Hoe alles prachtig kan samenvallen op één dag

Gepubliceerd op 10 juni 2022 om 19:47

De magische werkelijkheid van liefde  

Vandaag, vrijdag 10 juni, had ik een superleuke fijne dag, op stap met een vriendin, naar Giethoorn, lekker slenteren, aan het water zitten, bakkie koffie, taartje, en ook even naar de Oude Aarde natuurlijk, mooie stenen winkel.

Mijn aandacht werd, in een winkel vol mooie stenen en sieraden, bijna meteen naar een ringetje getrokken, het ringetje van de foto. Er zit een citrien in, een steen die o.a. vrolijkheid en energie brengt. Dat past mooi bij mijn Blauwe Aap-energie dacht ik, net als die hartjes!


Want we waren dan wel in de Oude Aarde, maar mijn Nieuwe Aarde-energie is Blauwe Aap Toon 3! Toon 3 is volg je hart en Blauwe Aap is de energie van je innerlijke magische kind. Daarin herken ik zo mijn oorspronkelijke blauwdruk van liefde! Mijn essentie..

Ik was helemaal niet van plan wat te kopen...

Ik was helemaal niet van plan om iets te kopen maar ik werd er zo blij van, dat ik de verkoopster riep. Helaas was het een KINDERmaatje haha. Maar een tijdje later roep ze me dat ze toch ook, na even goed zoeken, nog 1 ring in een grotere maat had gevonden.

Ergens tussendoor keek ik ook nog even op mijn telefoon en zag een appje van iemand die in verband met de Nieuwe Aarde-afstemming vroeg: Klopt het dan dat het vandaag Blauwe Nacht Toon 11 is? Klopt! zei ik. Betekenis: tot de essentie van je unieke zijn komen. (In de nieuwe energie trilt alles een toontje hoger. Met ons boek 'Klopt!' kun je daar dagelijks op afstemmen)

Ik keek eens naar mijn vinger en realiseerde me dat mijn nieuwe ring precies op de Blauwe Nacht vinger zat. (De energie van de Maya zonnezegels resoneren in je vingers en je tenen). Dus mijn nieuwe ring, in de energie van wat ik nu ervaar als mijn ware vrolijke essentie, zit om mijn unieke zijn vinger, de energie waarin ik vandaag tot mijn essentie mag komen.

Kom ik thuis, ligt daar in de brievenbus mijn nieuwe persoonlijke Maya Kristalboek, in de Nieuwe Aarde-versie. Mijn hele blauwdruk gelezen vanuit de Blauwe Aap Toon drie! Vorige week maakte ik er één voor Carla en voor mij. Vandaag vielen ze bij ons allebei in de bus en we zijn er blij mee! Mocht ik nog enige bevestiging nodig hebben.... Nou nee, eigenlijk niet Ik ben inmiddels helemaal in de nieuwe energie ingedaald. Maar toch... het voelt wel als een vreugdevolle bevestiging. 

En als ik mijn laptop open om dit verhaal te schrijven, verschijnt daar op de inlogpagina een..... ja een aap! Met een vette kosmische knipoog. 
In mijn hart vier ik een Blauwe Aapfeestje, gewoon omdat alles weer zo prachtig klopt!

En voor wie er nieuwsgierig naar is, hier de info over het nieuwe persoonlijke Maya Kristalboek 

Nieuw! - Maya Kristalboek in de Nieuwe Aarde-versie

Alles wordt nieuw! Hoe meer je energie en bewustzijn zich verhoogt,
hoe meer liefde in je cellen integreert als de basis van je bestaan. 
Nu je trilling verhoogt, verhoogt ook jouw geboorte-energie in trilling. Je trilt letterlijk een toon hoger en daardoor kun je verbinding maken met je oorspronkelijke blauwdruk van liefde. Voorbeeld: mijn geboorte-energie is Blauwe Aap Toon 2 en verhoogt nu naar Blauwe Aap toon 3

Herkenning en erkenning brengt je thuis in de liefde die jij bent. Bijzonder om te ervaren. Nu klopt het! Je verbinding met de oermoeder, de dragende voedende kracht van het leven herstelt zich en het veld van onbeperkte mogelijkheden opent zich voor jou. De helende teksten en tekeningen kun je steeds weer opnieuw lezen, om er elke keer weer nieuwe laagjes in te ontdekken en zo de energie van de Nieuwe Aarde meer en meer te integreren

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.