Golf van de Gele Krijger van 4 t/m 16 mei

Gepubliceerd op 2 mei 2024 om 16:16

Stem je af en ga onbevreesd op weg. Jouw innerlijke leiding wijst je Hier en Nu de weg om in vrijheid en gelijkheid je eigen plek in te nemen gewoon door te zijn wie je bent en je licht te laten stralen.

 

De laatste golf van het Gele Kasteel van Schenking in de gele energie van voltooiing. De Gele Krijger is de spirituele krijger. Afgestemd op zijn innerlijke leiding kiest hij onbevreesd zijn weg. Zo gidst hij je deze periode om jouw eigen unieke plek in te nemen en je ster te laten stralen.

Afgestemd zijn op jouw innerlijke leiding, niet alleen tijdens een meditatiemoment, maar júist ook tijdens de dagelijkse bezigheden en keuzes... Dát is de uitnodiging van deze periode en bovendien de uitdaging in deze Nieuwe Tijd. Het is een training om jezelf steeds opnieuw weer te verbinden met je innerlijke leiding totdat het je normale afstemming is.

Herken je dat je afdwaalt van deze verbinding?

Oordeel dan niet en breng jezelf rustig weer terug. Gun jezelf de tijd om hierin te groeien! De Krijger is onbevreesd en nodigt je uit om in je kracht te komen, om je angsten tegemoet te treden vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Alles wat er niet mag zijn bepaalt onbewust je leven en houdt je weg bij je kracht. 

Waar liefde is, smelten je angsten en kom je bij je natuurlijke emoties die er gewoon mogen zijn.
De lading eraf, dat brengt je thuis bij jezelf, terug in verbinding. Dat is een waardevol groeiproces. Vind de moed om het aan te gaan!

Zeg JA tegen jezelf en kies voor die dingen die jouw groei ondersteunen en die je helpen om jouw potentieel te ontplooien. Zo stimuleert de Gele Krijger je in deze periode om thuis te komen op jouw unieke plek in het geheel. Een plek die alleen maar door jou ingenomen kan worden. In vrijheid en gelijkheid, in harmonie en schoonheid mag jij jouw ster laten stralen!

Abonnement Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

De eerste tekst geeft je inzicht in de spirituele essentie, in het thema en doel van de huidige periode, 
vertelt je hoe je in je kracht komt en doelgericht je energie kunt inzetten. 

De tweede tekst
 laat je zien hoe je jezelf in evenwicht brengt de periode, hoe je in balans kunt komen en/of blijven zodat de energie blijft stromen en wat helpt om te handelen en te manifesteren vanuit innerlijke kracht.

De derde tekst vertelt je welke thema's spelen op het emotionele niveau en in je relaties en hoe je hierin bij jezelf kunt blijven. 

De vierde tekst geeft je inzicht in het proces van bewustwording dat deze periode wordt geactiveerd.

De affirmaties geven je positieve energie en activeren jouw lichtkracht. De tekening werkt helend, voorbij de woorden...

De inspirerende, blijmoedige en helende teksten en tekeningen verhogen je energie, brengen balans, helpen je om je uitdagingen en mogelijkheden te herkennen en ze vanuit innerlijke kracht aan te gaan. Zo kom je in de flow en maak je de weg vrij voor “vrij, blij en bewust leven” voorbij de beperkingen van het verleden!

Je ontvangt het abonnement een volle Tzolkin -ronde, dus 20 keer. Daarna herhalen de teksten zich.
Je kunt ze steeds opnieuw gebruiken 
of dezelfde teksten gratis blijven ontvangen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.