Golf van de Witte Wind van 30 mei t/m 11 juni

Gepubliceerd op 28 mei 2024 om 13:33

Wind, adem van de geest, raakt je aan, fluistert in je oor, inspireert je om te leven vanuit bezieling en thuis te komen in je hart, in verbinding met Al Wat Is.

De intense witte energie van de Wind brengt ons deze periode verdieping. Wind is je levensadem, de adem van Spirit, de adem die jouw Zijn bezielt en inspireert. 

Wind herinnert je eraan dat het leven Heilig is... 
Wat is het dat jou inspireert? Leef je werkelijk bezield? Of word je opgeslokt door de routines van alledag?

 

Deze periode geeft je de energie om de verbinding aan te gaan en jezelf die vragen te stellen... Herinner je dat jij zelf je eigen waarheid en werkelijkheid creëert!

Communiceren vanuit je hart

Wind is ook communicatie. Wind vraagt je om te communiceren vanuit je gevoel, vanuit je hart en zonder oordelen te verwoorden wat er in je omgaat. Dat is belangrijk want let op, ook miscommunicatie ligt de komende 13 dagen op de loer! Kom in je kracht door los te laten wat je niet langer dient. Misschien dat je pas dán kan voelen wat voor jou echt van wezenlijk belang is. Geef je over aan het weten en de weg van je hart.

Door onvoorwaardelijk trouw te zijn aan jezelf 
kun jij je energie doelgericht en doeltreffend inzetten. 
Geef jezelf de tijd en de ruimte om je af te stemmen, stil te zijn
en te luisteren naar wat Spirit je influistert.

 

Herinner je dat geluk je geboorterecht is en gun het jezelf om daadwerkelijk bezield en creatief te leven. Ja, als je mee beweegt met de energie, brengt deze periode je thuis in je hart. Koester die plek waar je waarlijk in verbinding bent met Al Wat Is en waar je al je antwoorden vindt.

 

Abonnement Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

De eerste tekst geeft je inzicht in de spirituele essentie, in het thema en doel van de huidige periode, 
vertelt je hoe je in je kracht komt en doelgericht je energie kunt inzetten. 

De tweede tekst
 laat je zien hoe je jezelf in evenwicht brengt de periode, hoe je in balans kunt komen en/of blijven zodat de energie blijft stromen en wat helpt om te handelen en te manifesteren vanuit innerlijke kracht.

De derde tekst vertelt je welke thema's spelen op het emotionele niveau en in je relaties en hoe je hierin bij jezelf kunt blijven. 

De vierde tekst geeft je inzicht in het proces van bewustwording dat deze periode wordt geactiveerd.

De affirmaties geven je positieve energie en activeren jouw lichtkracht. De tekening werkt helend, voorbij de woorden...

De inspirerende, blijmoedige en helende teksten en tekeningen verhogen je energie, brengen balans, helpen je om je uitdagingen en mogelijkheden te herkennen en ze vanuit innerlijke kracht aan te gaan. Zo kom je in de flow en maak je de weg vrij voor “vrij, blij en bewust leven” voorbij de beperkingen van het verleden!

Je ontvangt het abonnement een volle Tzolkin -ronde, dus 20 keer. Daarna herhalen de teksten zich.
Je kunt ze steeds opnieuw gebruiken 
of dezelfde teksten gratis blijven ontvangen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.