Lichtimpuls van de Witte Hond van 27-2 t/m 11-3

Gepubliceerd op 28 februari 2024 om 13:37

Wil je eerst meer lezen over de Nieuwe Aarde verbinding? Dat kan op de pagina Shift in bewustzijn

De lichtimpuls van de Hond kun je in je innerlijke wereld ervaren als een onderstroom die je ondersteunt om je hart te volgen en onvoorwaardelijk trouw te zijn aan jezelf. Want wat jouw hoogste goed dient, is ook goed voor het grote Zelf waarin we allemaal verbonden zijn. Dat is de eenheid waarin we leven.

 

Als je trouw bent aan jezelf en beperkende emotionele patronen loslaat, activeer je vanuit innerlijk leiderschap de weg van je hart. Dat is het mooiste cadeautje dat je jezelf en de wereld kunt geven!

Vanuit de liefde voor jezelf kun je een basis voor succes creëren. Bewaak wat je lief is, respecteer je grenzen, normen en waarden en creëer openingen voor nieuwe mogelijkheden.

En ook vooral: Maak tijd voor plezier! Dat maakt het allemaal zoveel lichter en brengt je in de Nieuwe Aarde-energie!

Omarm je authentieke spontane zelf en vind een nieuw evenwicht 

Je uitdaging is deze periode dus om het licht en speels te houden en niet al te serieus en gedreven te zijn. Zeg helemaal Ja tegen het kind in jezelf en treed het leven verwachtingsvol tegemoet.

Het kind in jou is nog verbonden met jouw Unieke Zijn en kan je huppelend de weg wijzen. Als jouw innerlijk kind niet blij is, maak dan tijd om te luisteren naar wat het je te vertellen heeft. Het is belangrijk dat het door jou gezien en gehoord wordt.

Omarm het kind in jezelf, die kostbare schat die jou weer in contact brengt met je onschuld, je puurheid en het plezier in het leven. Het is de sleutel om echt van jezelf te kunnen houden en te kunnen leven vanuit je hart, vanuit bezieling!

Luister dus goed naar je eigen behoeftes, zo behoud je je vrijheid en onafhankelijkheid en kun je de dingen helder zien zoals ze zijn. Vanuit balans en een heldere visie kun je dan zien waar je staat en de weg herkennen die je mag gaan. Zo gaat de energie lekker stromen!

Alles wordt nieuw en geniet daar gewoon maar van:)

Laat dan die transformatiekracht maar haar werk doen!  Stel je open voor de natuurlijke flow... Laat je angst voor verlies en je verslavende patronen maar los. Weet je veilig op de weg van je hart. Je openheid zal de veranderingen waar je klaar voor bent activeren en verwezenlijken in het dagelijks leven.

Er is niets om bang voor te zijn. Het wordt alleen maar beter… Laat het toe, laat het toe, laat het toe…  Alles wordt nieuw en… geniet daar gewoon maar van!

Wil je meer lezen over wat er deze periode speelt op het spirituele, fysieke, emotionele en spirituele niveau? Dan is het Nieuwe Aarde Lichtimpulsen abonnement misschien iets voor jou. 

Alles wordt nieuw! De training Nieuw Begin ondersteunt je in jouw eigen nieuwe begin. Klik hier voor meer info

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.