Waar staan we nu? - Inzicht in het transformatieproces

Gepubliceerd op 18 maart 2022 om 12:26

Loslaten brengt wijsheid. 
Uit mijn hoofd, in mijn hart, zo maak ik ruimte,
ben ik ontvankelijk voor het hogere, vrije denken,
voor positief scheppende gedachten
die mijn bewustzijn binnen rollen.

Kracht leeft in de stilte! In de stilte kanaliseer ik mijn lichtkracht, transformeert oude energie naar lichtheid en zonnekracht.
De adem van Spirit stroomt bezielend door me heen,
geeft me de power om te zijn wie ik ben en te laten zien wie ik ben.

Ik voel me vrij, bevrijd van het verleden en ga mijn weg in overgave. Ik kijk naar wat verbindt in plaats van naar wat verdeelt.
Alle kleuren van de regenboog komen samen in een helder licht dat me de energie geeft
om de frequentie van mijn visie te verankeren, om mijn inzichten te delen en te doen wat liefde van mij vraagt.

Ja... de frequentie van mijn visie verankert zich nu!

Dus deel ik hieronder mijn inzichten in het huidige proces en de weg zoals die zich in de afgelopen 20 jaar heeft laten zien
De Tzolkin wijst je steeds weer kristalhelder de weg, laat de gelaagdheid zien, de stappen die je steeds dieper in verbinding brengen. 

Alle laagjes en stapjes zijn even belangrijk, alles werkt samen en ondersteunt elkaar!

Dus het maakt niet uit waar je in steekt. Het is wat resoneert in jou!
Het hele transformatieproces leidt nu naar een eenduidige keuze voor liefde.
Vanuit mijn passie om de goddelijke orde in alles te herkennen en deze ook toegankelijk te maken,
hier zo kort mogelijk samengevat een stukje over de verschillende innerlijke groeistappen en de zijnslagen die zich openen.
De weg naar eenheid is gebaand in de energie, maar natuurlijk is het aan een ieder zelf om de weg te gaan. Met of zonder Tzolkin :) 

DE BASIS
De Tzolkin, de heilige kalender van de Maya's, helpt je om af te stemmen op de natuurlijke ritmes van het leven, die in harmonie zijn met de aarde, de zon, de maan, de sterren, met de natuur en met alles wat leeft. Het is niet moeilijk en je ontdekt al snel hoe het natuurlijke ritme verbonden is met je eigen leven en de dingen die daarin gebeuren. BOEKENTIP: Droom je leven.

INZICHT IN JEZELF

De Tzolkin is als een spiegel die je steeds weer terug brengt bij jezelf. Herkenning helpt je om te ontspannen in het vertrouwen dat alles op de juiste tijd en de juiste plaats gebeurt. Hoe meer je ontspant, hoe meer synchroniciteit je zal ervaren, je intuïtie zal sterker worden en je zal je steeds meer deel gaan voelen van het grotere geheel. Er komt (meer) ruimte om te voelen wie je diep van binnen echt bent en om de diepgang en rijkdom van je innerlijke wereld te ervaren. Juist dáár ligt je kracht en creativiteit en vind je de moed om keuzes te maken vanuit je hart. BOEKENTIPS: Bewust Mens-zijn, ontdek je Maya geboorte-energie, blauwdruk voor balans en wisselwerking met anderen
Leven wat je gelooft geeft je inzicht in je levensweg en het boek Maya Sterrenkind.

INWIJDINGSWEG NAAR VRIJ, BLIJ EN BEWUST LEVEN
Vanaf 2014 ontvouwde zich stap voor stap een hele inwijdingsweg. Intens en prachtig om te doorleven en dankbaar om te mogen zien en ook door te geven. BOEKENTIPS: Maya Kristalbewustzijn, de hele weg én alle bijbehorende horoscoop-energieën. Dit boek bevat ook de informatie uit Bewust Mens-zijn en voor een deel ook uit 'Leven wat je gelooft'. Bij de inwijdingsweg horen ook al sleutels naar het eenheidsbewustzijn, als een mooie voorbereiding op wat zich later weer liet zien. Alles ontvouwt zich stap voor stap!
En het Persoonlijke Maya Kristalboek dat jouw hele persoonlijke geboortehoroscoop en inwijdingsweg naar Vrij, blij en bewust leven beschrijft.

DE ENERGIE VERSCHUIVING TOT 2022 - 7 TRANSFORMATIESTAPPEN NAAR EENHEIDSBEWUSTZIJN
In 2018 bereikte mij persoonlijk het bericht van Hunbatz Men, Maya oudste, die doorgaf dat in de jaren tot 2022 de energie 7 stappen opschuift. Een intens transformatieproces dat je in een nieuw perspectief brengt waarin je kunt ervaren dat alle stukjes van de Zon deel zijn van jou en jou ondersteunen in je ZIJN en je DOEN Je komt losser van je oude triggers en dat helpt je om te doen wat je moet doen.
BOEKENTIP: Het Ritme van de Eenheid. Dit boek neemt je 260 dagen mee in de energie van het nieuwe perspectief en de verbinding en geeft je inzicht in het transformatieproces.

 

2022... DE TIJDLIJN VAN LIEFDE ACTIVEERT 
De afgelopen intense jaren hebben vooral in het teken gestaan van de 7 transformatiestappen. Nu het Ritme van de Eenheid steeds meer integreert en liefde door de hele cirkel stroomt, verbindend en bekrachtigend, verhoogt onze trilling en trillen we letterlijk een toon hoger. De kracht van liefde integreert in je cellen als de basis van je bestaan en je afstemming verschuift. Dat raakt een prachtige snaar in jou, de juiste toon, een trilling die je in harmonie brengt met het patroon van de schepping. Vol verwondering land je in essentie, in de diepe lagen waar je innerlijke kracht woont en waar het gewoon is zoals het is, zonder woorden. Je komt thuis in jezelf. Jij klopt!
BOEKENTIP: Klopt! dagelijks afstemmen op de tijdlijn van liefde, het bevat ook een werkboekje ; Jij Klopt! , waarmee je makkelijk je eigen horoscoopgegevens kunt berekenen en nalezen.

 

DOEN DOOR TE ZIJN EN ZIJN DOOR TE DOEN - EEN HOGER NIVEAU VAN MANIFESTATIE ERVAREN
Vanuit je diepere zijnslaag opent je verbinding met het Ritme van de Eenheid zich nu op een heel natuurlijke manier van binnenuit en als vanzelf. Dit is puur voelen, ervaren en weten dat liefde je bekrachtigt in je Zijn, in je zachte kracht, in de liefde die jij bent. Jouw unieke creatieve energie begint vrij te stromen. Dat is manifesteren op een hoger niveau zonder frustratie! Al je woorden, gedachten, daden en intenties zullen de zaden laten kiemen en hen helpen te groeien. Boekentip: boek, titel nog onbekend, verschijnt waarschijnlijk in 2023

MEDITATIETIP: VANAF 2 APRIL NEEM IK JE DAGELIJKS MEE IN DEZE AFSTEMMING VIA INGESPROKEN MEDITATIES OM DE BLAUWDRUK VAN LIEFDE HELEMAAL IN JE CELLEN TE ACTIVEREN EN TE LATEN STRALEN.
Je hebt geen kennis nodig van de Tzolkin., het gaat puur om het voelen en verbinding maken. 

20 dagelijkse meditaties van 2 t/m 21 april ondersteunen je om in de rustige kracht en harmonie van je centrum te komen en te blijven en jouw Licht te leven!

Je kunt de meditaties naar keuze ontvangen via email, whatsapp of telegram. Kosten per cyclus €20.- of €55.- per 3 cycli 

klik hier om je aan te melden.   Ben je jarig in deze periode? Dan ontvang je op je verjaardag een berichtje over je nieuwe jaarenergie!

Of meld je aan voor een hele cyclus van de Tzolkin om de blauwdruk van liefde
helemaal in je cellen te activeren en geboorte te geven aan het nieuwe leven.

Investering in jezelf: €222.-  in plaats van €260.-  klik hier om je aan te melden.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.