Innerlijke Draken omarmen in het licht van de Morgenster

Gepubliceerd op 19 april 2020 om 10:04
Morgenster -  © Wieneke van de Pavoordt19

In lak'ech, lieve jij, andere mij, 
vanochtend werd ik wakker met deze mooie energie, bewustwording en woorden. 
Wil je erin delen en met me mee reizen door het patroon dat zich laat zien?

 

Vandaag is voor ons allemaal een betekenisvolle energie. Elke dag is betekenisvol natuurlijk! Maar vandaag is bijzonder in het kader van de energie van dit 13 Manen-jaar. De jaarenergie is de Magnetische Tovenaar, die je vraagt te vertrouwen op het weten van je hart. Het is het thema van deze Lichtimpuls, van deze periode en van dit 13 manen-jaar. Daar schreef ik al over in de nieuwsbrief.  Als je deze energie omarmt kun je doorgroeien naar een heel nieuw perspectief!

Rode Galactische Draak
De Tovenaar-energie brengt je in één lijn met het hogere plan. Stel je open voor deze energie en voel hoe jouw eenheidsbewustzijn zich verdiept, hoe je in 7 stappen nog dieper in de basis van vertrouwen kunt wortelen en vanuit de harmonie en kracht van je centrum verder kunt gaan. Dat is het nieuwe perspectief van dit jaar in het Ritme van de Eenheid en deze energie laat zich vandaag voelen in de energie van de Rode Galactische Draak.
 

Hoe dan? - Vlieg mee met Adelaar
In 7 stappen? Reis maar mee... De eerste energie die na de Magnetische Tovenaar kwam was de Lunaire Adelaar. Adelaar vraagt je goed voor jezelf te zorgen en je vrijheid en onafhankelijkheid te bewaren. Adelaar neemt je nu mee op de vleugels van de Geest zodat je dingen van een afstandje kunt bekijken en de dingen kunt zien zoals ze zijn en welke stappen we verder mogen zetten om het nieuwe perspectief van dit jaar te kunnen ervaren:

Vecht niet tegen het leven maar omarm het zoals het is.
Blijf in verbinding te blijven met je innerlijke leiding. Die wijst je stap voor stap de weg!
Blijf in het Nu, voed je met de helende kracht en eenvoud van de natuur  
en ben onvoorwaardelijk trouw aan je eigen grenzen, normen en waarden.
Neem steeds de tijd om te voelen wat waarheid voor jou is
Zelf(h)erkenning en onderscheidingsvermogen brengen je nu in je kracht.
Wees bereid om transformatie toe te laten en draag je angsten over aan de transformatie-energie van nu. Dat brengt doorstroming in je energie en dan kun je gaan bouwen op nieuwe structuren die dienstbaar zijn aan liefde.
Ga verder, afgestemd op de Bron van Universele Liefde en ervaar dat Liefde de grootste kracht is in de schepping.
Liefde wint altijd!

Zo brengt de Tovenaar je in 7 stappen in het nieuwe perspectief van dit jaar:
De Galactische Draak - een diepe basis van oervertrouwen.

En dan... Je innerlijke Draken omarmen!
Oer-vertrouwen is de basis die je nodig hebt om je te openen voor de diepere lagen in jezelf. De lagen waar je diepste angsten of andere emoties leven. Door alles wat nu gebeurt worden die lagen en emoties getriggerd. Ieder komt er wel stukjes in tegen. Dat voelt niet fijn en tegelijkertijd is het een prachtige kans om dat wat je onbewust beperkt heeft, wat je ver had weggestopt in het licht te brengen en te omarmen. Het zijn je innerlijke draken die je dacht te moeten bevechten, die je niet wilde zien. Maar alles wat er niet mag zijn gaat je juist beperken. Nu mag je weten: Ontspan en vertrouw! Je hoeft niet te vechten, je mag omarmen! Je boosheid, je verdriet, je angst... Maar zonder oordeel, zonder dat er wat mee hoeft. Voelen is heel worden en brengt je het inzicht dat je nodig hebt. Dan ontdek je dat die Draak je een prachtig geschenk brengt. Een geschenk dat je nog dieper in vertrouwen brengt en in het weten dat je gedragen wordt. Draak is de moeder-energie die jou al die tijd al wilde koesteren en dragen...!

In het Licht van de Morgenster
Het leven is werkelijk zo prachtig ondersteunend als je het Ritme van de Eenheid gaat ervaren! Alle Maya zonnen ondersteunen je, elk moment, elke dag, als je het ziet, je er voor open stelt. Ze zijn allemaal deel van jou, van jouw potentieel. Alles wat je nodig hebt zit in je! Dat is de essentie die je mag omarmen en die je laat zien: Alles is energie! Dat is het licht van bewustzijn dat jou het inzicht geeft om de juiste keuzes te maken, om te kiezen voor liefde en de energie en informatie die je blij maakt en vertrouwen geeft. Zo geef je jezelf een nieuwe stabiliteit  en kun je ook het nieuwe perspectief van de Galactische Draak vandaag ervaren.

Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. De innerlijke basiswaarde is vandaag de Draak, maar in het Ritme van de Eenheid resoneert het nieuwe perspectief. Het helpt je bij het omarmen, het helpt je om los te komen van je oude manieren om naar dingen te kijken en de energie te ervaren om ook daadwerkelijk te ontspannen in de schoot van de oermoeder. Het is het Licht van Lamat, de Venusster, of ook de Morgen-ster. Hoe prachtig dat juist deze energie van vrede, van liefde, van de aankondiging van een Nieuw Gouden Tijdperk, ons nu  overstraalt en bekrachtigt.

Vertrouwen is de basis voor alles! Als je het mist moet je vroeg of laat terug naar de plek in jezelf waar je het bent verloren. Dat moment is nu! En de Morgenster is daar om jou te helpen je licht te laten stralen:

Hoe kan ik de wereld een stukje mooier maken?
Ik laat mijn licht naar binnen schijnen
en adem in de energie van mijn diepste innerlijke natuur
en in de verbinding met alles wat is.

In die kracht en eenvoud vind ik mijn antwoorden als vanzelf
en weet ik me gedragen door de oermoeder.
Ze draagt en voedt me bij elke stap die ik doe
en moedigt me aan om mijn potentieel te ontplooien.

Groeikracht stroomt door me heen, sprankelend!
Levenskracht verhoogt mijn energie en bewustzijn en maakt alles helder.

In mij straalt mijn visie als een heldere ster en ik ga over tot actie!
De Adelaar maakt de cirkel rond en opent de volgende cirkel, dimensie...

Ja, want de Ster wordt weer bekrachtigd door de Adelaar, door de kracht van Visie en dan is de cirkel rond! De cirkel is altijd rond, het leven is een cirkel en alle deeltjes van de cirkel zijn één ... Want zeg nou zelf, zonder jou zou de cirkel niet heel zijn. Dat is de werkelijkheid van Liefde. Neem je ruimte in, in vrijheid en gelijkheid en laat je licht stralen. De Cirkel wacht op jouw herkenning!

Mijn eigen prachtige synchroniciteiten en ervaring

Deze energie van vandaag is mijn jaarenergie! Ik ben 2 augustus jarig en sindsdien is er een hele Tzolkin-ronde voorbij. Het voelt speciaal dat het nieuwe perspectief van de jaarenergie van het 13 manen-jaar mijn jaarenergie is. De Galactische Draak vraagt me vandaag hoe het met mijn innerlijke draken gesteld is. Ze hoeft het eigenlijk niet te vragen want afgelopen week heb ik in liefde een ver weggestopt restje angst mogen herkennen en omarmen. (Ja hoor, ik kom ook gewoon mijn stukjes tegen) Geen idee dat dat er nog zat. Ik ben zo happy daarmee! Voel dat dit heel essentieel is en dat deze tijd en alles wat erin gebeurt me de kans heeft gegeven om het te herkennen. En dan de Venus-ster als mijn nieuwe jaarperspectief. Ja, mijn ster straalt! :)

De Morgenster... Dat was de eerste naam die in mij opkwam toen ik in 1999 mijn praktijk begon. Dat voelde zo stralend en krachtig, zonder dat ik de betekenis ervan kende. Toen bleek de naam al veel gebruikt en heb ik het losgelaten. Nu geeft het me toch een bijzonder gevoel. Ah, ik wil eigenlijk nog wel doorgaan met vertellen maar het blog is al aardig lang, dus voor nu is het genoeg :) Ik ga van de ZON-dag genieten, van Moeder Draak die dik tevreden lacht in mij en van mijn innerlijke sterrenlicht.

 

Het is niet zo gek dat ik vanochtend meteen dacht aan de tekening van de Morgenster van Wieneke.
En wat heerlijk leuk en bijzonder dat ik haar post las vanochtend:

The New Dawning.... ☀️🐦🐑🐓

Na een onrustige nacht,
is niets zo fijn om de belofte
van een nieuwe dag te voelen.

 

Als ik eerlijk ben staan de tranen van ontroering me nu in de ogen
bij deze prachtige synchroniciteit.
Ja lieve allemaal, na een onrustige nacht, 
de tijd dat we door het donker hebben gereisd 
is niets zo fijn om de belofte van een nieuwe dag te voelen!

Oh ja, en koffie! Dat is ook fijn! 😅

Mooie dag gewenst! ☀️🙏💛

schrijft ze, ook daar sluit ik me bij aan! 😅

Met liefs en sterren
Silver

Nog wel je aandacht voor: Vandaag roetjst Iemiesj de Draak weer van de eerste zonnestraal! Een mooi moment om met het luisterboek te beginnen!

Ik heb het boek Maya Sterrenkind ingesproken. Een sprookje door de 20 stukjes van de zon. Luisterplezier voor je (innerlijke) kind dat je op een heel fijne en bijzondere manier laat voelen dat alle stukjes van de zon deel zijn van jou en dat je ondersteunt om je innerlijke draken te omarmen. Als je elke dag het stukje luistert dat bij de dagenergie hoort kan je het extra goed meevoelen maar natuurlijk kan je beginnen wanneer je maar wilt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.