De boodschap van het madeliefje voor de wereld van Nu

Gepubliceerd op 27 mei 2021 om 13:24

De kracht van energiebeelden

Ken je dat? Soms zeggen beelden zoveel meer dan woorden. In een flits ontvang je alle inzichten die je nodig hebt, van binnenuit, vanuit je gevoel en innerlijk weten. Zo had ik dat laatst ook. Een bijzondere en veelzeggende ervaring die ik met je wil delen.

Het begon met een droom. De droom kan ik me niet zo goed meer herinneren, maar de energie ervan wel. Demonenenergie, niet fijn ! Maar wel een mooie ervaring dat ik te midden van die energie heel rustig kon waarnemen zonder in de angst te schieten.

Nepjuwelen  

Ik werd wakker en voelde de energie nog om me heen hangen. Voor mijn innerlijk oog verschenen prachtige vormen, als juwelen. Mooi, maar de energie was hetzelfde als in de droom, hard, ontzield en de kleuren waren  nep, kitscherig. Ik knipperde met mijn ogen maar de energiebeelden bleven om me heen hangen. Nog steeds was ik rustig te midden van deze nare kunstmatige energie.

Het madeliefje - symbool voor de strijd voor liefde

Toen verscheen voor mijn innerlijk oog opeens een madeliefje. In alle eenvoud, zo mooi! Ik voelde de roep om te focussen op haar energie. Terwijl ik dat deed loste de kunstmatige energie om me heen op. Verdween! Met alles in me wist ik: 'niks is sterker dan de kracht en eenvoud van de natuur. Liefde is de grootste helende kracht van de schepping. Focus op het madeliefje, op de natuur, en je bent beschermd...

(Later zocht ik de betekenis op van het madeliefje en vond er vele, waaronder dat ze een symbool is voor de strijd voor liefde. Dat ze staat voor liefde, geluk, veerkracht en creativiteit, voor het activeren van je innerlijke magische kind, het loslaten van verkrampingen door overlevingspatronen, ontspannen in je basis, kwetsbaar durven zijn en daardoor krachtig zijn en beter bestand tegen negatieve invloeden van buitenaf. Wat een mooie bevestiging!)

Kind van Licht - Toen werd het madeliefje een margriet...

Terwijl ik bleef focussen werd het madeliefje een margriet. Krachtig stond ze daar voor me. Vrolijke lichtkracht. Geen spoor meer van de demonische kunstmatige energie om heen. Ik werd er heel blij van. 

(Ook de betekenis van de margriet zocht ik later op: Parel, dochter van de zee, kind van licht. Verbind je met de kracht en eenvoud van de natuur, weet je beschermd en herinner je dat je een kind bent van het Licht!)

En de margriet werd een boom

Er kwam een oeroude grote wijze boom nog in beeld die de energie grondde.

Wow wat een mooie boodschap! Ook mooi natuurlijk dat de boodschap kwam in de Lichtimpuls van de Rode Aarde. Moeder Aarde spreekt tot ons. Het is een boodschap voor de wereld van nu, voor ons allemaal. Herstel je verbinding met de natuur, met Moeder Aarde, dan ben je beschermd in de kracht van liefde!!

Bekrachtiging - leven vanuit de kracht van liefde

'Toevallig' heeft de volgende cyclus van 22 meditaties die ik vanaf 25 juni weer aanbied de onderstroom: ik bekrachtig! Ik geef mijn leven richting vanuit de kracht van liefde. De eerste dag van de 22 is in het nieuwe perspectief ook nog eens in de energie van de Gele Boventoon Zon. We zetten meteen al de kracht van liefde neer: 

Liefde vraagt me om met elke cel en porie van mijn wezen
te beseffen dat ik liefde ben, net als ieder ander,
om met de straling van mijn innerlijke zon,
ook de zonnekracht in de ander aan te raken
en zo de helende boodschap van liefde uit te dragen en door te geven.

 

Ik ben gemaakt van licht en liefde en ik ben nog steeds licht en liefde.
Ik groet en eer de bron van liefde in mij.
Alle oordelen en streven naar perfectie laat ik los.
Liefde maakt alles kristalhelder en opent nieuwe bewustzijnslagen.

22 meditaties/ activaties helpen je om jouw keuze voor liefde bewust te leven, te verdiepen en  te versterken. Uit je hoofd, in je hart, in de kracht  en wijsheid van liefde. 22 is de frequentie van een nieuwe wereld bouwen, 22 is ook de verbinding in het Ritme van de Eenheid waarin we de tijd ervaren vanuit een heel nieuw perspectief, als een Heilig Wiel van Balans waarin alles elkaar ondersteunt en versterkt. 

22 meditaties van 25 juni t/m 16 juli
leven vanuit de kracht van liefde

Ontvang vanaf 25 juni 22 dagen lang elke dag een ingesproken meditatie afgestemd op het Ritme van de Eenheid. Geef je jezelf wat je nodig hebt? Laat je zien wie je bent? De energie van de meditaties bekrachtigt je deze periode om je leven richting te geven vanuit de kracht van liefde. 

Leef de kracht van liefde in de dagelijkse praktijk. In deze tijd mag het Ritme van de Eenheid steeds meer integreren op Aarde! Stroom je mee? 


Investering in jezelf: €22.-  
Ben je jarig in deze periode? Dan nodigt de energie je in je nieuwe levensjaar uit om in je kracht te komen!
De meditaties hebben dan voor jou nog een extra waarde omdat ze je laten voelen waar het dit jaar om gaat.

meteen aanmelden:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.