Lichtimpuls van de Gele Krijger van 15 t/m 27 maart

Gepubliceerd op 12 maart 2022 om 12:22

Stem je af en ga onbevreesd op weg.
Jouw innerlijke leiding wijst je in deze periode de weg
om in vrijheid en gelijkheid je eigen plek in te nemen!

De laatste golf van het Gele Kasteel van Schenking
in de gele energie van voltooiing. 

De Gele Krijger is de spirituele krijger. 
Afgestemd op zijn innerlijke leiding kiest hij onbevreesd zijn weg. 
Zo gidst hij je deze periode om jouw eigen unieke plek in te nemen
en je ster te laten stralen.

Afgestemd zijn op jouw innerlijke leiding, niet alleen tijdens een meditatiemoment, maar júist ook tijdens de dagelijkse bezigheden en keuzes... Dát is de uitnodiging van deze periode
en bovendien de uitdaging in deze tijd.

Het is een training om jezelf steeds opnieuw weer te verbinden met je innerlijke leiding totdat het je normale afstemming is. 

 Als je herkent dat je bent afgedwaald van je verbinding oordeel dan niet en breng jezelf rustig weer terug. Gun jezelf de tijd om hierin te groeien!

De Krijger is onbevreesd en nodigt je uit om in je kracht te komen, om je angsten tegemoet te treden vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Alles wat er niet mag zijn bepaalt onbewust je leven en houdt je weg bij je kracht.

Waar liefde is, smelten je angsten en kom je bij je natuurlijke emoties die er gewoon mogen zijn. De lading eraf, dat brengt je thuis bij jezelf, terug in verbinding. Dat is een waardevol groeiproces. Vind de moed om het aan te gaan! Zeg JA tegen jezelf en kies voor die dingen die jouw groei ondersteunen en die je helpen om jouw potentieel te ontplooien.

Zo stimuleert de Gele Krijger je in deze periode om thuis te komen op jouw unieke plek in het geheel. Een plek die alleen maar door jou ingenomen kan worden. In vrijheid en gelijkheid, in harmonie en schoonheid mag jij jouw ster laten stralen!

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode 
handelen vanuit innerlijke kracht, 
natuurlijk omgaan met emoties en relaties
en welk bewustwordingsproces is er gaande? 

Dat kun je lezen in het Abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Jaar- of Verjaardags Reading

Geef jezelf (of een andere jarige) een ingesproken  verjaardags-reading cadeau! In een aantal ingesproken berichten vertel ik over jouw (nieuwe) jaarenergie en de mogelijkheden tot groei die dit levensjaar je biedt. 

En ook... In welke levensfase ben je nu, wat speelt er in de diepere laagjes op zielsniveau?  Welke transformatie mag je doormaken en welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken dit jaar?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.