De sluiers lichten op

Gepubliceerd op 18 oktober 2020 om 11:39

Het portaal van de Blauwe Galactische Nacht opent zich vandaag

Nacht is de verbinding met de rijkdom van je innerlijke wereld, met jouw unieke Zijn, het is ook het vermogen om naar je intuïtie te luisteren, daarop te vertrouwen en te laten zien wie je bent. Je hart en je intuïtie laten je voelen wie je bent en wat je vanuit je hart wilt delen met de wereld.

Leef je wat je gelooft? vraagt Toon 8 vandaag. Of negeer je jouw eigen waarheid door voor de makkelijkste weg te kiezen? Wat een actuele vragen! Durf je te zijn wie je bent? Neem de tijd vandaag om in je centrum te komen. Daar vind je de rustige kracht en het weten dat je nodig hebt om zelfbewust verder te gaan!

De sluiers lichten verder op

Dat doet me meteen denken aan een bijzondere ervaring laatst
waarin er weer een stukje van de sluier werd opgetild
en ik een prachtige bewustwording doormaakte.
 
Het was tijdens een Maya Kristal Opstelling van de oorspronkelijke blauwdruk voor balans waarin ik het opeens zag:
de verbinding met ons Unieke Zijn, met wie we ten diepste zijn is heel lang verborgen geweest. In deze opstelling kwam deze verbinding opeens onder de sluiers vandaan en mocht ik haar in het ware licht en betekenis zien. Wat een geschenk!

Van schaduw naar lichtkracht

De Tzolkin vertegenwoordigt het patroon van de schepping en laat zien hoe het leven beweegt en werkt volgens universele wetten. Ze laat me steeds op het juiste moment kennis zien die in de wereld op dat moment zo nodig is.
Voor mijzelf betekende dat, dat ik een aspect van mijn Zijn dat ik tot nu toe als een aandachtspunt beschouwde, opeens herkende en erkende juist als wie ik ben, als een essentiële kracht in mij. Wat een wonder om te ervaren! Natuurlijk ben ik dat nu ook aan het checken bij en met anderen en dat is bijzonder. Het wordt herkend, ook als iets waar iemand zelf misschien nog niet helemaal bij kan, maar wat zich vanaf nu wel gaat openen. Bijzonder! Dank aan de Maya's in het Licht die me leiden op deze weg.

De Nieuwe Nacht

Het is een beetje zoals de 2 tekeningen hieronder van de Blauwe Nacht. De eerste zachte Nacht vond ik altijd heel mooi. Ik hield van het mystieke dat ik erin voelde, maar de kracht van het zijn was nog wat verborgen, gesluierd. De tweede Nacht maakte Carla later in de nieuwe energie. Deze Nacht straalt! Als een heldere nacht, de sluiers openen zich. Je mag er zijn! Je mag gezien worden! Gewoon, zonder lading. Ongecompliceerd! De tekening ging alvast vooruit in de energie.

Affirmatie

Afgestemd op het licht van mijn innerlijke leiding, ben ik de spirituele krijger en weet ik: Wat er ook is gebeurd in het verleden, welke pijn of afwijzing ik ook heb ervaren, mijn Unieke Zijn is nog steeds heel en onveranderlijk aanwezig in mij, als een helder licht. In essentie ben ik onkwetsbaar, mezelf zijn is veilig!

Alle beperkende overtuigingen draag ik over aan de transformatie-energie van dit moment en ik omarm de liefde en heelheid die ik ben. Ik stap door de poort die de Galactische Nacht voor me opent en ik deel vanuit mijn eigen overvloed. Als ik het niet doe komt het niet op de wereld! Ik ben trouw aan mijn pad, aan mijn bestemming, trouw aan mijzelf. Zo ben ik deel van het collectieve transformatieproces naar vrede, naar vrij, blij en bewust Mens-zijn.

Wil je de verbinding met jouw Unieke Zijn verdiepen en versterken?

dat kan in een Maya Kristal Opstelling van jouw blauwdruk voor balans.
Eventueel kan het ook via zoom op een iets andere manier. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.