De energie van het nieuwe 13 Manen-jaar

Gepubliceerd op 22 juli 2019 om 14:27
Silversong - © Wieneke van de Pavoordt

Het 13 Manen-jaar begint elk jaar op 26 juli, de dag dat de zon, de aarde en Sirius op één lijn staan. De 13 Manen kalender combineert de Tzolkin, de kalender van 260 dagen, met de jaarkalender van 365 dagen en brengt je in verbinding met de natuurlijke tijd.


De kalender is gebaseerd op de beweging van de Aarde om de Zon maar ook op de beweging van de Maan en de Sterren en loopt synchroon met de bron zelf. Als je de kalender gaat volgen ga je ervaren dat alles op het juiste moment en de juiste plaats gebeurt en dat je deel bent van alles wat is. Dat is de magie die je ervaart in de natuurlijke tijd. In die magie vind je een diepere werkelijkheid dan de werkelijkheid die je in de agendatijd ervaart, in 'de tijd is geld tijd'. Dat is de tijd waarin je leven wordt bepaald door de regels en wetten van de wereld. Het leven roept je nu terug naar de werkelijkheid van liefde, naar de wijsheid van je hart die je een nieuwe weg wijst, in harmonie met de goddelijke wil.  Durf je gehoor te geven aan die roep?

Laat de controle los en vertrouw
op de kracht en het weten van je hart!

De dagenergie van 26 juli is ook de energie van het nieuwe 13 Manen-jaar. Dit jaar is dat de energie van de Witte Magnetische Tovenaar.

Een nieuwe fase in het collectieve transformatieproces

Een bijzonder moment in de tijd. Vanaf 2006 is er 13 jaar lang vernieuwing geïnitieerd en nu beginnen 13 jaar waarin we de verdieping en verfijning aangaan. Als je de nieuwe energie wilt integreren en je wijsheid daadwerkelijk in praktijk wil brengen, als je wilt leven wat je gelooft, dan vraagt dat van je om de bevestiging niet langer buiten je te zoeken en te vertrouwen op het weten van je hart. De Tovenaar is de energie van je innerlijke sjamaan en helpt je erbij het komende jaar.

De verschuiving in de energie

In deze jaren vindt een verschuiving in de energie plaats die je zal ondersteunen om helemaal los te komen van het oude en vanuit een nieuw perspectief, het regenboog perspectief, nieuwe dimensies van zijn te ervaren en samen een nieuwe wereld te bouwen. Nu is de Tijd om de harmonie en vrede op Aarde weer te herstellen. Het is aan ons om de helende kracht en eenvoud van de natuur weer de basis te laten zijn van ons bestaan. De tekening in dit blog van Wieneke van de Pavoordt laat het ook zo prachtig in beeld zien. Door de regenboogenergie stappen we vanuit onze sjamanenkracht in een nieuwe wereld. Powerfull!

Zorg goed voor jezelf en verbind je met de kracht van je innerlijke sjamaan.  Ga voor jouw visie, voor wat je wilt waarmaken en voel hoe je dan op één lijn wordt gebracht met het hogere plan. Als je in het Nu blijft, je grenzen en eigen ruimte van liefde eert, als je luistert naar wat echt belangrijk is voor jou, dan zal je vanuit inzicht en zelf(h)erkenning je leven richting kunnen geven.

Moeder Aarde zal je ondersteunen om het moeiteloos te laten gaan dus blijf in verbinding. Aho! Zo kom je in je kracht! In verbinding met de oermoeder, met de dragende en voedende kracht van het leven, kun je  leven wat je gelooft. Dat is de verschuiving en het nieuwe perspectief dat dit jaar wacht op jouw keuze om je ermee te verbinden.

Op zielsniveau...

In de diepere laagjes van je Zijn, wordt dit jaar van je gevraagd om in het Nu te blijven, afgestemd op de Bron, zodat je de inspiratie kunt ontvangen die je nodig hebt om te leven vanuit bezieling en de kracht van je hart. Blijf op je eigen pad en vergelijk jezelf niet met anderen! 

Hou het licht en speels, maak tijd voor plezier, dat zal je helpen om de dingen neer te zetten vanuit je eigen authentiek Zijn en om tot de essentie van bewust Kosmisch Mens-zijn te komen. Ook op Zielsniveau vindt de verschuiving plaats en brengt dit jaar je in het perspectief van de Adelaar die je zal helpen je visie vast te houden tot je deze hebt verwezenlijkt!

Het kosmische cadeautje dat we dit jaar mogen uitpakken is

Als we het oude los durven te laten, kan het nieuwe geboren worden. Door trouw te zijn aan onszelf komen de dingen in beweging!

Wat de verschuiving betekent voor ieder persoonlijk

Wat een energie! Al schrijvend realiseer ik me eens te meer hoe  de energie ons in alle lagen ondersteunt om te leven vanuit ons hart, vanuit onze eigen wijsheid en om er echt voor te gaan. Dat dit ondanks alle ondersteuning soms zeer uitdagend voelt, dat ervaren we ook allemaal op zijn tijd denk ik. De energie schudt ons uit onze comfort zone en vaste gewoontes en overtuigingen. Zeker het afgelopen jaar is zeer intens geweest. Ik hoop dat de tekst je tot steun mag zijn om in vertrouwen te blijven, op die momenten dat je het nodig hebt en je ook vreugde zal geven over het feit dat alles nu meewerkt om te zijn wie je bent! Daar is natuurlijk ook je eigen persoonlijke verschuiving van je perspectief... En waar staat de Tovenaar in je eigen horoscoop. Wanneer je dit herkent zal het nog makkelijker zijn om in overgave mee te bewegen met de energie.  

Dag Buiten De Tijd - 25 juli

De Dag Buiten de Tijd, de dag voor het nieuwe 13 Manen-jaar begint,  is een dag van bewust-zijn, een dag dat we vieren dat we allemaal levenskunstenaars zijn. Het is een dag voor vrede en cultuur.

DONDERDAG 25 JULI VAN 13.30 TOT 16.30 WELKOM - HET WORDT WARM!
Mooi dat de dynamiek van de dagenergie ons uitnodigt om niks te doen en alleen maar te Zijn... Mooi dat het nieuwe regenboogperspectief ons deze dag uitnodigt om Hier en Nu af te stemmen op de Universele Zon, de Bron van Universele Liefde. Samen creëren we een krachtige ruimte van liefde, een krachtig kanaal voor licht, liefde en zonnekracht. Het regenboogperspectief geeft je praktische handvatten en de sleutel tot de energie om samen een Nieuwe Wereld te bouwen. Op de dag buiten de tijd vertel ik er meer over en gaan we het regenboog perspectief samen ervaren. We maken er een mooie middag van! Er zijn nog een paar plaatsen. Kosten €13.- inclusief koffie, thee, water:) ! en zomers lekkers. Aanmelden via het formulier hieronder

Samen mediteren in de energie van het nieuwe 13 Manen jaar

Vrijdagochtend 26 juli ben je welkom om samen te mediteren, te delen en elkaar te ontmoeten in de energie van
de Witte Magnetische Tovenaar, de nieuwe jaarenergie! Tijd: van 9.30 tot 11.30 uur.
Kosten inclusief koffie, thee en lekkers €10.-

aanmelden


In Lak'ech Silver

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.