Golf van de Gele Mens van 20 januari t/m 1 februari

Gepubliceerd op 20 januari 2024 om 14:57

Aandachtig, bewust leven... Wat jij je aandacht geeft dat groeit!
Gebruik je vrije wil en de kracht van je gedachten om bewuste keuzes te maken. Kies voor groei en ontdek je vrijheid!

De golf van de Gele Mens is de laatste golf van het Witte Kasteel van Overbrugging. De eerste golf was de golf van de Rode Hemelwandelaar, die je uitnodigde om het leven als een avontuur te zien en de moed te hebben om te doen wat liefde van je vraagt, weet je nog?

Daarna volgde een periode van loslaten, om je ook echt voor het nieuwe in je leven te kunnen openen. De afgelopen 13 dagen stonden in het teken van transformatie. Die Blauwe Storm heeft weer flink zijn best gedaan om je te helpen bevrijden van oude patronen! 

De gele energie van deze golf helpt je nu om dingen af te ronden, te voltooien. Je uitdaging deze periode is dan ook om nu echt helemaal JA te zeggen tegen het onbekende
en te doen wat liefde van je vraagt.

Gele Mens is daarbij een krachtige hulp die je herinnert aan jouw scheppingskracht

Dat begint met je keuze om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je leven. Die keuze is een daad van liefde en kracht en geeft je een gezond gevoel van eigenwaarde. Kies waar je naar toe wilt en waar je jouw aandacht en energie aan wilt geven. Wat jij je aandacht geeft dat groeit. Hierin ligt jouw grote kracht.

 

Verbind je met je innerlijke leiding en stel je open voor mooie, gezonde en krachtige gedachten. Voel je angst of ben je onzeker, ga dat dan niet uit de weg, maar kijk er naar vanuit liefde. Door je gevoelens te accepteren en te omarmen kom je bij de diepere oorzaak en kun je jezelf helen. Zo kom jij in je kracht en kun jij vanuit je scheppingskracht richting geven aan je leven. Wat een geschenk! Een Medeschepper zijn, dat is zoals de Mens bedoeld is om te zijn... Laat je niets anders wijs maken.

Het is tijd om de misleidingen en pijn uit het verleden los te laten. Je toewijding aan dit proces en aan de onvoorwaardelijke liefde zal je de kracht geven die je nodig hebt. Vanuit onvoorwaardelijke Liefde kun jij je energie doelgericht in zetten om jouw volledige potentieel te ontplooien. Alles is al in jou aanwezig! Kies voor groei lief Mens. Laat je schijnzekerheden los en leef je leven vanuit liefde, kracht en wijsheid!

Ook benieuwd naar de energie in de Nieuwe Aarde-verbinding? klik hier om te lezen

 

Boekentip

Het is tijd om te kiezen voor groei, voor de volgende dimensie op ons pad! Een dimensie waarin we de kracht van eenvoud, eenheid en de natuurlijke ritmes van het leven weer gaan herkennen én erkennen als de essentiële basis voor gezond en bewust leven. De universele kennis en wijsheid van de Maya’s geeft ons waardevolle inspiratie om de diepere verbinding met liefde, met het leven, met onze eigen heilige ruimte en onze diepste innerlijke natuur te herstellen.


Dit boek maakt deze kennis in heldere woorden toegankelijk voor iedereen en geeft je een aantal eenvoudige sleutels om jezelf en je eigen plek in het geheel te kunnen (h)erkennen. Op overzichtelijke wijze laat het je zien hoe je je geboorte-energie kunt uitrekenen en welke energieën je helpen om te leven vanuit innerlijke kracht en balans. Je zal veel herkenning en bevestiging vinden in wat je ontdekt. De teksten en tekeningen nodigen uit om de informatie niet alleen met je hoofd, maar vooral ook met je hart te begrijpen. 

55 pagina's full colour / € 18,50 
geen verzendkosten - levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen bestellen

Dit boek heb ik destijds uitgegeven onder de naam Silver

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.