De tijd vooruit - Krijger van de Vrede

Gepubliceerd op 21 september 2020 om 12:58
Krijgers van de Vrede - door Anna Ra

Affirmatie in het Licht en de energie van de Gele Resonante Krijger
Afgestemd op de Bron een nieuwe toekomst bouwen

Ben ik in het Hier en Nu?
Ik breng mijn aandacht naar binnen 
en volg het ritme van mijn adem, als een mantra,
om mijn aandacht steeds weer terug bij mezelf te brengen.


Het brengt me in balans en in contact met mijn gevoel.
Gevoelens komen en gaan,
zonder dat ik er iets mee hoef te doen of iets van hoef te vinden.

Ik hoef alleen maar te Zijn!
Ik adem in de resonantie met het grotere geheel,
in verbinding met mijn eigen wijsheid en innerlijk weten.
Uit mijn hoofd, in mijn hart, ervaar ik harmonie en vrede
en kan ik de kosmische boodschappen die me de weg wijzen helder ontvangen.

Afgestemd op de Bron
ben ik de spirituele krijger, een krachtig kanaal voor Spirit.
Ik vertrouw op mijn intuïtie
en geniet van de inspiratie die ik ontvang,
om Hier en Nu een nieuwe toekomst te bouwen,
vanuit de kracht van mijn nieuwe dromen.

De Krijger is zijn/haar tijd vooruit in het Ritme van de Eenheid

en ademt vandaag in de innerlijke droomkracht,
luistert naar de intuïtie en ervaart hoe de 111 herzfrequentie
de deuren naar het eenheidsbewustzijn opent en de deuren naar het verleden sluit...
Hier sta jij, te midden van dit alles. Adem in het Licht dat je ten diepste bent
en verwelkom de geboorte van het nieuwe!

Herken je dit, resoneert dit?
Welkom dan
 Krijger van de vrede!
Weet je gesteund door alle stukjes van de Zon,
en ervaar vandaag dat zuivering manifesteert...

Krijger van de Vrede: Volg je hart: Jij kiest, jij bepaalt!

Het Ritme van de Eenheid geeft je de kracht om te Doen door te Zijn
en te manifesteren zonder frustratie...

Ga je mee door de 111 poort?

Vanaf 21 september activeert in het Ritme van de Eenheid de Lichtimpuls van de Blauwe Nacht. 7 dagen eerder dus! Dat is de energieverschuiving, de kwantumsprong in deze tijd. Doorgegeven door Hunbatz Men - Maya Oudste

Ontvang 13 dagen lang elke dag ingesproken berichten die je ondersteunen om te vertrouwen op  je intuïtie, op de de kracht van je dromen en je te verbinden met het nieuwe perspectief, waarin we de energie van de eenheid en de verbinding met ons hoger zelf ervaren. 

Dan maken we van daaruit ook verbinding met het transformatieproces dat in ons dagelijkse zelf plaatsvindt. Dat laat zich zien en voelen in de 'gewone' dagenergie. We omarmen het vanuit de verbinding met ons hogere zelf. Dan maken we de transformatie-stapjes, die ons dagelijkse zelf op één lijn brengen met ons hogere zelf.  

 

Als de golf/Lichtimpuls dan ook in de 'gewone' dagenergie activeert dan heeft de energie je cellen al gevuld met Lichtkracht en kan je verder bouwen op deze energie in de dagelijkse praktijk, dan ervaar je manifestatiekracht en ook hoe fijn het is om te kunnen Doen door te Zijn en te Zijn door te Doen! 
Kosten : €22.-

 

Of meld je aan voor de berichten vanaf 4 oktober in de energie van de Krijger
en ontvang 13 dagen lang dagelijks ingesproken berichten die je in verbinding brengen met het Ritme van de Eenheid en de kosmische krijger in jou en die je ondersteunen om jezelf en de wereld voorbij de beperkingen van het verleden te brengen naar een nieuwe toekomst!

Illustratie Krijgers van de Vrede © Anna Ra

Klik hier om meer te lezen over het Ritme van de Eenheid en download het inkijkexemplaar

Aanmelden
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.