Ohm Agasti Shahina

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 17:15

Ohm Agasti Shahina - Verankerd in het Zijn - kom tot handelen

Gisteravond voor het slapen las ik in een oude happinez deze mantra van davidji - meditatieleraar. De mantra helpt je om lekker te slapen! Zeg hem 3 keer hardop, daarna 3 keer fluisteren en dan in stilte herhalen tot je slaapt. Denk niet na over de betekenis. De energie brengt tot rust. 

En ik moet zeggen: ik heb lekker geslapen! Vanochtend schreef ik 'm op, om hem te onthouden en dat was het begin van verdere inspiratie. In de natuurlijke tijd komt alles op het juiste moment en de juiste plaats.

Verankerd in het Zijn

In het Ritme van de Eenheid bekrachtigt de energie je vandaag om helemaal Ja te zeggen tegen je Unieke Zijn. Het is de kracht van de Nacht (!) Van de rijkdom van je innerlijke wereld en de de kracht van je dromen. Daarin kun je voelen wie je bent en wat je wilt delen met de wereld en dan kun je tot handelen komen en zelfbewust laten zien wie je bent. (Ha, en als je lekker geslapen hebt gaat dat ook een stuk beter!)

De verbinding met jouw Unieke Zijn activeert de lichtkracht van de Maya dagenergie: Gele Galactische Krijger. Deze energie vraagt je om in verbinding te blijven met je innerlijke leiding en te leven wat je gelooft. Vecht niet tegen het leven zoals het is, laat je innerlijke strijd los, omarm en blijf in verbinding. Je innerlijke leiding wijst je stap voor stap de weg. Zo ben je een anker voor jezelf en een baken van Licht voor de wereld om je heen.
kom tot handelen                                                                                                    

Logisch toch, dat de verbinding met je eigen Uniekheid je helpt om die krijger te zijn, in je centrum te zijn en tot handelen te komen, te leven wat je gelooft.  Ook voor de wereld van nu waarin zoveel gebeurt een uitnodiging om te voelen wat jij kan betekenen, in de energie of door praktisch handelen, om harmonie, rust en lichtkracht te brengen. Een anker en baken van licht zijn is ook hoop brengen, hoop uitstralen. 

Tip om te verankeren in het Zijn
kristalmeditatie afgestemd op je Maya geboorte-energie

Door te luisteren naar informatie over jouw oorspronkelijke blauwdruk voor balans en een Kristalmeditatie afgestemd op jouw Maya geboorte-energie kun je jouw energie, balans en bewustzijn verhogen en jouw oorspronkelijke blauwdruk voor balans activeren en verankeren! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.