Golf van de Rode Slang van 2 t/m 14 februari

Gepubliceerd op 1 februari 2024 om 15:55

Alles is energie... Energie wil stromen! Slang nodigt je uit om helemaal in je lijf te komen, thuis in jezelf, thuis op Aarde.

 

Rode Slang is de eerste golf van een nieuw kasteel, het Westelijk Kasteel van Verbranding. Dit kasteel gaat dwars door het hart van de Tzolkin en heeft met de vele poort- en kerndagen een intense transformatie-energie...

 

Ja, soms lijkt het wel of het hele leven allemaal één en al transformatie is en dat is ook zo, zeker in deze huidige tijd. Volop leven is verandering. Hoe meer we tot leven komen, hoe sneller de veranderingen gaan... Het is dan ook belangrijker dan ooit om goed voor jezelf te zorgen zodat je bij jezelf kunt blijven en kunt herkennen wat er gaande is in de energie. Hoe bewuster je herkent wat er aangeraakt wordt en wat er om je aandacht vraagt, hoe meer je bij jezelf kunt blijven en vanuit innerlijke kracht verandering toe kunt laten.
Intens, maar o zo krachtig voor wie het aan wil gaan!

 

Slang spreekt tot je in je lichaamstaal

Rode Slang, met de kracht van passie en levenskracht is onze wijze gids in deze golf. Slang spreekt tot je in je lichaamstaal. En weet je, het lichaam liegt nooit! Het laat je voelen waar emoties en/of overtuigingen gevoeld en geheeld willen worden en laat je voelen wat goed voor je is en wat niet. Dit kun je niet meer negeren zonder jezelf geweld aan te doen! Alles is energie en slang activeert de oerkracht om tot verlichting te komen.

Laat de dagelijkse sleur los en kies voor bezigheden waar je energie van krijgt. Voel het plezier en de vreugde wanneer de levensenergie weer volop door je heen stroomt. Dat zal je de kracht geven die je nodig hebt. Stem je af op het Licht dat je bent, op je goddelijke oorsprong en houd je kanaal helder! Durf te voelen wat je voelt. Voelen is heel worden! Wees open en zacht naar je innerlijke wereld. Als je gevoelens er zonder oordeel mogen zijn kunnen ze doorstromen en kom je weer in je kracht.

Vanuit zuiverheid kun je ook de heldere boodschappen herkennen die je ontvangt

Vanuit zuiverheid kun je ook de heldere boodschappen herkennen die je ontvangt en die je de moed geven om het onbekende aan te gaan, het grote transformatieavontuur dat je in deze tijd roept. En onbekend dat is het, want let maar op hoe anders de dingen tegenwoordig gaan.

Er is geen referentiekader meer dus wees alert op de signalen die je ontvangt en die je de weg wijzen. Deze golf nodigt je uit om thuis te komen op Aarde, Hier en Nu, beide voeten op de grond. Jij mag er Zijn. Uit je hoofd, in je hart, in je lichaam... Leven vanuit verbinding… Stap voor stap word je geleid op jouw pad van liefde en kracht…

Zorg goed voor je energie en balans. De Tzolkin helpt je erbij!

De workshops van Leela maken de universele kennis en wijsheid van de Maya's op eigentijdse en eenvoudige wijze toegankelijk voor iedereen. Al met 1 workshop ben je in staat om waardevolle informatie over je horoscoop uit de Tzolkin te halen.  klik hier voor meer info 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.