De Maya-jaarenergie van 2020

Gepubliceerd op 27 december 2019 om 14:51

Rode Zelfbestaande Hemelwandelaar - de jaarenergie van 2020 
Het is tijd om te gaan staan voor de liefde die jij bent!

Als je in deze tijd op Aarde leeft, dan heb je een blijmoedige keuze gemaakt om deel te zijn van het collectieve transformatieproces naar de volgende dimensies van Zijn. Eerst moesten we door de dichtheid van de derde dimensie met ieder de eigen persoonlijke lessen en groeithema's. Dat voelde soms zo traag, alsof het allemaal maar niet opschoot. Wat een weg! Maar nu zit er echt beweging in! Alles wordt nieuw! Nu is de tijd! Herken je het?

 

Het is tijd om te gaan staan voor de liefde die je bent!
Je bent een brug tussen de werelden.
Jouw keuzes slaan de brug naar de Nieuwe Aarde. Ieder die kiest voor liefde is deel van de brug en belangrijk. De brug wordt steeds sterker en de bruggenbouwers en boodschappers van licht mogen in 2020 een feestje vieren omdat de brug voor meer en meer mensen zichtbaar en toegankelijk wordt. Regenboog-energieën wervelen door ons en de wereld heen. Wanneer je je ervoor openstelt dan kan je voelen hoe dat alles lichter maakt, hoe controle en weerstand tegen verandering oplossen.

Het helpt om je te beseffen dat je het allemaal mag doen vanuit de liefde voor jezelf. Juist dát opent nieuwe wegen. De oude illusies van moeten en voldoen aan verwachtingen mag je laten gaan. Momenten van rust en ontspanning zijn nu zo belangrijk... Gun jezelf de tijd en ruimte om te luisteren naar je gevoel, om te voelen wat echt belangrijk is en van daaruit je plannen en keuzes te maken. Keuzes waarin je helemaal trouw bent aan jezelf. Dát voelt goed!

Er wacht je een mooie reis. Heb je de moed je grenzen te verleggen en het onbekende te verwelkomen?
Nee, je hoeft nog niet precies te weten hoe het allemaal gaat, alles wordt nieuw en wat komt is nog onbekend!
Het gaat vooral om je bereidheid en vertrouwen dat het goed zal zijn, dat het liefde zal zijn. Want dat is ook het transformatieproces van dit jaar, het brengt je in de essentie van liefde, het brengt je bij je eigen essentie van liefde. Let it be! Laat liefde wortelen in en door jou en door je heen op Aarde. Wees je bewust van het netwerk van Licht en liefde waar je deel van uitmaakt en straal! 


Op zielsniveau vraagt het leven je om vastberaden verder te gaan. 
Wees bereid om je handen uit de mouwen te steken en te doen wat liefde van je vraagt. Je toewijding aan de werkelijkheid van liefde brengt een voortdurende stroom van verandering met zich mee en geeft je de power om uitdrukking te geven aan je creatieve energie en te leven vanuit jouw waarheid vanuit ware bezieling. Ja, het voelt intens daar in die diepere laagjes. Dat zijn de geboorte-weeën van de Nieuwe Aarde. Het hoort erbij. Omarm wat je tegenkomt in jezelf. Het is goed, het mag er zijn. Door jezelf te omarmen in de liefde die jij bent, komt je authentieke, pure spontane zelf tevoorschijn... Dat is de bedoeling! Luister, voel en weet met je hart, dan weet je dat het klopt, dan weet je dat JIJ klopt. Voel hoe je op één lijn wordt gebracht met het hogere plan en weet dat alles zich op het juiste moment en de juiste plaats zal ontvouwen. 

Alle goeds, liefde, licht en levenskracht voor 2020! 

2020 - © Carla Knijn-Voerman -  kristalboeken.nl

Wil je weten wat de jaarenergie en de weg die we in 2020 gaan voor jouw persoonlijke horoscoop betekent? Dan kan ik dat als een reading van ongeveer 15 tot 20 minuten inspreken via whatsapp. 
Misschien heb je nog een persoonlijke vraag die ik mee kan nemen in de reading. Maar zonder vraag of thema kan ook. Je kunt de berichten het komende jaar steeds weer luisteren, er steeds weer nieuwe dingen in horen en ze zo gebruiken als een aanmoediging en ondersteuning om jouw Pad van Licht te bewandelen!
Kosten €15.- 

Blij!!! Op 02-02 2020 presenteren Carla en ik ons nieuwe boek:
'Het Ritme van de Eenheid' Dit boek geeft je inzicht in het huidige transformatieproces en ondersteunt je om de nieuwe energie
te integreren in je cellen, in je Zijn en je Doen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.