Galactische Storm

Gepubliceerd op 18 oktober 2019 om 13:57
Afbeelding van Norbert Pietsch via Pixabay

19 oktober - Blauwe Galactische Storm
Mayanaam: Cauac - het donderwezen

Galactische Storm-energie stroomt door me heen.
In mijn centrum ervaar ik
de stralende kracht van Bewust Mens-zijn,
geniet ik van mijn vrijheid en onafhankelijkheid.

Mijn innerlijke leiding zegt me
dat ik mijn eigen stormkracht kan wekken.
en kan beschikken over een eindeloze bron van energie.

Hier, in het oog van de orkaan, verwelkom ik
de zuivering en transformatie-energie
die het donderwezen me brengt.

Ik laat de energie los die vrij komt bij het proces.
Cauac waait de ruis weg
en geeft me de kracht om te leven wat ik geloof.

Overgave... In mij klinkt een helder ‘JA!’.
Hoe meer ik leef wat ik geloof,
hoe meer liefde en levensvreugde ik uitstraal.
Zo nodig ik met mijn energie ook anderen uit
om zichzelf te bevrijden
en een bewuste Mens te worden,
een pionier van de Nieuwe Aarde.

Transformatie!

van 25 oktober t/m 16 december daagt de intense energie in het Blauwe Westelijk Kasteel van  Verbranding ons 52 dagen uit om in het Hier en Nu te blijven, zodat je de krachtige energie die beschikbaar is kunt kanaliseren, en je inzichten kunt transformeren tot de juiste actie.

Ontvang 4 keer, aan het begin van een nieuwe golf, geïnspireerde coaching berichten, persoonlijk voor jou ingesproken om jezelf te ondersteunen om transformatie toe te laten en te doen wat je voelt dat je moet doen. 

Ook ontvang je in de eerste golf een ingesproken meditatie die de hogere waardes van je chakra's activeert. Een krachtige activatie, waarin je jezelf voedt met het energetisch kristallijnen wezen van mineralen. Heerlijk ondersteunend! Brengt je in balans in periodes van transformatie.

Samen de meditatie ervaren

As. donderdag 24 oktober kun je de meditatie om in balans te blijven in periodes van transformatie ook samen doen in een geleide meditatie door Silver. 


Tijd: van 9.30 tot 10.45 uur
Kosten €10.- incl. koffie of thee met wat lekkers 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.