Golf van de Rode Maan van 17 t/m 29 mei

Gepubliceerd op 15 mei 2024 om 13:44

Herinner je het Licht dat je bent... 
Deze periode nodigt je uit om te groeien in zelfvertrouwen en je dieper te verbinden met oervertrouwen. 
De eerste golf in het Groene Kasteel van Betovering en het laatste kasteel van de Tzolkin… 52 dagen nemen je mee in een magische vlucht naar de volgende spiraal in de tijd! Rode Maan is de herinnering aan het Licht dat je bent. Het is nu tijd om het Licht echt te eren in jezelf, in elkaar en in de wereld!

De Maanenergie is verbonden met het universele water, met de zeeën, de rivieren, het water in je lichaam, met je zweet en je tranen…
Maan gaat ook over emoties en die kunnen zich aardig roeren deze periode... Blijf dus dicht bij jezelf. Neem momentjes van rust om gewoon even contact te maken met wat je voelt, zonder oordeel, zonder dat er iets mee hoeft of dat het anders hoeft te zijn. Zo geef je ruimte aan jezelf en kunnen emoties ook weer doorstromen. Als de energie blijft stromen, dan blijft je kanaal helder en blijf je in verbinding met het Licht dat je bent. Dat geeft Zelfvertrouwen!

 

Zorg voor een goeie verbinding met Moeder Aarde

Vanuit vertrouwen mag je deze periode ook de moed vinden om je leven als een avontuur te zien. Durf je grenzen te verleggen en het onbekende aan te gaan. Dat brengt je in je kracht! Zorg voor een goede verbinding met Moeder Aarde. Dus lekker naar buiten als het even kan, of vind je eigen manier om je wortels te voelen.


Als je goed geaard bent en in het Hier en Nu aanwezig bent, 

als je geniet van de eenvoud en de kracht van de natuur,
dan brengt deze energiegolf je naar een diepere verbinding met vertrouwen.

Want dat is het doel van deze periode...
Vanuit oervertrouwen kan jouw pad van licht zich ontvouwen!

Abonnement Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

De eerste tekst geeft je inzicht in de spirituele essentie, in het thema en doel van de huidige periode, 
vertelt je hoe je in je kracht komt en doelgericht je energie kunt inzetten. 

De tweede tekst
 laat je zien hoe je jezelf in evenwicht brengt de periode, hoe je in balans kunt komen en/of blijven zodat de energie blijft stromen en wat helpt om te handelen en te manifesteren vanuit innerlijke kracht.

De derde tekst vertelt je welke thema's spelen op het emotionele niveau en in je relaties en hoe je hierin bij jezelf kunt blijven. 

De vierde tekst geeft je inzicht in het proces van bewustwording dat deze periode wordt geactiveerd.

De affirmaties geven je positieve energie en activeren jouw lichtkracht. De tekening werkt helend, voorbij de woorden...

De inspirerende, blijmoedige en helende teksten en tekeningen verhogen je energie, brengen balans, helpen je om je uitdagingen en mogelijkheden te herkennen en ze vanuit innerlijke kracht aan te gaan. Zo kom je in de flow en maak je de weg vrij voor “vrij, blij en bewust leven” voorbij de beperkingen van het verleden!

Je ontvangt het abonnement een volle Tzolkin -ronde, dus 20 keer. Daarna herhalen de teksten zich.
Je kunt ze steeds opnieuw gebruiken 
of dezelfde teksten gratis blijven ontvangen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.