Golf van de Blauwe Aap van 28 febr. t/m 12 maart

Gepubliceerd op 26 februari 2024 om 11:59

Luister naar het kind in jezelf,
eer het kind in jezelf en kom thuis in jouw Unieke Zijn!

Deze energie-periode begint precies in het hart van de Tzolkin, dicht bij Hunab K'u,  de Bron, de liefde en essentie van Al Wat Is. Het is dan ook niet gek dat de golf die vandaag begint in het teken staat van de Blauwe Aap, het Goddelijke magische kind in onszelf. Het is dat mooie pure kind in ons, dat nog dicht bij de Bron staat en dat nu vraagt om er te mogen zijn...

Het kind in ons verlangt naar speelsheid, naar transparantie, naar spontaniteit en naar al die mooie en wijze kwaliteiten die ons geboorterecht zijn... Het wil ons de dromen en schatten laten zien die in ons Unieke Zijn verborgen liggen en die we zelfbewust naar buiten mogen brengen.

Het kind in jou nodigt je uit: Leef je droom!

Gebruik de humor van Aap en durf weer te spelen. Zo kun je het doel van deze 13 dagen bereiken en thuiskomen in je eigen Unieke Zijn. Misschien voel je je juist serieus, te ernstig... Weet dan dat het nu de tijd is om de schaduwen uit je jeugd te transformeren. Sta je altijd klaar om een ander te helpen? Nu is het tijd om goed voor je eigen behoeftes te zorgen. Zo kom je in je kracht!

Neem de tijd om te zien wat er speelt

Geef jezelf wat je nodig hebt om je vrij, blij en onafhankelijk te voelen. Vrij om jezelf te zijn en je visie te leven. Geef maar alle ruimte aan de blauwe transformatie-energie van deze periode. Die is bijzonder krachtig en geeft je een prachtige kans om oude patronen en verliesangsten los te laten en om te beschikken over een eindeloze bron van energie. 

Gebruik die energie om in je kracht te komen en om dat mooie unieke kind in jezelf de ruimte te geven die het verdient. Het is het kind in jou dat je leven glans, echtheid en vreugde geeft!

Gebruik je adem, volg je adem om stil te worden en je te verbinden met Spirit. Open je voor jouw waarheid en laat de kracht van je Ziel door je heen werken. Durf jouw waarheid te communiceren zonder toeters en bellen, ongecompliceerd en recht vanuit je hart. Voel hoe je dan in je kracht komt en vanuit inzicht en zelf(h)erkenning richting kunt geven aan je leven!

Maya Sterrenkind

Maya Sterrenkind neemt je mee op een sprookjesachtig avontuur door alle stukjes van de zon! Liefde wilde stralen, zo blij was ze, dus maakte ze de Zon. Ze was perfect, de Zon, net als de liefde zelf. ‘Hallo lieve Zon’, zei Liefde, ‘jij bent net als ik, als je straalt dan maak je alles mooi en vrolijk.’  


Zo straalden ze er samen op los, de Liefde en de Zon. Gewoon omdat het zo leuk en fijn was. En zo is het nu nog steeds. De Zon straalt de warmte van de liefde over de wereld en laat je voelen dat je zelf ook een zonnetje bent.

De oude Maya’s kenden het verhaal van de liefde en de zon. 

Ze gaven elke straal van de zon een mooie naam en maakten er een tekening bij. Die noemden ze zonnezegels. Zo kun je ze allemaal makkelijk herkennen. 
Allemaal brengen ze een cadeautje van de zon en leren ze je wat over de liefde. We zijn allemaal deel van het verhaal van de liefde en de zon! 

Op welke dag ben jij geboren en welk straaltje van de zon hoort bij jou? ‘‘Maya Sterrenkind’ neemt je mee op een sprookjesachtig avontuur door alle stukjes van de zon en laat je zien wat je zelf nodig hebt om te stralen als een zonnetje. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.