Carla Knijn - Voerman

Carla - Blauwe Kristallen Hand

Blauwe Kristallen Hand, dat is de Maya geboorte-energie van Carla. Hand is een creatieve energie die zich graag open stelt voor nieuwe bewustzijns-gebieden, die wil begrijpen en die kosmische healing laat stromen via haar wezen...Dat is precies de helende energie die je door de tekeningen van Carla kunt ervaren!

Ca Lahun is de Kristallen Toon van Samenwerking

en ik kan me dan ook geen fijnere samenwerking bedenken dan die ik met Carla heb. Moeiteloos gaat het! Wederzijds inspireren we elkaar en komen zo tot een steeds groter bewustzijn. Daarin ervaren we dat we geleid worden en dat we synchroon uitgenodigd worden tot nieuwe creaties.

Het is vast geen toeval

dat Blauwe Kristallen Hand, de geboorte energie van Carla, ook de energie is van 21 december 2012. Wat betekenisvol:

Hand brengt je schoonheid en volbrenging. Alles mag kristalhelder worden.
Hand raakt je aan, vol liefde, om je te openen voor het volgende hogere bewustzijn 
en je te her-inneren aan heelheid en eenheid.

De transformatie-energie van Storm gidst je daarbij en helpt je om je verlies- en verlatingsangsten los te laten. Voor je ligt een nieuw pad. 
Stroom mee in harmonie met de flow en maak er wat moois van 
samen met de mensen om je heen!

Hoe het begon 

In een mandala tekengroepje maakte ik kennis met Johan, de man van Silver. Van hem hoorde ik over de Maya astrologie. Mmmmm, een horoscoop, zou dat wat voor mij zijn? Nieuwsgierig was ik, maar ook sceptisch. En wat schetste mijn verbazing, de hele horoscoop klopte vanaf de eerste tot de laatste bladzijde. Mijn belangstelling voor de Mayawijsheid was gewekt en ik ontdekte bijzondere toevalligheden.

Johan, had exact dezelfde geboorte-energie als mijn oma, 

die ook wel iets met spiritualiteit had. Zou het daarom zo vertrouwd voelen? Ik ontdekte dat mijn ouders beide op een kerndag geboren zijn, een dag in de ruggengraat van de Tzolkin. Beide met ernstige klachten aan de ruggengraat… Toeval?

In januari 2012 bezocht ik een medium, die mandala’s “leest”. 

“Carla, wat ben jij spiritueel, je mandala’s zijn helend. Daar kun je mensen mee helpen” was wat hij mij vertelde. Toen Silver mij ruim een half jaar later vroeg de tekeningen voor 'Droom je leven' te maken, hoefde ik dan ook totaal niet na te denken. Ja, natuurlijk wil ik dat! En zo is onze samenwerking begonnen.