Vlinder magie en de rijkdom van je innerlijke wereld

Gepubliceerd op 25 juni 2019 om 10:18

Vlinder magie? Een bijzondere ervaring... Ik schreef al vaak over de diepgaande transformatie-processen die plaatsvinden, met de laatste maanden nog extra tikjes om tot de kern van je Zijn te komen.

 

Dat heb ik zelf ook ervaren en nu momenteel beleef ik een bevrijdende verschuiving van binnen. Oude stukjes die in zovele laagjes steeds weer tevoorschijn kwamen, lossen nu als vanzelf op in het licht. Het werk is gedaan. De transformatie is pas compleet als die in alle laagjes van je zijn heeft plaatsgevonden. Dan is daar het vrije, blije bewustzijn en komt je Unieke Zijn tevoorschijn.

Ik geniet van de rijkdom van mijn innerlijke wereld en zie  vol verwondering in de serranda achter ons huis 

steeds meer vlinders. Er zat er wel eens één, maar nu lijken ze de laatste tijd wel uit het niets te komen, onder de planken vandaan, gisteravond ook in grote getale, op zoek naar het licht. Ze vliegen dan naar een raam waar ze niet weg kunnen en Johan en ik hebben er al veel bevrijd en laten vliegen. Steeds weer een bijzonder moment, als een vreugdevolle spiegel: weer een stukje naar het licht. Toe maar vlieg maar, sla je vleugels uit en geniet van het leven! Het voelt magisch, vrolijk, vlindermagie... Zo binnen zo buiten.

Zo mooi synchroon met de Blauwe Solaire Nacht-energie van vandaag! 

Affirmatie: Vanuit een heldere intentie ga ik verder, ik geniet van de rijkdom van mijn innerlijke wereld, van de kracht van de dromen die ik nu aan het verwezenlijken ben.... Ik voel wie ik ben en ik laat zien wie ik ben.

Ondersteunend aan alle transformatie is het boek dat ik sinds december aan het schrijven ben. Elke dag schrijf ik in het nieuwe regenboogperspectief. De energie bekrachtigt je om te bouwen op het Nieuwe en te manifesteren zonder frustratie.  Het duurt nog even natuurlijk voor het klaar is om de wereld in te gaan, maar ik kan al wel berichtjes voor je inspreken via whatsapp, over de transformatie naar het nieuwe regenboogperspectief die voor jou persoonlijk plaatsvindt. Wil je er meer over weten? 

 In lak'ech, Silver

Reactie plaatsen

Reacties

Carla Knijn
5 jaar geleden

Toch nog even gelezen ;-) .
Schitterend!
En wat een mooie afbeelding.