Moederschip Aarde - © Carla Knijn-Voerman kristalboeken.nl

Moederschip Aarde

Moederschip Aarde, deze woorden las ik ooit en bleven resoneren in mij. Toen kwam er een moment dat ik Moeder Aarde in haar essentie mocht zien: 

'In mijn hart maak ik verbinding met de kristallijnen essentie van Moeder Aarde. Voor mijn innerlijk oog zie ik onze planeet in haar oorspronkelijkheid. Alles straalt in de kracht van eenvoud en helderheid. Puur natuur, in een multidimensionale verbinding met alles wat is. Moeder Aarde houdt me de spiegel van waarheid, schoonheid en eenheid voor.'

Vanuit de Bron activeert nu de frequentie om samen met Moeder Aarde terug te keren naar de Bron en deze originele blauwdruk van het leven.

Moeder Aarde vanuit de Ruimte gezien

Moederschip Aarde... Ik google en vind 'de wandeling' tv-programma waarin André kuipers, astronaut, vertelt over hoe hij de aarde zag vanuit de ruimte, zo prachtig, zoveel liefde en ook zo kwetsbaar. 'Het gaat om bewustwording, langzaam moet het besef komen dat 't niet goed gaat met deze planeet'. Het is tijd om ons pad op te dragen aan Moeder Aarde en goed voor haar te zorgen, haar te beschermen. 

Onze prachtige planeet, Moederschip Aarde, heeft een speciale plek en bijzondere betekenis in het universum. Met een enorme diversiteit aan levensvormen is het een plek waarin we kunnen leren en groeien in liefde. Liefde roept ons nu terug naar deze essentie. 

Tijd om te herinneren

De prachtige kristallijnen essentie van Moederschip Aarde is onder alles nog altijd aanwezig en het is tijd om je dat te herinneren. Onder de sluiers hebben we op deze planeet een lange reis gemaakt door de 3e dimensionale werkelijkheid en in detail kunnen onderzoeken hoe het leven werkt en beweegt. Dat had een doel want dit bewustwordingsproces geeft ons samen met Moeder Aarde de kans om onze energie en ons bewustzijn te verhogen en deze kristallijnen essentie niet alleen in de geest, maar ook in de vorm te kunnen brengen en ervaren. Dat is uniek in het universum. Jij bent deel van dit proces dat nu plaatsvindt. Wow, wat een avontuur, intens transformerend! Laat je niet meesleuren in de intensiteit en  ontspan... Als je in verbinding blijft, dicht bij jezelf, wijst synchroniciteit je op prachtige wijze de weg. 

Alles zal op het juiste moment en op de juiste manier gebeuren. 
De energie van nu ondersteunt dit proces volledig
en helpt je te ontwaken in het multidimensionale Zijn.

Je eigen nieuwe perspectief
in het Heilig Wiel van Balans

In een aantal ingesproken berichten vertel  ik over jouw eigen transformatie proces in deze tijd. Heldere info die je (h)erkenning en bevestiging geeft en die je verbindt met je nieuwe perspectief en jouw eigen Heilig Wiel van Balans. Ook ontvang je een gesproken meditatie/affirmatie om de energie van jouw heilig wiel van balans te integreren.