Lichtimpuls van de Rode Aarde

Gepubliceerd op 1 februari 2022 om 20:09
Golf van de Rode Aarde © Carla Knijn-Voerman 2019 kristalboeken.nl

Moeder Aarde is deze periode de gids op je weg.
Versterk de verbinding met je wortels
en wees aandachtig aanwezig. 

Zo kun je de signalen herkennen die jou de weg wijzen. 
Herinner je het Licht dat je bent Mooi Mens 
en vind stap voor stap je weg.

Versterk je wortels

De lichtimpuls van de Rode Aarde
vraagt je om je wortels te versterken 
en je verbinding met Moeder Aarde te verdiepen. 
Durf je helemaal voor het leven te kiezen en hier en nu aanwezig te zijn? Alleen in het hier en nu vindt het echte leven plaats! 

De kracht en eenvoud van de natuur brengen je bij jezelf en in contact met je intuïtie. Je hoeft de dingen niet te beredeneren. Wees alert voor de aanwijzingen die het leven je geeft, de 'toevalligheden' die je vertellen welke richting je op mag gaan.

Als je goed geaard bent
wijst het leven je de weg.

Vind je het moeilijk om daarop te vertrouwen? Maak dan contact met je diepere gevoelens. Wat zit jou in de weg?

Omarm wat je tegenkomt in jezelf en ervaar dan de helende kracht van acceptatie. Dat brengt je weer bij vertrouwen, bij oervertrouwen!

Het is het vertrouwen dat jij stelt in het leven waardoor je in je kracht komt en waardoor je de stroom van
synchroniciteit en moeiteloosheid op gang brengt. 
Als je erop durft te vertrouwen dat het leven je alles geeft wat je nodig hebt om te groeien dan kun je open zijn, zacht en ontvankelijk... De levensenergie kan haar krachtige en natuurlijke flow weer vinden door jou en je leven. 

Durf te leven! Zorg goed voor je energie. Luister naar de signalen die je lichaam je geeft en doe dingen waar je energie van krijgt, die goed zijn voor jou. Dat maakt je sterk. Aarde, vertrouwen en passie. Hier en Nu! 

Het leven nodigt je deze periode uit om thuis te komen in zelfvertrouwen en in de herinnering aan het Licht dat je ten diepste bent... Het is tijd om je Licht te laten stralen!

In lak'ech, Leela

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande?

Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme!
Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Cadeau tip

Geef jezelf of een ander een ingesproken  jaar of verjaardags-reading cadeau! In een aantal ingesproken berichten vertel ik over jouw (nieuwe) jaarenergie en de mogelijkheden tot groei die dit levensjaar je biedt. 

En ook... In welke levensfase ben je nu, wat speelt er in de diepere laagjes op zielsniveau?  Welke transformatie mag je doormaken en welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken dit jaar?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.