Golf van de Blauwe Adelaar van 12 t/m 24 juni

Gepubliceerd op 10 juni 2024 om 15:15

Vlieg mee met Adelaar op de vleugels van de Geest. Zie waar je staat en bepaal waar je naartoe wilt. Kom thuis in je eigen natuurlijke flow en open je voor het volgende hogere bewustzijn!

De thema's waar je al een tijdje mee bezig bent nu mogen doorstromen. Heerlijk, er komt beweging in, dingen mogen nu echt veranderen! Aan jou om de energie toe te laten en te gebruiken voor je eigen groei.

Blauwe Adelaar vraagt je deze golf om met hem mee te vliegen en je leven te aanschouwen. Zie waar je bent en bepaal waar je heen wilt. Voel je vrijheid en onafhankelijkheid. Neem afstand, overzie en pas je richting aan. Je bent er bijna... (Deze golf is de voorlaatste golf van de Tzolkin, dus bijna tijd voor  een nieuwe ronde!) Adelaar heeft een scherpe blik, ziet het grotere plan en spoort je krachtig aan om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je leven. Het is tijd om je te herinneren waarom je hier bent en om jouw visie te leven!

 

In de stilte vind je ook de overvloed van jouw Unieke Zijn en je unieke talenten en mogelijkheden. 
Vanuit jouw Unieke Zijn versterk je je kracht en kun je de beschikbare energie doelgericht gebruiken.  Je intuïtie zal je vertellen hoe. Je hoeft niet te plannen. Stel je open, voor jezelf, voor de ander, voor je visie... Voel hoe de Universele Levensenergie door je heen stroomt en elke porie en vezel van je wezen vult. Voel hoe je opgenomen wordt in je eigen flow.... In jouw flow kun je op natuurlijke wijze helen en geheeld worden, kun je zaken afronden en je openen voor de schoonheid van het volgende hogere bewustzijn in de volgende spiraal van de tijd. Geniet van het proces!

Abonnement Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

De eerste tekst geeft je inzicht in de spirituele essentie, in het thema en doel van de huidige periode, 
vertelt je hoe je in je kracht komt en doelgericht je energie kunt inzetten. 

De tweede tekst
 laat je zien hoe je jezelf in evenwicht brengt de periode, hoe je in balans kunt komen en/of blijven zodat de energie blijft stromen en wat helpt om te handelen en te manifesteren vanuit innerlijke kracht.

De derde tekst vertelt je welke thema's spelen op het emotionele niveau en in je relaties en hoe je hierin bij jezelf kunt blijven. 

De vierde tekst geeft je inzicht in het proces van bewustwording dat deze periode wordt geactiveerd.

De affirmaties geven je positieve energie en activeren jouw lichtkracht. De tekening werkt helend, voorbij de woorden...

De inspirerende, blijmoedige en helende teksten en tekeningen verhogen je energie, brengen balans, helpen je om je uitdagingen en mogelijkheden te herkennen en ze vanuit innerlijke kracht aan te gaan. Zo kom je in de flow en maak je de weg vrij voor “vrij, blij en bewust leven” voorbij de beperkingen van het verleden!

Je ontvangt het abonnement een volle Tzolkin -ronde, dus 20 keer. Daarna herhalen de teksten zich.
Je kunt ze steeds opnieuw gebruiken 
of dezelfde teksten gratis blijven ontvangen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.