De kwantumsprong 2 - Visie manifesteert!

Gepubliceerd op 27 mei 2020 om 10:40

Visie manifesteert! 
Op 14 mei schreef ik het blog: de kwantumsprong
over de energieverschuiving die nu plaats vindt.

 

Vandaag is in dit proces een speciale energie. In het Ritme van de eenheid, lopen we als pioniers van de Nieuwe Aarde 7 stappen vooruit, los van de oude groef, waarin we steeds getriggerd worden in oude stukjes.

Er komt een moment in de tijd, en voor de pioniers onder ons is dat NU, dat we de tijd vanuit een nieuw perspectief kunnen waarnemen.
Dank aan het verleden, dank aan de lessen die we hebben geleerd en nu: Ja tegen de toekomst!

Boodschappers van Licht - Hoe alles prachtig wordt geleid...

Dagenergie van vandaag is de Blauwe Resonante Storm.
In het oog van de orkaan ben ik in verbinding met de bron.
Bronenergie stroomt door me heen,
activeert mijn energie en bewustzijn.
Ik hoef niets te doen, alleen maar te zijn
en te luisteren naar mijn hart en intuïtie.

De grootste transformatie vindt in de stilte plaats,
activeert de kracht en helderheid van mijn visie
en de verbinding met mijn innerlijke leiding.

Hier en Nu, in deze diepe stille verbinding
ontvang ik de inspiratie die ik nodig heb en die ik mag delen.
Ik ben als een brug tussen de werelden en sta in het heilige midden,
waar transformatie schijnbare dualiteit samenbrengt
in onverwachte nieuwe kansen.

Alles is met elkaar verbonden
In het Ritme van de Eenheid ervaren we vandaag de Magnetische Wereldoverbrugger. 
CIMI - de brug tussen de werelden de energie met de 222 hertzfrequentie.

Ik beweeg uit de omgeving van polariteit.
De 222 frequentie activeert vandaag
een hoger niveau van manifestatie, zonder frustratie!

Al mijn woorden, gedachten, daden en intenties
zullen de zaden laten kiemen en hen helpen te groeien.

de initiatie - 4 hele  cycli van de Tzolkin geleden

begon Carla in precies deze energie met het tekenen van een nieuwe serie mandala's voor een boek dat ik ergens in de tijd zou gaan schrijven. Een vervolg op Droom je leven in affirmatievorm. Hoe en wat precies dat wisten we nog niet. Maar zij voelde dat ze in de Lichtimpuls van de Wereldoverbrugger moest beginnen met tekenen...

Dat was de boodschap van licht waar zij gehoor aan gaf. Daarmee werd ze zelf een boodschapper van Licht, deel van een prachtig proces :) Zo werkt dat en dat is mooi je te beseffen in deze Lichtimpuls van de Hemelwandelaar (Die in de 'gewone' basisenergie resoneert).  

de verdieping - inwijding - 3 hele  cycli van de Tzolkin geleden

ging Maartje op reis naar Mexico, naar de heilige plekken van de Maya's. Ze gaf gehoor aan een innerlijke roep na een consult bij mij waarin ze verbinding had gemaakt met haar Blauwdruk van balans. Zoveel kwam in beweging! Door gehoor te geven aan deze boodschap van licht werd ze zelf een boodschapper van Licht!

Ze ging naar Mexico en werd door Franky Pons ingewijd in de cultuur en universele wijsheid van de Maya's. Franky werkte samen met Hunbatz Men - Maya oudste én boodschapper van Licht. Hunbatz Men gaf de informatie door over de energieverschuiving in zeven stappen in deze tijd en Franky, met zijn werk natuurlijk ook een boodschapper van Licht, gaf de boodschap door aan Maartje.

'Toevallig' was het in de periode dat Maartje in Mexico was óók de Lichtimpuls van de Wereldoverbrugger..... :) 
Toen ze terugkwam zat ze vol verhalen die ze met mij wilde delen. Enthousiast, ontwaakt, heerlijk! Tussen neus en lippen door vertelde ze me over de zeven stappen... Maartje... boodschapper van Licht, deel van een prachtig proces! Misschien nog mooi om te noemen dat het begon met een persoonlijk Maya Kristalboek dat ze kreeg van haar moeder: Rode Lunaire Hemelwandelaar: boodschapper van Licht :)

transformatie - 2 hele  cycli van de Tzolkin geleden - doen wat moet worden gedaan

De boodschap was inmiddels helemaal ingedaald. Prachtige verbanden zag ik en een nieuwe manier van tijdsbeleving. Daarbij geholpen door nog veel meer synchrone gebeurtenissen en boodschappers van Licht. Het was tijd om te beginnen met schrijven van het boek waarvoor Carla al de tekeningen had gemaakt. Wanneer zou ik beginnen... Ik had net het kinderboek geschreven en nam even pauze.

(Bijzonder dat het kinderboek er tussenkwam want het was precies die pure energie die me nog meer in de werkelijkheid van liefde bracht. We mogen allemaal weer worden als de kinderen!)

Maar toen wist ik het! Natuurlijk, in de Lichtimpuls waarin Carla was begonnen met tekenen. Zij had het al aangegeven! In de energie van Cimi, de brug tussen de werelden, bouwen op het nieuwe, manifesteren zonder frustratie...! Tijd voor de juiste actie, om te doen wat ik moest doen: het Ritme van de Eenheid schrijven.

voltooien - 1 hele  cycli van de Tzolkin geleden - het mag de wereld in

Een cyclus geleden was ik net klaar met schrijven. Een bruiloft van mijn neef die op Mallorca woont bracht onze hele familie samen daar. Een bijzondere tijd met superveel synchrone cadeautjes die me lieten zien hoe prachtig alles in alle voorafgaande jaren al is geregisseerd en hoe iedereen deel is van het plan. Ik zou er.... een boek over kunnen schrijven, haha! Maar dat doe ik niet, want het is nu tijd voor andere dingen.

Maar na de heerlijke tijd daar op het eiland was er nog werk te doen. Het boek mocht in de vorm, geredigeerd en nog eens en nog eens en nog eens... en toen was het op 2-2 2020! de tijd voor de boekpresentatie. Een heerlijk feest. Mooi nog vlak voordat Corona uitbrak. En toen dat even later gebeurde, bleek zelfs dat de energie van het woord Corona.... ook die van de magnetische wereldoverbrugger is... en de 222 frequentie heeft. Cimi - de brug tussen de werelden!

Hier en NU - Ik laat los en ontspan - Visie Manifesteert 

Dat is het eenheidscadeautje in de energie van vandaag - Visie Manifesteert! En zo is het :) Het is tijd om de visie van liefde en eenheidsbewustzijn die diep in ons leeft te leven, te ZIJN! In alle eenvoud. Liefde is niet ingewikkeld, het is juist alle ingewikkeldheid loslaten! We doen het samen, haha. Vergeet niet wat met die woorden echt bedoeld wordt. Ieder die gaat staan in het licht en in de energie van de liefde is een boodschapper van Licht en een brug tussen de werelden. Je bent de brug en je slaat de brug. Zo maak je het makkelijker voor mensen die na ons komen om in de kracht van liefde te gaan staan!

En... nog even op herhaling: is het nou vandaag de gewone dagenergie Blauwe Resonante Storm of 7 stappen verder, de energie van de Magnetische Wereldoverbrugger? Dat is oud denken in of/of. Het is en/en! Alles is met elkaar verbonden. Dat is het bewustzijn dat je in de kracht van liefde brengt. En... er is geen grotere kracht in de hele schepping dan de liefde. 

Ik beweeg uit de omgeving van polariteit.
De 222 frequentie activeert vandaag
een hoger niveau van manifestatie, zonder frustratie!
Al mijn woorden, gedachten, daden en intenties
zullen de zaden laten kiemen en hen helpen te groeien.

Hier en Nu, vanuit het stille punt van kracht in mijzelf, verwelkom ik de transformatie.

Ik open me voor inspiratie om doelgericht verder te gaan op mijn weg
en te creëren vanuit datgene dat mij werkelijk een gevoel van bezieling geeft.
Ik adem in de energie van mijn Unieke Zijn en mogelijkheden.

Dan laat ik los en laat de energie verder haar werk doen...
In de ruimte die ontstaat,
kunnen mooie inzichten en ervaringen naar me toestromen.
Ik open me voor dit nieuwe avontuur. Alles is in harmonie!

Kin 66 - 11e manifestatiecyclus – Ik laat los – Visie manifesteert

Voor boodschappers van Licht - De brug Zijn en de brug slaan 

Je bent zelf de brug tussen de werelden en met jouw afstemming op de eenheid help je ook de brug te slaan voor het collectief! Ieder die over de brug gaat is belangrijk!  Over een weekje begint, in de basisenergie, de Lichtimpuls van de Wereldoverbrugger en worden we allemaal uitgenodigd om meteen in de lichtkracht van het nieuwe perspectief te gaan staan en vanuit de rust en harmonie van je centrum, een boodschapper van Licht te Zijn. 

Dagelijkse ingesproken berichten ondersteunen je om de brug te Zijn en de brug te slaan en helpen je ook om vanuit je hart verbinding te maken met de nieuwe tijdsbeleving en te begrijpen hoe het werkt.  De reizigers door de deze Lichtimpuls genieten ervan.  Reis je ook mee in die energie vanaf  3 juni? Ontvang 13 dagen lang de berichten met ook voorafgaand daaraan een koppeling naar je eigen horoscoop. Dat brengt je nog meer verbinding.

Investering in jezelf: €22.-
ben je geboren in de golf van de Witte Wereldoverbrugger of ben je jarig in de periode van  3 t/m 15 juni, of was je jarig in de periode van 9 t/m 21 september dan hebben de berichten nog een extra waarde voor je. Ze vertegenwoordigen dan de weg die je (dit jaar) gaat en laten je ervaren hoe je jouw weg vanuit het nieuwe perspectief kunt gaan.
 
Resoneert het? Meld je dan aan via het formulier hieronder .
Welkom in het Ritme van de Eenheid!

aanmelden

Reactie plaatsen

Reacties

Carla
4 jaar geleden

Echt prachtig.
4 rondjes geleden.... het komt nu pas bij me binnen... wederom de 4. 🍀.... de klavertjes 4 krijgen extra betekenis. 💫
Bedankt weer voor de mooie woorden.