Verdiepen en Helen

Energie & Bewustzijn - Blauwdruk opstelling - Universele Reiki


Alles is energie! Energie en bewustzijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer je goed in je vel zit is het veel makkelijker om in vertrouwen te blijven en alleen vanuit vertrouwen kun je de dingen helder zien zoals ze zijn.

Omgekeerd: inzicht in een situatie verdiept ook je vertrouwen en verhoogt je energie. Bewustzijn opent zich in laagjes. Eerst is het misschien puur mentaal, een begrijpen met je hoofd en later kan het bewustzijn steeds meer indalen in laagjes en integreren in al je cellen. Dat is nodig om de transformatie helemaal te voltooien en vrij, blij en bewust verder te gaan. 

Wil je aan de hand van jouw blauwdruk de verdieping aangaan en je energie en bewustzijn verhogen?  In een fijne, open en ontspannen sfeer en energieruimte, ben ik er graag voor je!

Opties


Blauwdruk opstelling

Een bijzondere en helende manier om de verdieping aan te gaan is door middel van een blauwdruk opstelling. Eerst kijk ik aan de hand van de Tzolkin naar het thema en deel ik mijn inzichten met je (als we dat nog niet in een inzichtenconsult hebben gedaan.)

Vervolgens leg ik het patroon van het stukje blauwdruk neer dat met je vraag verbonden is. 
Daarvoor gebruiken we de afbeeldingen van de zegels van jouw blauwdruk als vloerankers. Door op de verschillende zegels te staan in deze opstelling ervaar je een uitlijning van je energie. Een bijzondere ervaring!

Heling en inzichten worden op natuurlijke manier van binnenuit en op celniveau geactiveerd. Een blauwdruk opstelling opent poorten en kanalen in jezelf en activeert je DNA. Verwelkom doorstroming in het thema en een nieuwe flow!
Kosten: €60.- per uur

Een Blauwdruk opstelling is ook een mooie aanvulling bij een persoonlijk Maya Kristalboek. Daardoor gaat het nog veel meer leven!
Ook als je werkt met het boek Maya Kristalbewustzijn is dit een heel mooie optie die jouw inzicht en verbinding verdiept.

 

Universele Reiki behandeling - Heling voorbij de woorden

Een Universele Reiki behandeling werkt heerlijk ontspannend en activeert het natuurlijke zelfhelende vermogen van je lichaam. De energie werkt diep door op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau en stroomt daar waar het nodig is.

Tijdens de behandeling ben ik kanaal voor de universele liefde, intelligentie en levenskracht, die zich laat ervaren in de energie en trilling die jij op dat moment nodig hebt. Ik geef de energie door via mijn handen.

Deze manier van helen en verdiepen laat je de kracht en eenvoud van liefde ervaren. Liefde vindt altijd als vanzelf haar natuurlijke helende weg door jou en je leven als je haar vrij laat stromen. 

Door voorafgaand aan de behandeling te delen wat jouw aandachtspunt is, wat je wilt ervaren of helen, kan de energie daar op werken. Waar het past kan ik aanvullend ook inzicht geven in je vraag, thema of fysieke klacht aan de hand van de Tzolkin. Kosten €60.- per uur. 


In tijden van verandering of wanneer je wat extra heling nodig hebt is een cyclus van 3 of 4 Universele Reiki behandelingen
heel krachtig en waardevol. Als je daarvoor kiest maken we daarvoor na de eerste behandeling volgende afspraken.Universele Reiki cursussen - zelf leren helen met je handen

In 1999 ben ik ingewijd tot Reikimaster. 10 jaar lang heb ik veel cursussen gegeven. Ook aan kinderen. Ja want Reiki is eenvoud, iedereen kan het leren! Daarna is mijn focus steeds meer naar het werken met de Tzolkin gegaan. Het stond ook niet meer op de website. Toch geef ik op verzoek nog steeds zo af en toe een behandeling of cursus en mijn eigen verbinding met de universele levensenergie verdiept en ontwikkelt zich ook nog steeds: Liefde = bewustzijn = levenskracht = levensvreugde. In die verbinding kun je altijd blijven groeien! 

Omdat de energie je in deze tijd juist terugroept naar eenvoud, voelt het ook heel passend om dit weer aan te bieden, er samen van te genieten en vol verwondering te ervaren wat het mag brengen en helen. 

De cursussen geef ik individueel en de cursus Universele Reiki I op verzoek ook in een groepje. 
Lees hieronder meer over de verschillende cursussen

Cursus Universele Reiki 1

Een cadeau voor jezelf... In deze cursus maak je bewust (een diepere) verbinding met de Universele levensenergie en met jezelf. Door informatie, inspiratie, meditatie en momenten van afstemming word je herinnerd aan deze verbinding, zodat je de energie ook (duidelijker) gaat voelen en waarnemen. Je leert hoe je je jezelf (en anderen) een behandeling kunt geven met de helende energie en hoe je intuïtief met de energie kunt werken. Iedereen kan het leren!

Je kunt voor 1 van de dagdelen iemand uitnodigen, om te leren en ervaren hoe je iemand anders een behandeling kunt geven. Of, als je dat liever hebt, kan ik ook iemand voor je regelen. 

Inspiratie, oefening en eenvoudige meditaties wijzen je de weg om jezelf steeds weer tot rust en ontspanning te brengen, om de energie en ervaringen van deze dagen te integreren in je dagelijks leven en te gebruiken voor heling en voor je persoonlijke groei en bewustwording.

De cursus activeert een nieuwe flow in je leven

Na de cursus merk je wellicht dat dingen in beweging komen, dat je antwoorden en schakeltjes vindt
waarnaar je bewust of onbewust op zoek was. Je leert er steeds meer op te vertrouwen
dat de antwoorden die je zoekt in jezelf liggen, 
je ontdekt dat je je lichter voelt en meer in verbinding met je gevoel en je intuïtie. 
Kosten voor een individuele cursus in 3 dagdelen op 2 achtereenvolgende dagen €295.- /  2 of meer personen: in overleg.

Cursus Universele Reiki II (individueel)

Ook als je ergens anders een eerstegraad Reikicursus hebt gevolgd ben je natuurlijk welkom voor het vervolg. In de cursus Universele Reiki 2 leer je om dieper te helen op het mentale en emotionele niveau, om een behandeling op afstand te geven en de energie ook te gebruiken om te manifesteren vanuit de kracht van liefde. Daarnaast openen zich nog veel meer creatieve mogelijkheden om te werken met de universele levensenergie. 
Kosten voor deze cursus in 3 dagdelen op 2 achtereenvolgende dagen €295.-

Cursus Universele Reiki III (Individueel)

In de cursus Universele Reiki 3 leer je om dieper te helen op het spirituele niveau.
Deze derde energie afstemming bekrachtigt je in jouw unieke Zijn, in het Licht dat je bent. Wanneer het bij je past om zelf andere mensen te begeleiden en in te wijden in Universele Reiki kun je bij deze stap kiezen voor de inwijding tot Reikimaster. Meer info op verzoek.