Wijsheid heelt - Natuurlijk Leiderschap

Gepubliceerd op 24 september 2021 om 09:22

Wijsheid heelt... Wijsheid is beseffen dat je heel BENT.
Dat alles wat je nodig hebt om te groeien en te bloeien zoals het is bedoeld in je zit. Alle informatie over jouw volledige potentieel (en dat is veel grootser dan je nu misschien kunt bevatten) ligt in jou opgeslagen. Het leven roept je nu op om die essentie te omarmen. Dat spiegelt het patroon van de Schepping vandaag kristalhelder in de energie van het Gele Spectrale Zaad.


Je bent zelf als een kosmisch zaadje en de informatie die in je zit gaat nooit verloren. Het wacht op jouw keuze om het te ontplooien en op jouw geloof in het wonder van de schepping, het wonder van de schepping dat je zelf bent. Want hoe wist het zaadje dat het jou moest worden...


Liefde heeft alles in de natuur en de kosmische wetten perfect gecreëerd. Inclusief jouw eigen natuurlijke zelfhelend vermogen. De informatie over wie we zijn heeft heel lang in ons geslapen, zodat we op een andere manier konden leren, maar nu worden we wakker, tenminste wie dat wil.

Het is zoiets als: De wekker loopt af en eerst heb je geen zin. Hij staat op repeteren want je kent jezelf :). Je draait je nog eens lekker om. Dan gaat ie nog een keer en je wordt een beetje boos, met een klap zet je hem nog een keer uit. Dan gaat de wekker nog een keer en met een zucht geef je je over. Oké, vooruit dan maar. Het is niet anders. En als je dan even later lekker koud water in je gezicht hebt geplonsd, dan vind je het opeens helemaal oké dat je wakker bent geworden en krijg je zin in de dag.

Zoiets! Dat is nu gaande. Die wekker is nu vaak genoeg gegaan en er zit niks anders op dan wakker te worden. Om te omarmen dat je alles in je hebt om te kiezen voor groei boven zekerheid, door te kiezen voor liefde in plaats van angst, en zo je natuurlijk leiderschap op te pakken. Want als je leeft waar je voor staat, dan geef je het voorbeeld én zal je immuunsysteem met de dag sterker worden omdat je meer en meer durft te geloven in de heelheid die je bent. Dat is wijs! 

De energie in het Ritme van de Eenheid helpt je vandaag om de triggers rond dit thema, kiezen voor groei en je leiderschap oppakken, los te laten. Het nieuwe perspectief roept je naar de verbinding met je innerlijke kind.
Het is je innerlijke pure magische kind, dat het wonder van de schepping nog beleeft, dat gelooft in wonderen en zich verwondert over de magie van het leven. Het is op een natuurlijke manier nog verbonden met het Planetaire Zijn, met de Zon, de Maan, de Sterren, de Planeten. Niet gehinderd door alle wetten, gewoontes en regels van deze wereld die afleiden van de werkelijkheid van liefde. 

Het is juist die lichtheid, speelsheid van het kind in jou, die deel is van het natuurlijk leider zijn. Zijn als de kinderen. Je bent bedoeld om te stralen, zoals kinderen dat doen. Misschien is dat wel één van de moeilijkste opdrachten in deze tijd. Vrolijk en opgewekt blijven en geloven in wonderen. Maar héé, je bent hier niet voor niks! En de moeilijkste opdrachten zijn voor de beste leerlingen.

Het is het kind in jou dat je nu in je kracht brengt. Het verhoogt je trilling en in de herhaling: alles is energie.
Dus dat is net wat jij  nodig hebt en wat de wereld nodig heeft! Goed voorbeeld doet goed volgen!
Onderstaande affirmatie helpt je erbij.


Aho! Ik geef richting aan mijn leven en laat zien wie ik ben.
Het kind in mij stapt vrolijk en dapper verder.
De Aarde draagt me en roept me met haar energie
steeds vriendelijk terug naar het Hier en Nu,
zodat ik niet al te gedreven ben en mijn grenzen kan herkennen.

Geduld is onderdeel van het groeiproces. Ik hoef me niet te haasten.
Alleen dan kan ik de essentie van alles wat gebeurt ervaren
en herken ik hoe prachtig mijn weg zich stap voor stap ontvouwt.

Ik beweeg mee met de natuurlijke flow
en neem mijn ruimte in, gewoon door te zijn wie ik ben.
Ik leer, ik speel, ik verwonder me en vier het leven!
Door te doen leer ik het leven kennen en kom ik in mijn kracht.
Door te doen krijg ik inzicht in mijn proces van bewustwording en creatie
en vind ik een nieuwe stabiliteit.

Uit Het Ritme van de Eenheid

Zaad is een zonnekracht uit het Gele Zuiden

Vanuit het Zuiden, Huis van de Zon, 
Moge de juiste actie de oogst binnenhalen, 
zodat we kunnen plukken
van de vruchten van het Planetaire Zijn!

Tip: Maya Sterrenkind - een boekje om de verbinding met je innerlijke magische kind te versterken!
Klik hier voor meer info en om te bestellen

Playing For Change! 

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke Huiberts
3 jaar geleden

Lieve Leela, wat geniet ik van je blogs! Zo bemoedigend en inspirerend! En van de muziek word ik helemaal blij!
Dankjewel!!

Leela van Lohuizen
3 jaar geleden

Dank je Marijke! Wat fijn om te horen!