de kwantumsprong

Gepubliceerd op 14 mei 2020 om 10:32

Lieve mensen, vanochtend werd ik wakker met een bijzondere boodschap.

 

Even ter inleiding: Enige tijd geleden ben ik begonnen met het dagelijks inspreken van berichten in de dagenergie volgens de Tzolkin. Daarbij begin ik met een inleiding op de dagenergie, een meditatieve afstemming, waarin ik ook de beweging in het actuele transformatieproces naar eenheidsbewustzijn benoem en ik eindig dan met de affirmatie in het nieuwe eenheidsperspectief. (Uit het Ritme van de Eenheid). 

Nu voelde ik dat er een andere focus mocht zijn.
Vandaag begon ik meteen met de focus op het nieuwe perspectief, als basis om in af te stemmen, om dan wel ook verbinding te maken met de basis dagenergie, bedoeld om het nieuwe perspectief wortels te geven, vaste grond onder de voeten. Een nuance verschil, maar zo essentieel!

De Kwantumsprong!
In het Ritme van de Eenheid lopen we 7 stappen vooruit, dat is de energieverschuiving die deze jaren plaatsvindt en die je dan vanuit die 7 stappen verder laat zien hoe alles met elkaar verbonden is. Bevrijdend, het maakt je los van je oude patronen en activeert een heel nieuwe manier van waarnemen en beleven van de tijd. Zo vestigen we de energie van de Nieuwe Aarde, de werkelijkheid van liefde.

Betekenisvol
Dat ik vandaag in de berichten moest beginnen met de focus op het nieuwe perspectief is betekenisvol. Steeds meer mensen komen in de nieuwe energie. Al dan niet bekend met de Tzolkin en het Ritme van de Eenheid. We gaan nu daadwerkelijk over de brug! Wat hoopvol.

Geroepen vandaag door de boodschapper van Licht, 
door de energie van de Rode Hemelwandelaar. Natuurlijk! Hemelwandelaar roept je naar het onbekende, vraagt je of je de moed hebt om te doen wat liefde van je vraagt en je grenzen te verleggen, of zoals nu, je focus te verleggen naar het nieuwe perspectief in het Ritme van de Eenheid. Wow! 

Gedragen door de brug tussen de werelden - Dank aan het verleden, Ja tegen de toekomst!
Ja want de basis-dagenergie vandaag is de Resonante Wereldoverbrugger, de brug tussen de werelden, de brug die de oude wereld met de nieuwe verbindt. Deze energie vraagt je in het Nu te zijn, afgestemd op de Bron, om de controle en je weerstand tegen diepgaande veranderingen los te laten. Dank aan het verleden, Ja tegen de toekomst. Beweeg te midden van alle dualiteit naar het heilige midden, laat de witte vlag van overgave maar wapperen en open je voor alle mooie nieuwe kansen die op je weg mogen komen.

Alles zegt nu dat het tijd is om in je lichtkracht te gaan staan, om trouw te zijn aan jezelf, aan de liefde die jij bent en dan in het nieuwe perspectief de boodschapper van Licht in jezelf te omarmen. Hemelwandelaar vraagt je het avontuur dat wacht blijmoedig te verwelkomen!

Denken en ervaren in en/en, 
dat is meteen een tip van de Wereldoverbrugger. Is het nou Wereldoverbrugger of Rode Hemelwandelaar vandaag? Denken in of/of is oud. Het is het allebei! Het ligt er alleen aan vanuit welk perspectief je de dag ervaart. Alles is goed, dus geen oordeel over wat je ervaart. Beide energieën zijn ondersteunend aan elkaar. Laat ze samenwerken in jou en ervaar de afstemming in het Ritme van de Eenheid.

Affirmatie uit het Ritme van de Eenheid voor vandaag
waarin beide energieën verenigd zijn


Blijmoedigheid
activeert me om het onbekende te leven,
om elk moment als nieuw te verwelkomen,
terwijl de sluiers van het verleden van me af glijden.

Volop leven is een voortdurende stroom van verandering.
In overgave beweeg ik mee,
terwijl mijn lichtkracht steeds krachtiger straalt.

 

Ik omarm dat avontuur van volop leven
waarin ik trouw ben aan mijzelf en mijn pad van licht.
Die weg is mijn doel! Ik ben als een pionier in de Nieuwe Aarde-energie.

 

Ik open me voor berichten die mijn bewustzijn verruimen,
die me helpen om te leven vanuit mijn centrum, vanuit de basis van liefde,
en zo een boodschapper van Licht te zijn.

De brug slaan en de brug Zijn 

Je bent zelf de brug tussen de werelden en met jouw afstemming op de eenheid help je ook de brug te slaan voor het collectief! Ieder die over de brug gaat is belangrijk!  Over een weekje begint, in de basisenergie, de Lichtimpuls van de Hemelwandelaar en worden we allemaal uitgenodigd om een pionier te zijn én meteen ook om in de lichtkracht van het nieuwe perspectief te gaan staan: in de rust en harmonie van je centrum, in de stralende kracht van de Liefde!

Dagelijkse ingesproken berichten ondersteunen je om de brug te Zijn en de brug te slaan. Hemelwandelaar is in Maya-taal: Ben - de Zuilen van Licht.  Ik zie ons als zuilen van Licht! Reis je mee in die energie vanaf 21 mei? Ontvang 13 dagen lang de berichten met ook voorafgaand daaraan een koppeling naar je eigen horoscoop. Dat brengt je nog meer verbinding.

Investering in jezelf: €22.-
ben je geboren in de golf van de Rode Hemelwandelaar of ben je jarig in de periode van 21 mei t/m 2 juni dan hebben de berichten nog een extra waarde voor je. Ze vertegenwoordigen dan de weg die je (dit jaar) gaat en laten je ervaren hoe je jouw weg vanuit het nieuwe perspectief kunt gaan.
 
Resoneert het? Meld je dan aan via het formulier hieronder .
Welkom in het Ritme van de Eenheid!

Aanmelden

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.