Golf van de Witte Hond van 8 t/m 20 april

Gepubliceerd op 7 april 2024 om 12:44

Houd je van jezelf? Wees onvoorwaardelijk trouw aan jezelf! Kom thuis in jouw waarheid, in bezield en creatief leven vanuit je hart.

Deze periode lieve mensen, staat helemaal in het teken van de liefde voor jezelf. Om je weg hier op aarde te vinden en je dromen te leven is het essentieel om onvoorwaardelijk trouw te zijn aan jezelf. Niet alleen in de grote belangrijke keuzes in het leven, maar ook, ja júist als het om de dagelijkse dingen gaat. Zoals jezelf durven zijn in je relaties en keuzes durven maken die echt wezenlijk goed voor jou zijn in het moment. 

Dat is een hele leerweg. Weet dat op die weg je gidsen dicht bij je zijn. Stel je open voor de liefdevolle leiding die ze je bieden. Ook dát is liefde voor jezelf. Om in je kracht te komen mag je steeds weer naar binnen gaan met je aandacht. Zoek de bevestiging niet langer buiten je want alle antwoorden vind je in je hart! 

 

Voel je het verschil?

We hebben lang geoefend om te luisteren náár ons hart, nu is het tijd om te luisteren mét ons hart, om te voelen met ons hart en te weten met ons hart. Voel je het verschil? Wat mooi, wat een wijsheid ligt daarin! Deze verbinding brengt je helemaal hier en nu, dicht bij jezelf en geeft je toverkracht. Gebruik die kracht om vanuit jouw integriteit te leven, in overeenstemming met het grotere plan.

Realiseer je dat je relaties, je omstandigheden en de gebeurtenissen in je leven een spiegel voor je zijn. Durf in die spiegel te kijken. Plaats de dingen niet buiten je en zie wat het precies is dat er naar je gespiegeld wordt... Zijn mensen niet aardig tegen je? Betekent dat dan misschien dat je niet aardig bent voor jezelf? Ervaar je geen ruimte? Neem je zelf dan wel genoeg ruimte voor jezelf?Durf te kijken en te voelen en zie hoe helder alles dan wordt!

Vanuit zelf(h)erkenning en onderscheidingsvermogen kun je een heel pure intentie vormen.
Vanuit die intentie kun je je energie gericht, krachtig en doeltreffend inzetten. De energie ondersteunt jou deze periode stap voor stap om thuis te komen in je verbinding met Spirit. Het is een uitnodiging om vanuit bezieling en vanuit je hart te communiceren, trouw áán jezelf en zacht vóór jezelf en om jouw waarheid te leven op jouw eigen unieke wijze. Heb een mooie tijd!

Abonnement Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

De eerste tekst geeft je inzicht in de spirituele essentie, in het thema en doel van de huidige periode, 
vertelt je hoe je in je kracht komt en doelgericht je energie kunt inzetten. 

De tweede tekst
 laat je zien hoe je jezelf in evenwicht brengt de periode, hoe je in balans kunt komen en/of blijven zodat de energie blijft stromen en wat helpt om te handelen en te manifesteren vanuit innerlijke kracht.

De derde tekst vertelt je welke thema's spelen op het emotionele niveau en in je relaties en hoe je hierin bij jezelf kunt blijven. 

De vierde tekst geeft je inzicht in het proces van bewustwording dat deze periode wordt geactiveerd.

De affirmaties geven je positieve energie en activeren jouw lichtkracht. De tekening werkt helend, voorbij de woorden...

De inspirerende, blijmoedige en helende teksten en tekeningen verhogen je energie, brengen balans, helpen je om je uitdagingen en mogelijkheden te herkennen en ze vanuit innerlijke kracht aan te gaan. Zo kom je in de flow en maak je de weg vrij voor “vrij, blij en bewust leven” voorbij de beperkingen van het verleden!

Je ontvangt het abonnement een volle Tzolkin -ronde, dus 20 keer. Daarna herhalen de teksten zich.
Je kunt ze steeds opnieuw gebruiken 
of dezelfde teksten gratis blijven ontvangen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.