Zonnewende Transformatie Power

Gepubliceerd op 21 juni 2019 om 10:11

Zomerzonnewende vandaag!  De langste dag, een moment van kracht, een keerpunt waarop we alle (innerlijke) zonnekracht meenemen naar de tweede helft van het jaar.

 

De Blauwe Boventoon Storm geeft deze dag extra transformatie power. Wees je bewust van alle intense transformaties die de eerste helft van dit jaar al hebben plaatsgevonden en gebruik de energie van vandaag om je leven bewust vanuit innerlijke kracht richting te geven!

AFFIRMATIE IN HET LICHT EN DE ENERGIE 
VAN DE BLAUWE BOVENTOON STORM

De grootste transformatie vindt in de stilte plaats, in het stille punt van kracht in mijzelf, waar ik de levensenergie verwelkom om vrij door me heen te stromen, in liefde, intelligentie en levenskracht.

De energie brengt me naar mijn essentie, laat me voelen dat essentie eenvoud is. Ik adem bewust in de bevrijdende kracht van liefde. Laat ik al mijn keuzes maken vanuit deze plek, vanuit dit bewustzijn, waar ik de dingen helder kan zien zoals ze zijn.

Alle ingewikkeldheid, angsten en onzekerheden draag ik over aan de wervelende transformatie-energie van de Storm. Zo activeer ik mijn lichtkracht en wek ik mijn eigen stormkracht.

Een Galactisch Activerings Portaal opent zich nu. Overgave aan de transformatie brengt alle kennis samen in een helder, stevig nu. Aho! Vanuit innerlijke kracht geef ik richting aan mijn leven!

FIJNE DAG!

© Silver van Lohuizen

zondag 23 juli Transformatiespel
Er is nog plaats!

Het Transformatiespel is een speels, leuk, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen levensweg en verandering toe te laten!

De dagenergie van 23 juni heeft bovendien een meester-energie, namelijk de 22 herzfrequentie: Op het nieuwe bouwen, een nieuwe wereld bouwen. Weet je gedragen op je weg en stem je af in oervertrouwen!

Dat lijkt me een prachtige energie om het spel in te spelen en de transformatie naar het nieuwe verder te activeren en te integreren!
Tijd: van 10 tot 17.00 uur

Bij  mooi weer
buiten in het tuinhuis!

Ook interessant persoonlijke
Transformatie berichtjes
ingesproken via whats app

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.