De witte vlag van overgave

Gepubliceerd op 6 oktober 2019 om 08:02

AFFIRMATIE IN HET LICHT EN DE ENERGIE VAN DE WITTE GALACTISCHE WERELDOVERBRUGGER

Witte Weredloverbrugger © Carla - Knijn-Voerman - kristalboeken.nl

Als ik positief (af)gestemd blijf in het oog van de orkaan
ervaar ik de beschikking over een enorme bron van energie.

De scheppende kracht van mijn intenties draag ik over aan Spirit. Alles ademt bezieling! Het nieuwe vormt zich nu vanuit de kracht van mijn Unieke Zijn.

In mij resoneert innerlijke vrede en harmonie. Te midden van alle dualiteit in de wereld vind ik de heilige weg van het midden waarop ik trouw ben aan mijzelf
en mijn spirituele essentie.

De witte vlag van overgave wappert
en ik zeg JA tegen het avontuur dat voor me ligt.

ZIN IN EEN FIJNE MIDDAG?

Op zondagmiddag 13 oktober geeft Silver een interactieve lezing over de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya’s. Deze kalender helpt je om af te stemmen op de natuurlijke ritmes van het leven, die in harmonie zijn met de aarde, de zon, de maan, de sterren, met de natuur en met alles wat leeft. Elke dag en elke periode heeft een eigen energie en eigen mogelijkheden tot groei. Het is niet moeilijk en je ontdekt al snel hoe het natuurlijke ritme verbonden is met je eigen leven en de dingen die daarin gebeuren.

JE MAYA GEBOORTE-ENERGIE

De energie van jouw geboortedag is je Maya geboorte-energie. Je leert hoe je die op eenvoudige wijze kunt uitrekenen. Dat geeft je natuurlijk nog veel meer inzicht, herkenning en bevestiging.

DE ENERGIE VAN 13 OKTOBER

13 oktober heeft de energie van de Rode Lunaire Hemelwandelaar: Hemelwandelaar is de kosmische boodschapper van Licht en geeft je de moed en de aanwijzingen om nieuwe wegen te bewandelen. Dat is een mooi uitgangspunt voor deze lezing! Hoe kan de Tzolkin je helpen om mee te bewegen met de grote veranderingen die in deze tijd.

JE NIEUWE REGENBOOGPERSPECTIEF

In deze jaren vindt een grote verschuiving in de energie plaats die je vanuit je geboorte-energie in 7 stapjes naar een nieuw perspectief brengt: het regenboogperspectief! Dit perspectief opent een heel nieuwe verruimde waarneming en dimensie van zijn,
waardoor je makkelijker loskomt van oude patronen en overtuigingen. Het activeert je lichtkracht en geeft je de positieve energie om je hart te volgen en je visie waar te maken. Alle Maya-zonnen ondersteunen je om te doen wat je moet doen!

MEDITATIEVE MOMENTEN EN HELENDE KLANKEN

Meditatieve momenten, ondersteund door de warme klanken van de indiaanse kiowa love flute, het ritme van de sjamanendrum en de helende klanken van de harp, maken de lezing tot een inspirerende en helende ontmoeting! Ook als je al bekend bent met de Tzolkin zal deze middag je nieuwe waardevolle inzichten geven!

Zondagmiddag 13 oktober van 14.00 tot 16.00 uur
Kosten €10.- inclusief koffie, thee en wat lekkers

aanmelden 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.