Golf van de Witte Spiegel van 15 t/m 27 februari

Gepubliceerd op 14 februari 2024 om 18:18

Van illusie naar waarheid... Vanuit inzicht en zelf(h)erkenning mag je thuiskomen in de liefde voor jezelf en onvoorwaardelijk trouw zijn aan jezelf!

Het doel van de vorige golf was om thuis te komen in het Hier en Nu. Dat was een mooie voorbereiding op deze periode! De energie zal je deze golf namelijk echt uitnodigen om met je aandacht naar binnen te gaan.

 

Alweer een intense periode, want het grootste gedeelte van deze golf gaat exact door het midden van de Tzolkin. Een periode waarin toekomst en verleden samenkomen en gespiegeld worden in het Hier en Nu. De uitdaging is dus inderdaad om helemaal Hier en Nu te zijn! De energie van de Spiegel roept je daar steeds naar terug en vraagt je te kijken naar wat het leven jou op dit moment spiegelt.

Zo binnen, zo buiten, alles spiegelt elkaar

Wat je nog niet wilt of kunt zien kom je vaak in de buitenwereld als een les tegen, vermomd in lastige omstandigheden of personen die je uitdagen. Dit is geen straf! Alles wat gebeurt ontstaat uit liefde en helpt je om je innerlijke waarheid te zien en om je te bevrijden van alles dat niet oorspronkelijk van jou is.

Gebruik je adem, volg je adem om stil te worden en je te verbinden met Spirit. Open je voor jouw waarheid en laat de kracht van je Ziel door je heen werken. Durf jouw waarheid te communiceren zonder toeters en bellen, ongecompliceerd en recht vanuit je hart. Voel hoe je dan in je kracht komt en vanuit inzicht en zelf(h)erkenning richting kunt geven aan je leven!

Laat de controle maar los, net als je diepere weerstand tegen verandering

Het leven helpt je daar nu mee dus ontspan! De waarheid dient jouw hoogste goed. Door los te laten zul je ervaren dat schijnbare tegenstellingen samenkomen in één nieuwe waarheid. Alles gaat meestal anders dan je zelf in je vicieuze gedachtecirkels bedenkt. Geef je over aan het leven en aan de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

Recht je rug want de prachtige waarheid is: als je trouw durft te zijn aan wie je bent, aan de liefde voor jezelf, dan is er nog steeds diezelfde spiegel die je laat zien: Zo binnen zo buiten. Als je innerlijke weerstand echt verdwijnt, verdwijnt deze ook in de buitenwereld. Óf je hebt er vrede mee omdat je helemaal 100% achter jouw waarheid staat. Begin maar vast meteen en kijk eens in de Spiegel: Zeg ik hou van jou! Hoe voelt dat? Herhaal dat elke dag, net zolang tot je het gelooft en ga er daarna als een blije gewoonte gewoon mee door!

Samen spiegelen en ontdekken

De workshops van Leela maken de universele kennis en wijsheid van de Maya's op eigentijdse en eenvoudige wijze toegankelijk voor iedereen. Al met 1 workshop ben je in staat om waardevolle informatie over je horoscoop uit de Tzolkin te halen.  klik hier voor meer info 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.