Lichtimpuls van de Blauwe Aap van 9 t/m 21 januari

Gepubliceerd op 6 januari 2022 om 15:19
Golf van de Blauwe Aap © Carla Knijn-Voerman 2019 kristalboeken.nl

Luister naar het kind in jezelf,
eer het kind in jezelf
en kom thuis in jouw Unieke Zijn! 

Deze energie-periode begint precies
in het hart van de Tzolkin,
dicht bij Hunab K'u, de Bron,
de liefde en essentie van Al Wat Is.

Het is dan ook niet gek dat deze golf in het teken staat van de Blauwe Aap, het Goddelijke magische kind in onszelf. 

Het is dat mooie pure kind in ons,
dat nog dicht bij de Bron staat 
en dat nu vraagt om er te mogen zijn...

Het kind in ons verlangt naar speelsheid, naar transparantie, naar spontaniteit en naar al die mooie en wijze kwaliteiten die ons geboorterecht zijn...

Het wil ons de dromen en schatten laten zien die in ons Unieke Zijn verborgen liggen en die we zelfbewust naar buiten mogen brengen. Het kind in jou nodigt je uit: Leef je droom! Gebruik de humor van Aap en durf weer te spelen. Zo kun je het doel van deze 13 dagen bereiken en thuiskomen in je eigen Unieke Zijn.

 

Misschien voel je je juist serieus, te ernstig... 
Weet dan dat het nu de tijd is om de schaduwen uit je jeugd te transformeren. Sta je altijd klaar om een ander te helpen? Nu is het tijd om goed voor je eigen behoeftes te zorgen. Zo kom je in je kracht!

Neem de tijd om helder te zien wat er speelt. Geef jezelf wat je nodig hebt om je vrij, blij en onafhankelijk te voelen. Vrij om jezelf te zijn en je visie te leven. 

 

Geef maar alle ruimte aan de blauwe transformatie-energie van deze periode. Die is bijzonder krachtig en geeft je een prachtige kans om oude patronen en verliesangsten los te laten en om te beschikken over een eindeloze bron van energie. 

Gebruik die energie om in je kracht te komen en om dat mooie unieke kind in jezelf de ruimte te geven die het verdient. Het is het kind in jou dat je leven glans, echtheid en vreugde geeft!

In Lak'ech, Silver

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande?

Dat kun je lezen
in het abonnement Natuurlijk Ritme!

Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Tip: verjaardagscadeau 

Geef jezelf (of een andere jarige) een ingesproken verjaardagsreading cadeau! In een aantal ingesproken berichten vertel ik over jouw (nieuwe) jaarenergie en de mogelijkheden tot groei die dit levensjaar je biedt. En ook... In welke levensfase ben je nu, wat speelt er in de diepere laagjes op zielsniveau?  Welke transformatie mag je doormaken en welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken dit jaar?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.