8-8 poort en de geboorte van de Kosmische Mens

Gepubliceerd op 8 augustus 2020 om 09:07

Lieve mensen, 
Vandaag de 8-8 Leeuwenpoort. Ik las in een mooie nieuwsbrief over de activering van het Goddelijk DNA, over hoe het diamant van het Christusbewustzijn, of het Kristalbewustzijn, bij veel mensen wordt geactiveerd.

 

De Tzolkin sluit hier helemaal op aan in de energie van de Gele Lunaire Mens:
Het is tijd dat we van mens tot Mens worden. Mens-zijn zoals het oorspronkelijk is bedoeld. Het is de geboorte van de Kosmische Mens. Bewust van de kracht van liefde, waarin onze scheppingskracht ligt. Geen grotere kracht dan de kracht van Liefde! Je bent een vrij mens en wordt uitgenodigd de weg te gaan die je hart en je intuïtie je ingeeft. Jij kiest, jij bepaalt. Het zijn misschien niet de woorden die nieuw zijn... Het is de energie en betekenis ervan die we steeds dieper kunnen doorgronden en ervaren. In elke ronde meer. Het is het Licht van bewustzijn dat ons bevrijdt!

Affirmatie in het Licht en de energie van de Gele Lunaire Mens
Spreek deze hardop uit en voel wat het met je doet:

Maya... de wereld is een illusie, een projectie van het denken.
De werkelijkheid van liefde ligt in mijn innerlijke wereld.
Daar vind ik de energie die ik naar buiten wil brengen.
‘Alles is leela’, zeggen de Hindi, een speelse energie, een hemels spel van God
om mijn aandacht en mijn hart te winnen. Die gedachte inspireert me.
Ik geniet van het spel! Ik besef dat het leven is zoals ik het zie, zoals ik het wil zien.
De verbinding met de goddelijke vonk in mij maakt dat alles kristalhelder
en geeft me een krachtig zelfvertrouwen om een nieuwe wereld te bouwen.

 

Ja, het hemels spel heeft mijn hart gewonnen en ik ben open
voor positieve en voedende gedachten.
In mijn gedachten ligt mijn scheppingskracht. Dat omarm ik nu volledig!
Zorgvuldig kies ik mijn gedachten, mijn woorden en mijn daden.
Zonder oordeel draag ik oude ontkrachtende en beperkende gedachten over
aan de transformatie-energie van dit moment.

Bekrachtigd door het nieuwe perspectief in het Ritme van de Eenheid

Cauac, het donderwezen (De energie van de Blauwe Storm) roert zich in mijn basis,
klaar om me te helpen om volledig te ontwaken in het universele bewustzijn.
Mijn oude velletje mag ik nu loslaten.
Instinct en overlevingspatronen hebben me in het verleden beschermd tegen pijn,
maar die oude ingeslepen reacties dienen mij nu niet meer.

Mijn verliesangsten, bewust of onbewust, draag ik over aan Cauac.
Een krachtige transformatie-energie wervelt in en om mij heen,
bevrijdt me en brengt innerlijke vrede.
Ik recht mijn rug, adem in mijn eigen waarde, in mijn vrijheid en onafhankelijkheid.
Dank aan het verleden, ja tegen de toekomst! Doelgericht ga ik verder.

Afgestemd op mijn innerlijke leiding bouw ik aan het nieuwe
en ervaar ik de beschikking over een eindeloze bron van energie.
De creatieve energie van de bron bekrachtigt me en beweegt met me mee.

Zie je, voel je, hoe mooi deze energieën elkaar ondersteunen?
Alles werkt samen en ondersteunt elkaar in de eenheid.

In het Ritme van de Eenheid maken we elke dag verbinding met de dragende en voedende energie in het heilig wiel van balans, waarin alle stukjes van de zon je ondersteunen en activeren om JA te zeggen tegen vrij, blij en bewust leven toegewijd aan de Universele Liefde. Ook dát activeert jouw Goddelijke DNA

Stroom je mee van 13 t/m 25 augustus? - on-line ingesproken berichten
13 dagen in de energie van kiezen voor groei, van het omarmen van jouw potentieel en natuurlijk Leiderschap, om jezelf voorbij de beperkingen van het verleden te brengen naar een nieuwe toekomst en zo, door jouw energie, een gids te zijn naar en in de Nieuwe Aarde-energie

Ontvang 13 dagen lang ingesproken berichten in de Lichtimpuls van het Gele Zaad (7 dagen eerder dus! Dat is de energieverschuiving in deze tijd. Doorgegeven door Hunbatz Men - Maya Oudste).. Deze ondersteunen je dagelijks om je te verbinden met het nieuwe perspectief, waarin we de energie van de eenheid en de verbinding met ons hoger zelf ervaren. 

Dan maken we van daaruit ook verbinding met het transformatieproces dat in ons dagelijkse zelf plaatsvindt. Dat laat zich zien en voelen in de 'gewone' dagenergie. We omarmen het vanuit de verbinding met ons hogere zelf. Dan maken we de transformatie-stapjes, die ons dagelijkse zelf op één lijn brengen met ons hogere zelf.

Kosten per Lichtimpuls van 13 dagen: €22.-  / aanmelden via het formulier onderaan deze pagina

Tip:  Een bijzonder cadeautje!

Ben je in deze periode jarig, dan hebben deze berichten nog een extra waarde! Geef je jaarenergie en de weg die je dit jaar gaat Lichtkracht mee!  Als je geboren bent in de Lichtimpuls van het Gele Zaad kun je jouw levensweg wortels van licht geven. Je kunt de berichten steeds opnieuw luisteren zodat je er ook steeds weer nieuwe dingen in kunt ontdekken en ervaren. Een bijzonder cadeautje aan jezelf!

Aanmelden


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.