Winterzonnewende-transformatie en de tijdlijn van liefde

Gepubliceerd op 20 december 2021 om 01:11

Lieve mensen, as. dinsdag 21 december is het de kortste dag en de langste nacht van het jaar. Vanaf dit moment zal het licht weer terugkeren in de dagen.

Met de winterzonnewende vieren we het begin van een nieuw zonnejaar. Een innerlijk feest van verbinding en dankbaarheid voor alles wat je hebt en al hebt bereikt. Het is een moment van kracht waarin je bewust Je intenties kunt plaatsen om ze dan over te dragen aan de creatieve natuurkrachten die het nieuwe leven ondersteunen en het groei en bloeikracht meegeven.

De viering van de Winterzonnewende weerspiegelt een oude wijsheid van enorm geloof en vreugde in de grote krachten van de natuur en goddelijkheid. 

de krachtige transformatie-energie van deze zonnewende

Alleen de betekenis van de Winterzonnewende op zich is al zo prachtig en geeft extra kracht in deze intense tijden. Zoals de verbinding met de natuur en de natuurlijke ritmes van het leven altijd ondersteunend zijn! 

De energie van deze zonnewende heeft bovendien
een enorm krachtige hoopvolle boodschap voor het nieuwe zonnejaar
De Tzolkin is daarbij, als altijd, een bijzondere inspiratiebron en spiegel, die de kennis vrijgeeft waar wij aan toe zijn. Op dit moment in de tijd is het belangrijk dat we herkennen dat alles wat nu gebeurt puur gaat om bewustzijn.
Laat de uiterlijke omstandigheden los en focus en vertrouw je op je innerlijke kracht, je eigen weten.

De energie van de Gele Galactische Mens vraagt je nu tijdens deze zonnewende:  voel met je hoofd en denk met je hart… Want ja, ook het hart denkt. Zelfs de wetenschap erkent dit. Denk met je hart, zo verhoog je jouw energie en bewustzijn, kies vanuit je hart en omarm je scheppingskracht.


Laat je hart maar denken. Prachtige krachtige gedachten… Het is die keuze, die de weg vrij maakt voor de sprankelende universele levensenergie die in Liefde haar weg vindt door jou, door je leven. De vreugdevolle weg van moeiteloosheid. Laat je niks anders wijs maken. In de kracht van eenvoud ervaar je de werkelijkheid van liefde meer en meer als realiteit. Geldt dat ook voor jou? Toch blijft het vaak moeilijk om voortdurend afgestemd te blijven. Dat geeft aan: Het is tijd voor de volgende bewustwording.

Zijn we zuiver afgestemd? 

Dat blijkt nu de vraag. Of zitten we er misschien net een trilling naast. Is het daarom vaak zo moeilijk
om in het dagelijks leven helemaal bij jezelf te blijven, afgestemd op je innerlijke bron?

Heel lang hebben we als mensheid geleerd in de dualiteit om het spel van licht en donker te doorgronden en bewuste scheppers te worden. Nu worden we langzaam maar zeker meester over het spel, maar de oude energie en afstemming zit nog diep in onze cellen, zit vaak nog in de weg. Leven in de dualiteit betekende je bewuste verbinding met de bron, met jouw bron, met de kracht van liefde vergeten. Dat mag nu veranderen. De illusie van het afgescheiden zijn mag je achter je laten. 

Als je dit naar de Tzolkin vertaalt zou je kunnen zeggen, alles is liefde, jij bent liefde, daar begint het mee. Die herinnering mag je dus integreren in je cellen. Het getal 40 vertegenwoordigt in de Tzolkin de Magnetische Zon, de kracht van liefde, die ook de weg van liefde activeert.

Als je die waarde als uitgangspunt meeneemt in je afstemming verhoog je je trilling. Je trilt letterlijk een toontje hoger! De kracht van liefde integreert en je afstemming verschuift. Dat raakt een prachtige snaar in jou, de juiste toon, een trilling die je in harmonie brengt met het patroon van de schepping. Vol verwondering land je in essentie, in de diepe lagen waar je innerlijke kracht woont en waar het gewoon is zoals het is, zonder woorden. Je komt thuis in jezelf. 

Tenminste, dat is de ervaring van Carla en mij en die van de mensen waarmee we deze inzichten deelden. Wat een vreugdevolle ontdekking! Misschien ervaar je dat ook al. De Tzolkin is dan weer de spiegel die het bevestigt, waardoor je je nog meer kunt overgeven aan deze stroom. Hier opent zich de volgende dimensie. 

Overduidelijk werden wij afgelopen tijd geleid in een krachtige stroom van synchrone gebeurtenissen om dit inzicht te kunnen herkennen en ook te erkennen als essentieel. Heel spannend, want hierin mochten we helemaal leren vertrouwen op onze innerlijke bron en wat die ons liet zien en ervaren. 

De keuze is je gegeven
een nieuwe tijdlijn activeert vanuit de kracht van liefde 

Ja! een nieuwe tijdlijn activeert. Dat is zo, maar het vraagt wel om jouw bewuste keuze, zegt de Galactische Mens. Jij kiest, jij bepaalt welke tijdlijn jij volgt. Ook dat is een spiegel van wat gebeurt in de wereld. We beleven het allemaal op onze eigen manier en lijken vaak in totaal verschillende werelden te leven. In de 'oude' tijdlijn zal je veel meer de dualiteit en strijd ervaren, terwijl de tijdlijn van liefde je bekrachtigt in de Mens die je bedoeld bent te zijn: Vrij, blij en bewust.

De keuze wordt nu gegeven, zichtbaar en makkelijk toegankelijk gemaakt. Dat is een groot geschenk!  Het betekent in deze Winterzonnewende-energie dat de Galactische Mens doortrilt in onze energie naar de Solaire Mens, prachtig synchroon, omdat Solair weer verwijst naar de zon. We mogen de zon, de liefde integreren in ons Mens-zijn. En juist dat geeft ons nu de kracht om door te zetten en positief gefocust te blijven, om ons potentieel tot bloei te brengen en onszelf als spirituele krijgers naar een nieuwe toekomst te brengen. Om dat wat je hoofd al lang weet in alle lagen door te laten dringen en te integreren in je spirituele zijns-laag.

Deze tijdlijn van liefde haalt ons uit de zwaarte van de massa 
maakt ons tot ware pioniers van de nieuwe wereld. Vrij, blij en bewust!
De nieuwe wereld is er al als jij die leeft.

De Solaire Mens bekrachtigt je intenties tijdens de Winterzonnewende!
De keuze is nu gegeven. Voel maar of het resoneert : 

Affirmatie in het Licht en de Energie van de Gele Solaire Mens

Wat maakt mijn kracht sterker? Ik schouw in mijn innerlijke wereld en ervaar
hoe het proces van persoonlijke groei de scherpe randjes in mijn bewustzijn slijpt.
In de diepte wordt het steeds stiller en voel ik rust en kracht.

Ik onderzoek de diepere motivaties van de keuzes die ik nu maak.
Zuivere intenties versterken mijn manifestatiekracht.
Ik luister naar de signalen die mijn lichaam me geeft, die me laten voelen
waar ik energie van krijg of wat mijn energie juist naar beneden haalt.

Door te luisteren naar mijn lichaamstaal neem ik mijn ruimte in
en ervaar ik de verbinding met het licht van mijn ziel.

 

Doelgericht ga ik verder, bewust van mijn scheppingskracht. 

Een Galactisch Activeringsportaal opent zich 
en vanuit het stille punt van kracht in mijzelf, verwelkom ik
de transformatie die voorafgaat aan de realisatie van mijn dromen.

Liefde brengt het mannelijke en het vrouwelijke in harmonie samen
en schept nieuw leven... Wow! Wat een transformatie!

Resoneert het? Dan activeert Liefde voor jou nu een nieuwe tijdlijn...  Zo bijzonder! We maken weer een kwantumsprong en belanden 40 stappen verder in het patroon van de schepping. De verbinding met de cyclus van het heilige vrouwelijke, de innerlijke scheppingscyclus in de 13 tonen wordt naar een hoger plan getild.

Maar Liefde doet nog meer, want we hebben ook nog de verbinding in het Ritme van de Eenheid, 7 stappen verder, waarin we de verbinding maken met de cyclus van het heilige mannelijke, die onze innerlijke scheppingskracht handen en voeten geeft, zodat we onze ideeën in de vorm kunnen brengen.

Wanneer het mannelijke en vrouwelijke in harmonie samenwerken activeert onze scheppingskracht en creëren we nieuw leven.  40 + 7 = 47 stappen of kinnummers verder.  Als mens hebben we allemaal 23 paar chromosomen. Als het mannelijke het vrouwelijke bevrucht 23+23 = 46, ontstaat nieuw leven. In het getal 47 activeert het nieuwe leven, dat wij kunnen scheppen vanuit de kracht van liefde!  

In de energie van de zonnewende betekent dat nieuwe leven: volg je hart! Wek je eigen stormkracht en verwelkom de transformatie die jij zelf kiest en waardoor je nieuwe structuren kunt bouwen die in harmonie zijn met liefde.

Verwelkom de transformatie die jouw lichtkracht activeert en die je ondersteunt om dienstbaar te zijn aan het nieuwe leven op een manier waar jij blij van wordt en energie van krijgt.

Ontmoet de ander van hart tot hart en laat je angst los om dingen of mensen te verliezen als jij kiest voor transformatie. Ga op weg en weet dat je doel treft. Omarm de Mens die jij bedoeld bent te zijn. En zo is het :)  Dát brengt je in evenwicht! Zijn stabiliseert. Dat is het geschenk van deze Zonnewende energie. Heb een fijne  zonnewende en weet je verbonden!

met liefde en zonnekracht, Leela

Luister ook naar de zonnewende meditatie hieronder! Laat al het denken los, ervaar het gewoon en voel... Laat je hart weten en spreken :) 
Geniet ervan! 

Vanaf 11-1 start weer een nieuwe cyclus van 22 meditaties afgestemd op de tijdlijn van liefde en het nieuwe leven! Deze cyclus heeft een onderstroom die je ondersteunt om je te verbinden met je eigen heilige ruimte van liefde, een basis van vertrouwen voor je plannen, voor wat je wilt leven en manifesteren, trouw aan jezelf, met respect voor je grenzen, normen en waarden. Dat klinkt als een goed en welkom begin van het nieuwe jaar! 

22 dagelijkse ingesproken meditaties van 11 januari t/m 1 februari kun je naar keuze ontvangen via mail, whatsapp of telegram - Kosten daarvoor: €22.- Ben je jarig in deze periode? Dan krijg je op je verjaardag nog een extra berichtje over je nieuwe levensjaar! Wil je mee stromen? klik dan hier om je aan te melden

Reactie plaatsen

Reacties

Maya
3 jaar geleden

Ha lieve Leela….
Wat maak je mij weer blij met deze prachtige brief, blog en ingesproken meditatie…..
Lieverd ik wens jou ook een Lichtend winter zonnewende……en ook Johan….
Warme knuffel van mij

Monique Morhée
3 jaar geleden

Prachtig! dankjewel
Blessed Wintersolstice! Happines and joy!