podcast over het Gele Elektrische Zaad-jaar

Gepubliceerd op 25 juli 2021 om 15:10

Kies voor groei en volg je hart! Welkom in een nieuw 13 Manen-jaar in het
Licht en de energie van het Gele Elektrische Zaad!

Het intense Lunaire Storm-jaar heeft de weg vrij gemaakt om te kiezen voor groei boven zekerheid! Zaad spoort je aan om alles achter je te laten wat jou niet langer dient, om onvoorwaardelijk trouw te zijn aan jezelf en de stem van je hart te volgen. Zo ben je dienstbaar aan de aarde.


Moeder Aarde steunt je bij elke stap die je doet. Ze bekrachtigt je met haar zuivere energie en bewustzijn. Zet je voeten stevig op de aarde en open je bewust voor haar liefde en kristalenergie. Ontspan in vertrouwen en verwelkom de ruimte waarin het nieuwe naar je toe kan komen. Verwachtingsvol! Verheug je op alles wat je vanuit je authentieke zelf mag manifesteren!

13 Manen om te groeien en te bloeien in deze energie liggen voor ons. Welke transformatiestappen mogen we maken, wat wordt op zielsniveau gevraagd, welk nieuw perspectief mogen we omarmen, wat is de grote bevrijdende kracht dit jaar en wat is het kosmische cadeautje dat we mogen uitpakken. k heb er een podcast over ingesproken. In stukjes. Je kunt er het hele komende jaar met regelmaat naar luisteren om jezelf te ondersteunen in je groeiproces!

1 - over het Gele Elektrische Zaad 

2 - in vertrouwen blijven

3 - De transformatiestappen die we mogen maken

4 - het nieuwe perspectief dat we mogen omarmen dit jaar

5 - bekrachtiging in het licht en de energie van het nieuwe perspectief

6 - bevrijdende kracht en het kosmisch cadeautje / stap in je natuurlijk leiderschap!

Mijn eigen keuze voor groei

Kiezen voor groei vraagt om positief gestemd en afgestemd te blijven in de kracht van het Nu. 22 dagelijkse meditaties helpen je erbij 
Van 4 t/m 25 augustus spreek ik weer 22 dagen lang elke dag een meditatie in afgestemd op het Ritme van de Eenheid. Stroom je mee?
D
e energie van de meditaties helpt je deze periode om afgestemd te blijven op de bron en de inspiratie te ontvangen die je nodig hebt om een / jouw nieuwe wereld te bouwen. Deze periode brengt je in een magische vlucht naar een nieuw begin en geeft jouw wensen manifestatiekracht mee!

Reactie plaatsen

Reacties

Marion Verspaandonk
3 jaar geleden

Prachtig licht en helder op zijn Leela ' s uuitgelegd. Heel bruikbaar ook naar het nieuwe perspectief vertaald. Fijne jaarwisseling allemaal. Na een heftig 2 storm jaar waarbij overvloedig de waterlanders van de aarde en de mensen vloeiden omwille van de reiniging wat niet meer diende gaan we nu een jaar van opbloei en groei in verbinding tegemoet. Moge alles zich moeiteloos en magisch gaan manifesteren. Dank je wel Leela! Proost.

Leela
3 jaar geleden

dank je wel Marion! En ik proost met je mee op jouw mooie intentie voor dit nieuwe jaar! Liefs Leela