Golf van de Blauwe Nacht van 21 april t/m 3 mei

Gepubliceerd op 20 april 2024 om 03:33

Maak contact met de stilte van je innerlijke heilige ruimte... Open je voor je Unieke Zijn. In jou liggen prachtige mogelijkheden en talenten die je zelfbewust naar buiten mag brengen. Ontdek je vrijheid en onafhankelijkheid en maak jouw eigen visie waar!

 

In een blauwe energiegolf kun je het wonder van de magie van het dagelijks leven ervaren. De magie is, dat wanneer jij je overgeeft aan de transformatie-energie, de wereld om je heen met je mee verandert… Als jij vanuit je hart kiest voor je droom en bereid bent om te vertrouwen gaat het leven met je mee bewegen en brengt het je prachtige mogelijkheden om je te helpen je droom te verwezenlijken…

Blauwe Nacht gaat over je Unieke Zijn, over je dromen en over jouw unieke vaardigheden. Adem in je Zijn en laat het denken los… Je herinnert je meer als je vergeet wat je weet! Maak contact met je dromen, met de overvloed die in jouw essentie ligt. Je dromen vertellen over je kracht en je vaardigheden.

Kom in je kracht door zaken af te ronden en te helen wat geheeld mag worden,

zo kun jij je openen voor het volgende hogere bewustzijn en kom je in je eigen natuurlijke flow. Geef je over aan de transformatie-energie die stroomt en laat je leiden door het magische kind in jezelf. Durf te dromen, te spelen, durf te geloven in magie en wonderen en laat je lachend en vol enthousiasme mee nemen op de vleugels van de Geest.

 

Vrij, onafhankelijk, zie je de weg 
en ook waarheen de weg leidt een nieuwe tijd in.
BEREID OM JE EIGEN VISIE TE LEVEN!!

 

Abonnement Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

De eerste tekst geeft je inzicht in de spirituele essentie, in het thema en doel van de huidige periode, 
vertelt je hoe je in je kracht komt en doelgericht je energie kunt inzetten. 

De tweede tekst
 laat je zien hoe je jezelf in evenwicht brengt de periode, hoe je in balans kunt komen en/of blijven zodat de energie blijft stromen en wat helpt om te handelen en te manifesteren vanuit innerlijke kracht.

De derde tekst vertelt je welke thema's spelen op het emotionele niveau en in je relaties en hoe je hierin bij jezelf kunt blijven. 

De vierde tekst geeft je inzicht in het proces van bewustwording dat deze periode wordt geactiveerd.

De affirmaties geven je positieve energie en activeren jouw lichtkracht. De tekening werkt helend, voorbij de woorden...

De inspirerende, blijmoedige en helende teksten en tekeningen verhogen je energie, brengen balans, helpen je om je uitdagingen en mogelijkheden te herkennen en ze vanuit innerlijke kracht aan te gaan. Zo kom je in de flow en maak je de weg vrij voor “vrij, blij en bewust leven” voorbij de beperkingen van het verleden!

Je ontvangt het abonnement een volle Tzolkin -ronde, dus 20 keer. Daarna herhalen de teksten zich.
Je kunt ze steeds opnieuw gebruiken 
of dezelfde teksten gratis blijven ontvangen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.