Golf van de Rode Aarde van 26 maart t/m 7 april

Gepubliceerd op 23 maart 2024 om 04:41

Moeder Aarde is deze periode de gids op je weg. Versterk de verbinding met je wortels en wees aandachtig aanwezig. Zo kun je de signalen herkennen die jou de weg wijzen. Herinner je het Licht dat je bent en vind stap voor stap je weg.

 

Deze golf van de Rode Aarde vraagt je om je wortels te versterken en je verbinding met Moeder Aarde te verdiepen. Durf je helemaal voor het leven te kiezen en hier en nu aanwezig te zijn? Alleen in het hier en nu vindt het echte leven plaats!

 

De kracht en eenvoud van de natuur brengen je bij jezelf en in contact met je intuïtie. Je hoeft de dingen niet te beredeneren.
Wees alert voor de aanwijzingen die het leven je geeft, de 'toevalligheden' die je vertellen welke richting je op mag gaan.In contact met je wortels kun je ervaren dat het leven je de weg wijst.

Vind je het moeilijk om daarop te vertrouwen?

Maak dan contact met je diepere gevoelens. Wat zit jou in de weg? Omarm wat je tegenkomt in jezelf en ervaar dan de helende kracht van acceptatie. Dat brengt je weer bij vertrouwen, bij oervertrouwen.

Het is het vertrouwen dat jij stelt in het leven waardoor je in je kracht komt en waardoor je de stroom van synchroniciteit en moeiteloosheid op gang brengt. Als je erop durft te vertrouwen dat het leven je alles geeft wat je nodig hebt om te groeien dan kun je open zijn, zacht en ontvankelijk... De levensenergie kan haar krachtige en natuurlijke flow weer vinden door jou en je leven.

Durf te leven! Zorg goed voor je energie. Luister naar de signalen die je lichaam je geeft en doe dingen waar je energie van krijgt, die goed zijn voor jou. Dat maakt je sterk. Aarde, vertrouwen en passie. Hier en Nu! Het leven nodigt je uit om thuis te komen in zelfvertrouwen en in de herinnering aan het Licht dat je ten diepste bent... Het is tijd om je Licht te laten stralen!

Abonnement Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

De eerste tekst geeft je inzicht in de spirituele essentie, in het thema en doel van de huidige periode, 
vertelt je hoe je in je kracht komt en doelgericht je energie kunt inzetten. 

De tweede tekst
 laat je zien hoe je jezelf in evenwicht brengt de periode, hoe je in balans kunt komen en/of blijven zodat de energie blijft stromen en wat helpt om te handelen en te manifesteren vanuit innerlijke kracht.

De derde tekst vertelt je welke thema's spelen op het emotionele niveau en in je relaties en hoe je hierin bij jezelf kunt blijven. 

De vierde tekst geeft je inzicht in het proces van bewustwording dat deze periode wordt geactiveerd.

De affirmaties geven je positieve energie en activeren jouw lichtkracht. De tekening werkt helend, voorbij de woorden...

De inspirerende, blijmoedige en helende teksten en tekeningen verhogen je energie, brengen balans, helpen je om je uitdagingen en mogelijkheden te herkennen en ze vanuit innerlijke kracht aan te gaan. Zo kom je in de flow en maak je de weg vrij voor “vrij, blij en bewust leven” voorbij de beperkingen van het verleden!

Je ontvangt het abonnement een volle Tzolkin -ronde, dus 20 keer. Daarna herhalen de teksten zich.
Je kunt ze steeds opnieuw gebruiken 
of dezelfde teksten gratis blijven ontvangen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.