Wijsheid transformeert tot de juiste actie - 7 jaar later...

Gepubliceerd op 23 september 2021 om 09:34

Wijsheid transformeert tot de juiste actie...
7 jaar geleden... Sommige mensen weten het misschien nog. Ik schreef 52 dagen lang een blog: 7 stappen naar wereldvrede.

 

Het was een oproep van de Hemelwandelaar aan ons om boodschappers van Licht te zijn, door ons stap voor stap te verbinden met innerlijke harmonie en vrede, met het doel bij te dragen aan het vormen van de kritische massa die nodig is voor de grote omslag in de wereld. Het was een geweldige intensieve en transformerende  tijd, waarin Carla elke week een nieuwe tekening maakte in het thema van de stap. Ook was er elke dag muziek bij en mantra's die we herhaalden. Heel veel mensen stroomden mee.

De basis gelegd

Naderhand heb ik vaker gedacht: En nu?  Waar is die enorme krachtige flow gekeven? Maar heb het ook weer losgelaten. Alles werkt toch wel door. Twee jaar geleden maakt ik een prachtige stroom van synchrone gebeurtenissen door waarin kwartjes vielen, waarin ik verbanden zag en de cyclus die zich voltooide met het afronden en publiceren van 'Het Ritme van de Eenheid'.  Achter alles is echt een groot plan werkzaam en alles gebeurt op het juiste moment en de juiste plaats.

Nu zie ik ook weer het spel van de cycli. 7 jaar later beland ik opeens weer in een blogserie. Weliswaar niet van 52 dagen lang, (misschien wat voor het kasteel van transformatie..., paar nachtjes over slapen :) )maar wel door de 7 stappen naar vrede en de zeven galactische richtingen. De tekeningen riepen me en toen ik de data zag, voelde ik ook de lijn door de tijd.

En nu... Wijsheid transformeren tot de juiste actie
De kritische massa vormt zich en het omslagpunt komt dichterbij

De volgende stap nu in deze serie is Transformatie. Wijsheid transformeren tot de juiste actie zodat we kunnen doen wat moet worden gedaan. Dat is wat mij betreft precies waar we nu staan. Bewustzijn groeit maar nu gaat het erom dit bewustzijn echt in praktijk te brengen, in alle grote en kleinen dingen in het dagelijks leven. Dat zal een boost geven aan het vormen van de kritische massa. Zo voelt het. Het omslagpunt komt dichterbij. Al lijkt dat misschien niet zo. 

Nou, echt alles gebeurt op tijd hoor, want vandaag spiegelt de dagenenergie  het helemaal
Blauwe Planetaire Nacht vraagt je om jouw Unieke Zijn en mogelijkheden in de wereld te brengen
en jouw wijsheid te vertalen naar de juiste actie en te doen wat je moet doen!

Het nieuwe perspectief in het Ritme van de Eenheid helpt je om de triggers die je in dit thema hebt ervaren achter je te laten, om vanuit de liefde voor jezelf trouw te zijn aan jezelf en zo een nieuw fundament van licht te creëren waarin je kunt zijn wie je bent. Kwetsbaar, zonder muurtjes, want dat is je grootste kracht!

De liefde voor mezelf maakt me bewust van mijn eigen ruimte.
Ik eer mijn grenzen en ben trouw aan wat echt belangrijk voor me is.
Daarin ligt de basis van mijn scheppingskracht.

 

Ik neem de tijd om naar mijn innerlijk weten te luisteren
en volg de weg van mijn hart, vanuit wie ik echt ben.
Mijn intuïtie vertelt me wat de volgende stap is die ik mag doen
maar vertelt me niet altijd waarom... Dat zal ik later begrijpen!
Ik laat de controle los en geef me over aan wat er wil gebeuren.

 

Openheid... De lichtimpuls van deze periode werkt mee
om me te openen voor de nieuwe flow, voor nieuw bewustzijn.
Met mijn aandacht in het Hier en Nu kan ik ervaren
hoe de energie me naar mijn essentie brengt en me helpt
om vanuit mijn spirituele kracht vorm te geven aan mijn plannen.

Uit Het Ritme van de Eenheid

Blauwe Nacht is een zonnekracht van het Westen 

Vanuit het Westen, Huis van Transformatie, 
Moge wijsheid getransformeerd worden tot de juiste actie, 
zodat we kunnen doen wat moet worden gedaan.
Online inwijdingsweg door de Zeven Galactische Richtingen

Is ie mooi of is ie mooi? juiste tijd om gewoon te zijn wie je bent, trouw aan jezelf. Doen door te Zijn en Zijn door te Doen

Ohm Ah Hum, mantra om je te bevrijden van negatieve gedachten. Fijne dag!

Reactie plaatsen

Reacties

Marion
3 jaar geleden

Typisch dat juist de 7 galactische windrichtingen zo voelbaar zijn in het tovenaatswavespell waar we nu in zitten. De tovenaars in Mayatijd waren vroeger vrouwelijke sjamanen die behalve zich met de kalender en plantenwijsheid ook met de wind/de energiebeheersing bezig hielden. Hun kinnen waren wellicht ontvankelijk voor de 7 windrichtingen waaruit wijsheid in hen kon dagen ( Oosten, verdiepen) (Noorden, transformeren) en rijpen (Zuiden, zoals vandaag op 11 zaaddag) enz Ze voelden het haarfijn aan!

Leela van Lohuizen
3 jaar geleden

Mooi te lezen Marion! Dan is het helemaal kloppend ook dat in Maya Sterrenkind Iesj (Ix, de Tovenaar) de wijze vrouw is!