Leef! In je eigen energie en lichtkracht blijven

Gepubliceerd op 24 november 2021 om 14:12

Rode Resonante Slang heeft een prachtige energie boodschap vandaag die je laat herkennen en ervaren hoe je in je eigen energie en lichtkracht kunt blijven. 

Ben je met je aandacht  Hier en NU?
Dauwtrappen, lekker met je blote voeten in het gras. De natuur in… Trommelen, sporten, dansen, werken in de tuin... Alles wat jou helpt om helemaal hier en nu te zijn, helpt je ook om de levensenergie krachtig door je heen te laten stromen. Heerlijk, volop leven!

Dat is de manier om je af te stemmen vandaag, om je te verbinden met de Bron en inspiratie op te doen. Slang opent een krachtige poort naar heldere inzichten in jouw transformatieproces. 

in verbinding zijn

Als de levenskracht weer door je cellen danst en sprankelt, lost probleemenergie op en voel je weer de verbinding met de eenheid in de kracht van het Nu. Volop leven kan je alleen maar Hier en NU. De eenheid voedt jou, brengt je de helderheid en stabiliteit die je nodig hebt. Zo binnen zo buiten en zo buiten zo binnen.  Alle stukjes van de liefde, van de zon, werken samen in jou om je te laten stralen in je eigen lichtkracht. Zo ben jij op jouw beurt weer een spiegel van liefde en levenskracht voor de wereld en voed jij de eenheid.

Je verbinding met levenskracht en levensvreugde activeren

De verbindende frequentie is de energie die je weer terug brengt in die bewuste eenheidsverbinding. Elke dag en elke geboorte- of jaar-energie heeft zo'n frequentie. (dit is één van de vele sleutels naar liefde en eenheid die beschreven staan in een persoonlijk voor jou gemaakt Maya Kristalboek)

Vandaag is bijzonder omdat de energie van de Rode Resonante Slang haar eigen verbindende frequentie is.
Een krachtige dag dus om jouw verbinding met de eenheid Hier en Nu te herkennen en te érkennen.  

De schaduw - Ben je uit verbinding met de sprankelende levenskracht? 
Als je vandaag uit verbinding bent, je meer afgescheiden en alleen voelt, ben je misschien bang om mensen of dingen te verliezen als je verandering toelaat. Je angst vertekent de werkelijkheid en je verliest het onderscheidingsvermogen om te herkennen wat waarheid is en wat illusie. Je bent minder goed geaard en vindt het moeilijk om te herkennen welke volgende stap je mag doen. Herken je dat?

Je neemt het leven misschien veel te serieus, of je bent te gedreven bezig. Diep van binnen worstel je wellicht met je gevoel van eigenwaarde. Je bent daardoor minder in verbinding met jouw Unieke Zijn en vindt het moeilijk om je kwaliteiten en mogelijkheden naar buiten te brengen en je dromen te verwezenlijken. Herken je dat?

Het Licht - Zo herstel je de verbinding

Constateer dit alles nu zonder oordeel, benoem het, omarm het, laat het gaan en ervaar de transformatie.
Als het mag zijn zoals het is kan de energie doorstromen! 
Verschuif je waarneming. Herinner je dat je deel bent van de eenheid. Herinner je de werkelijkheid van Liefde en verbind je met je intentie en bereidheid om deze werkelijkheid te aanvaarden als realiteit. Zo kun je de energiespiraal in jou omkeren van schaduw naar licht.

 

Als de energie doorstroomt kom je met je aandacht in het Hier en Nu, met je voeten stevig op de aarde. Je bent wakker en alert aanwezig en herkent de signalen die jou in het leven de weg wijzen. Je bereidheid om eerlijk naar jezelf en de dingen te kijken brengt je in het stille punt van kracht in jezelf. Hier kun je alle veranderingen vanuit vertrouwen verwelkomen. Neem blijmoedig verantwoordelijkheid voor jezelf en je leven en vergeet niet om te lachen en te spelen onderweg. Geniet van de overvloed en levensvreugde die in jouw innerlijke wereld ligt en brengt je talenten en mogelijkheden zelfbewust naar buiten.

De Verbindende frequentie laat de energie doorstromen
en activeert je eenheidsbewustzijn en je volledige potentieel

De verbindende frequentie laat de energie doorstromen en activeert je eenheidsbewustzijn en je volledige potentieel. Als je de voorgaande stappen eenmaal hebt herkend is dit een eenvoudige, helende en doeltreffende affirmatie die je kunt gebruiken om je af te stemmen op de eenheid, om te aarden en thuis te komen in het nieuwe bewustzijn. Bedenk dat dezelfde patronen zich steeds weer kunnen aandienen in nieuwe laagjes in jezelf...

Werk, spel, plezier en momenten van rust en zelfbespiegeling,
brengen me in een gezonde balans van inspanning en ontspanning.
Dat houdt me helder en in verbinding. Ik mag ZIJN

Uitrusten terwijl het nieuwe zich aan het vormen is...
Ik weet me gedragen door het veld van onbeperkte mogelijkheden.
Het veld geeft me toegang tot alles wat ik nodig heb
om mijn eigen werkelijkheid te creëren.

Alles is energie! Ik stem me af op de Bron van liefde, licht en levenskracht
en open me voor de vernieuwende en transformerende kracht van Slang.

Hier en nu verbind ik me met mijn wensen en verlangens,
met datgene dat me vreugde geeft. Daarin ligt mijn scheppingskracht!

Liefde brengt me de inzichten en inspiratie die ik nodig heb
en ik adem in de kracht van vrij, blij en bewust Mens-zijn.

Nu activeert de verbinding met het Ritme van de Eenheid, waarin alles samenwerkt

om jou te laten stralen in de Mens die je bedoelt bent te zijn!

Nu herken ik het spel van licht en donker. Alles is energie!
Ik stem me af op de bron van liefde, licht en levenskracht.
Een fundament van licht vormt zich om mij heen.

Nieuwe kansen komen naar me toe.
Ik bouw mijn toekomst gedachte per gedachte, steen per steen.
Ik sta niet toe dat negatieve energie mijn dromen beïnvloedt
en blijf in diep geloof en vertrouwen tot ik mijn dromen heb gerealiseerd.
En zo is het!

Leef! In je eigen energie en lichtkracht blijven
22 meditaties helpen je erbij vanaf 2 december

Ontvang vanaf 2 december 22 dagen lang elke dag een ingesproken meditatie
afgestemd op het Ritme van de Eenheid. 
De energie van de meditaties helpt je deze periode om je te verbinden met de Kosmische Moeder en te ontspannen in een diep oervertrouwen. Een prachtige energie in de decembermaand, die je uitnodigt om genoeg momenten te nemen om alleen maar te ZIJN, om zacht te landen in jezelf, je lichtkracht te ervaren en te versterken en energie op te doen voor het nieuwe jaar 2022.

Met jouw energie en vertrouwen ondersteun je het collectief om het omslagpunt naar liefde en eenheid te bereiken. Stroom je mee? 


22 dagelijkse ingesproken meditaties van 2 t/m 23 december
kun je naar keuze ontvangen via mail, whatsapp of telegram
Kosten: €22.- 


Ben je jarig in deze periode? Dan krijg je op je verjaardag
nog een extra berichtje over je nieuwe levensjaar! 

Reactie plaatsen

Reacties

Kristel
3 jaar geleden

Mijn persoonlijke Maya Kristalboek er weer eens bijgepakt. Zo mooi raak en een bevestiging dat ik op de goede weg zit! ❤