Innerlijk Ritme - Inzicht en verbinding

Je eigen Innerlijke Ritme volgen, stap voor stap bewust je eigen jaarcyclus doorleven in de Nieuwe Aarde-energie, 
lichter leven, in verbinding blijven, herkennen wanneer het tijd is voor welke stap, 
of wanneer het juist tijd is om los te laten en dingen die zijn aangeraakt te integreren en hun eigen weg te laten vinden.

Groeien op deze manier geeft rust en verbinding, 
helpt je om dicht bij jezelf te blijven, in je zachte kracht, en trouw te zijn aan jezelf.
In de liefde voor jezelf activeert je spirituele kracht en kun je jouw innerlijk leiderschap oppakken!

Innerlijk Ritme jaarhoroscoop

Een Innerlijk Ritme jaarverslag geeft je inzicht en verbinding en laat je voor elke 13 dagen zien waar de natuurlijke tijd je eigen jaarhoroscoop raakt zodat je het hele jaar door precies kunt zien welk stukje er in jezelf wordt aangeraakt en welke beweging je mag maken, met inzicht in licht- en schaduwkanten, op welk vlak die spelen en met inspiraties en affirmaties om je mee te verbinden.
meer info 

Innerlijke Kracht en Balans jaar horoscoop 

Hoe blijf je dit jaar in je innerlijke kracht en balans? Wat wordt er op zielsniveau van je gevraagd? Hoe vind je de weg naar vrij, blij en bewust leven en Welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken? Wat is de energie die je dit jaar helpt om te creëren vanuit verbinding? Een helder verslag met helende teksten, illustraties en affirmaties die je energie en bewustzijn verhogen.
Om steeds weer te lezen  en nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. 
meer info


Lichter leven - Innerlijk Ritme Coaching berichten

In tijden van grote verandering, op welk vlak dan ook, kan het fijn en ondersteunend zijn om met regelmaat berichten te ontvangen die je laten herkennen wanneer het tijd is voor de volgende stap, en welke stap dat is, zodat je vanuit lichtheid en een gezonde structuur kunt groeien. Daarnaast kun je me ook tussentijds vragen stellen. Alleen al te weten dat ik er voor je ben in een transformatie periode kan heel ondersteunend zijn! 

Herkenning helpt je om in vertrouwen te blijven en geduld te hebben. Geduld is onderdeel van elk groei en creatieproces. Dat betekent niet dat dingen perse lang hoeven te duren. Wanneer je kunt ontspannen in vertrouwen kun je meer plezier hebben in het proces. Dan kan de energie vrijer stromen en kunnen dingen vaak juist sneller gebeuren.meer info