Lichtimpuls van de Gele Zon van 27 juni t/m 9 juli

Gepubliceerd op 25 juni 2022 om 18:18
Lichtimpuls van de Gele Zon - © Carla Knijn-Voerman 2019 kristalboeken.nl

Onvoorwaardelijke Liefde,
de sleutel tot jouw scheppingskracht!


De gele energie van de Zon helpt je deze 13 dagen om te groeien in de kracht van liefde, de basis van Bewust Kosmisch Mens-zijn! Wat er ook speelt in je leven, kijk ernaar vanuit het perspectief van Liefde. 

Stel jezelf de vraag: Wat zou Liefde doen in deze situatie?
Toegewijd zijn aan de liefde, betekent je oordelen loslaten,
je streven naar perfectie loslaten... 
De basis is, dat jij goed bent zoals je bent. Jij BENT liefde.

 

Liefde nodigt je deze periode uit om in je kracht te komen door te kiezen voor groei. Laat de sprankelende levensenergie en groeikracht maar door je heen stromen en kies in het dagelijks leven voor een gezonde structuur die jouw groei ondersteunt.

word je bewust van je scheppingskracht

Zie de harmonie en schoonheid in jezelf, in de ander en in de wereld om je heen en herinner je, dat je je leven kunt leven als een levenskunstenaar. Vanuit deze erkenning en intentie kun je het doel van deze golf bereiken. Deze golf van de Gele Zon, vraagt jou namelijk, om je volledig bewust te worden van je scheppingskracht!

Verbind je met Liefde, met jouw innerlijke zonnekracht... Erken de scheppende kracht van je gedachten en kies welke weg je vanuit je hart en vanuit je eigen vrije wil wilt gaan. Wat wil jij vanuit liefde creëren? 


Heb een mooie tijd! In Lak'ech, Leela

De Nieuwe Aardenergie helpt je komende periode om helemaal JA te zeggen tegen het perspectief van de liefde. Ga naar het stille punt van kracht in jezelf. De krachtige transformatie-energie van nu geeft je de toegang tot een eindeloze bron van energie.

Abonnement Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? 

Dat kun je lezen in het Abonnement Natuurlijk Ritme! 
Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen. 

Tip: verjaardagscadeau 

Geef jezelf (of een andere jarige) een ingesproken verjaardagsreading cadeau! In een aantal ingesproken berichten vertel ik over jouw (nieuwe) jaarenergie en de mogelijkheden tot groei die dit levensjaar je biedt. En ook... In welke levensfase ben je nu, wat speelt er in de diepere laagjes op zielsniveau?  Welke transformatie mag je doormaken en welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken dit jaar?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.