Podcast - Balans in de Lichtimpuls van de Witte Hond

Gepubliceerd op 14 september 2020 om 12:37

De Lichtimpuls van de Witte Hond 
vertegenwoordigt de weg die we in 2020 gaan!
Waar sta je nu? Ben je trouw aan jezelf? Volg je je hart?


Een hele Tzokinronde van 260 dagen is voorbij
sinds het begin van 2020.

De Rode Hemelwandelaar Toon 4 is de jaarenergie van 2020 en vraagt je: Eer je je eigen grenzen, normen en waarden? Heb je de moed om te doen wat liefde van je vraagt en voorbij het jou bekende te gaan? Ben je trouw aan jezelf? Hoe staat het daarmee?


Deze hele periode gidst je op het thema van 2020: Trouw zijn aan jezelf! Maar let op:

Wanneer je merkt dat je een te kritische en oordelende houding hebt, dat je emoties verdringt en problemen hebt om je gevoel te uiten, of als je drama ervaart dan is de Hond-energie in jou uit balans. Neem dit waar zonder oordeel en neem de tijd om je balans te herstellen. Onderstaand bericht helpt je erbij:

Meer luisteren

Als je het fijn en ondersteunend vind om naar berichten als deze te luisteren, kun je met de Kosmische Aarde-berichten mee stromen. Dan ontvang je 13 dagen lang elke dag berichten afgestemd op de dagenergie en het eenheidsbewustzijn. Met voorafgaand ook de inleiding en het balans bericht zoals op deze pagina. De berichten verhogen je energie en bewustzijn en en ondersteunen je om je hart te volgen, om te Doen door te Zijn en te Zijn door te Doen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.