De Galactische Mens en de Kwantumsprong 4

Gepubliceerd op 5 april 2021 om 13:49

In de vorige ronde van de Tzolkin schreef ik 3 blogs over de kwantumsprong die we in deze tijd maken.
Nu 9 maanden later wil deel 4 geschreven worden, in de energie van de Galactische Mens. Het collectieve transformatieproces is intens en brengt ons naar een nieuw perspectief. We maken letterlijk een sprong in de tijd, een kwantumsprong! De sprong brengt je in verbinding met het eenheidsbewustzijn en helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen. 

Waar staan we nu in dit proces?

Tijd voor de volgende stap!
De Galactische Mens opent een Portaal en zegt dat het tijd is om in de rust en kracht van je centrum te komen
om dan bewust, vanuit je hart en je eigen vrije wil, te kiezen wat jij je aandacht geeft.
Want dat is wat groeit, daarin ligt je scheppingskracht!

 

Affirmatie in het Licht en de energie van de dagenergie - Gele Galactische Mens.
Licht en schaduw, beide heb ik nodig om te groeien in bewustzijn.
Als ik tijd maak om in mijn eigen licht en donker te kijken, ontwikkel ik
het onderscheidingsvermogen om te herkennen wat waarheid is en wat niet.
Dan kan ik bewuste keuzes maken en knopen doorhakken.
Als de keuze me blij maakt en energie geeft, dan is het goed
en geeft dat me het plezier dat ik nodig heb om te bouwen op het nieuwe!

 

Harmonie en schoonheid zijn mijn bouwstenen.
Dat vraagt van me om in contact te blijven met mijn diepere gevoelens.
Juist daardoor blijft mijn verbinding helder en kom ik in de kracht van mijn hart.

Gele Mens zegt: ‘Voel met je hoofd en denk met je hart… ‘

Ook het hart denkt... Zelfs de wetenschap erkent dit feit.
Laat mijn hart dus maar denken. Prachtige krachtige gedachten…
Dat maakt de weg vrij voor de sprankelende universele levensenergie
die me ondersteunt om te bouwen op structuren die dienstbaar zijn aan liefde!

Vanuit de kracht van bewust Mens-zijn kunnen we de kwantumsprong maken en helemaal JA zeggen tegen de transformatie!
En weet je nog, dat is de energie van dit 13 Manen-jaar!

Lieve mensen, Gele Galactische Mens herinnert ons eraan hoe krachtig we zijn. Vraagt ons om dat besef in al onze cellen toe te laten en dan de lichtkracht van dit 13-Manenjaar te activeren door JA te zeggen tegen de transformatie en geboorte te geven aan nieuwe structuren voor deze wereld, structuren die dienstbaar zijn aan Liefde. 

Maak de sprong!
Affirmatie in het Licht en de energie van het nieuwe perspectief- Blauwe Lunaire Storm

Wat brengt me in evenwicht? Ik kijk dieper in de spiegel van het Zelf.
Alles is energie! Met elke gedachte, elk woord en elke handeling
breng ik energie in beweging. Dat besef brengt me in mijn centrum,
in de kracht om te leven wat ik geloof.

 

Ik neem een moment om van een afstandje naar de dingen te kijken
en te zien wat er speelt. Ik omarm wat ik zie en ben bereid
om licht in mijn schaduwen te brengen. Transformatie!

Alles mag nu zichtbaar worden zodat ik in vrijheid
op nieuwe structuren kan bouwen,
structuren die zuiverheid en tijdloze, universele waarheid uitstralen…
Ik open me voor de reinigende werking van Storm
en voor de activatie van mijn lichtlichaam…
Overgave aan het transformatieproces brengt me in evenwicht.
Vanuit een heldere intentie geef ik zin en betekenis aan het leven.
Ik leef!

De transformatie voltooien - doen wat moet worden gedaan

We bevinden ons nu in de 52 dagen van het Kasteel van verbranding - Een periode met een intense transformatie-energie. Moge wijsheid getransformeerd worden tot de juiste actie zodat we kunnen doen wat moet worden gedaan! Het Ritme van de Eenheid nodigt je uit om vanuit Liefde, Lichtheid en verbinding, deel te zijn van de transformatie. Vanaf morgen, 6 april, start een nieuwe cyclus van 22 meditaties die je daarbij ondersteunt. 

Ontvang vanaf morgen, 6 april,  22 dagen lang elke dag een ingesproken meditatie afgestemd op het Ritme van de Eenheid. De energie van de meditaties ondersteunt je om in het Nu te blijven in de intense transformatie-energie van de kerndagen. Dit geboortekanaal brengt je naar een volgende dimensie in jezelf en activeert nieuwe manifestaties. 

Weet je gedragen door de godin en de energie van je innerlijke moeder. Die is heel dichtbij deze periode. Ze draagt je in een nieuw begin. Ontspan in vertrouwen, blijf in het nu en ontvang de energie en de inzichten om te doen wat je moet doen! 

Omarm en leef de kracht van liefde in de dagelijkse praktijk zo help je mee om het Ritme van de Eenheid te integreren op Aarde! Stroom je mee? 


Investering in jezelf: €22.-

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.