Lichtimpuls van de Witte Hond van 17-2 t/m 1-3 2022

Gepubliceerd op 14 februari 2022 om 17:00

Deze periode staat helemaal in het teken van de liefde voor jezelf. Om je weg hier op aarde te vinden en je dromen te leven is het essentieel om onvoorwaardelijk trouw te zijn aan jezelf!

Niet alleen in de grote belangrijke keuzes in het leven,
maar ook, ja júist als het om de dagelijkse dingen gaat.
Zoals jezelf durven zijn in je relaties en keuzes durven maken die echt wezenlijk goed voor jou zijn in het moment.

Dat is een hele leerweg. Weet dat op die weg je gidsen dicht bij je zijn. Stel je open voor de liefdevolle leiding die ze je bieden. Ook dát is liefde voor jezelf.

Om in je kracht te komen mag je steeds weer naar binnen gaan met je aandacht. Zoek de bevestiging niet langer buiten je want alle antwoorden vind je in je hart! 

We hebben lang geoefend om te luisteren náár ons hart, nu is het tijd om te luisteren mét ons hart, om te voelen met ons hart en te weten met ons hart. Voel je het verschil? Wat mooi, wat een wijsheid ligt daarin! Deze verbinding brengt je helemaal hier en nu, dicht bij jezelf en geeft je toverkracht. Gebruik die kracht om vanuit jouw integriteit te leven, in overeenstemming met het grotere plan.

 

Realiseer je dat je relaties, je omstandigheden en de gebeurtenissen in je leven een spiegel voor je zijn. Durf in die spiegel te kijken. Plaats de dingen niet buiten je en zie wat het precies is dat er naar je gespiegeld wordt... Zijn mensen niet aardig tegen je? Betekent dat dan misschien dat je niet aardig bent voor jezelf? Ervaar je geen ruimte? Neem je zelf dan wel genoeg ruimte voor jezelf?

 

Durf te kijken en te voelen en zie hoe helder alles dan wordt! Vanuit zelf(h)erkenning en onderscheidingsvermogen kun je een heel pure intentie vormen. Vanuit die intentie kun je je energie gericht, krachtig en doeltreffend inzetten.

 

De energie ondersteunt jou deze periode stap voor stap om thuis te komen in je verbinding met Spirit. Het is een uitnodiging om vanuit bezieling en vanuit je hart te communiceren, trouw áán jezelf en zacht vóór jezelf en om jouw waarheid te leven op jouw eigen unieke wijze.

Hoe kun je...

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? 

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Dat kun je lezen in het Abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Meer info en aanmelden

Tip: Ben je jarig in deze periode?
Geef jezelf (of een andere jarige) een ingesproken verjaardagsreading cadeau! 

Meer info en aanvragen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.