Lichtimpuls van het Gele Zaad van 9 t/m 21 oktober

Gepubliceerd op 20 januari 2022 om 04:44
Golf van het Gele Zaad - © Carla Knijn-Voerman kristalboeken.nl

Zaad geeft je creatieve groeikracht
en herinnert je aan je potentieel. 

Verbind je met je innerlijke leiding
en geef jezelf de voeding die je nodig hebt 
om te groeien en te bloeien
zoals het is bedoeld!


Het blijft nog even intens
met alweer tien poortdagen in deze golf. 
Zaad geeft je de komende 13 dagen
de gele energie van opbloei om datgene dat speelt
verder uit te werken en te voltooien.

Dit is de tijd om werkelijk te kiezen voor groei

voor een structuur die jou dient en om je zekerheden, die vaak geen echte zekerheden zijn, achter je te laten. Zaadenergie herinnert je op dit moment in de tijd aan de kracht van je Ziel en aan het potentieel dat jij in dit leven hebt meegekregen. Het verlangt te ontkiemen en wil groeien en bloeien zoals het is bedoeld.

Dat is de natuur en het leven zoekt altijd weer de weg terug naar groei. Besef hoeveel kracht en energie het kost om tegen deze groeikracht in te gaan. En waarom zou je dat nog langer doen? Kies voor groei en omarm je onzekerheden. Die horen bij het proces.

We ontgroeien stap voor stap de oude beperkende overtuigingen en structuren die ons lang hebben afgeleid van onze kracht en levensvreugde. Wees er helemaal voor jezelf en stop je angsten en onzekerheden niet langer weg. Door ze vanuit liefde tegemoet te treden verliezen ze hun belemmerende werking.

Door te zijn met wat er is, kun jij in harmonie je eigen ruimte innemen. Ieder heeft zijn eigen mooie plek in het geheel, waar je in vrijheid en gelijkheid jezelf mag zijn en waar je jezelf mag uiten op jouw unieke manier. Niet meer en niet minder. Deze waarheid heeft jouw erkenning nodig. Niet alleen vanuit je hoofd, als een zinnetje dat je al uit je hoofd kent, maar vanuit je hele wezen. Laat het toe, zo kom je in je kracht!

Kies voor groei... Deze keuze, deze bereidheid, verhoogt je trilling waardoor je open staat voor positieve gedachten en ervaringen die jou verder bekrachtigen. De creatieve energie wil door je heen stromen en zal je verder de weg wijzen!

Verbind je bewust met je innerlijke leiding en stap uit je hoofd. Zekerheid vind je niet in je denken, in je aangeleerde weten of oude waarheden. Laat los, stel je open voor groei en luister naar je intuïtie.

Vertrouw en wees geduldig, elk groeiproces heeft tijd nodig. Want let op, voor je het weet vul je het alweer vanuit oude patronen in en ontneem je jezelf de kans op groei.

Blijf in je kracht. Alles zal echt op het juiste moment en de juiste plaats gebeuren. Verbind je met de rustige Lichtkracht van jouw innerlijke leiding, vertrouw op de mogelijkheid tot groei die je nu wordt geboden en breng jezelf voorbij de beperkingen van het verleden!

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande?

Dat kun je lezen in het
abonnement Natuurlijk Ritme!

Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Tip voor een  verjaardagscadeau 

Geef jezelf (of een andere jarige) een ingesproken  verjaardags-reading cadeau! In een aantal ingesproken berichten vertel ik over jouw (nieuwe) jaarenergie en de mogelijkheden tot groei die dit levensjaar je biedt. 

En ook... In welke levensfase ben je nu, wat speelt er in de diepere laagjes op zielsniveau?  Welke transformatie mag je doormaken en welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken dit jaar?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.