Boodschappers van Licht!

Gepubliceerd op 2 november 2019 om 14:14

POORT NAAR HET ONBEKENDE... ZELFVERTROUWEN IS DE SLEUTEL DIE JE NODIG HEBT OM ERVOOR TE GAAN!

Rode Solaire Hemelwandelaar

De Hemelwandelaar-energie is nadrukkelijk aanwezig in mijn leven momenteel. Natuurlijk is daar al Johan, mijn eigen Hemelwandelaar, maar ook onder de mensen die me benaderen en waarvoor ik dingen mag doen momenteel, zijn de Hemelwandelaars ruim in de meerderheid. Als een uitnodiging om een boodschapper van licht te zijn, blijmoedig het onbekende tegemoet te gaan en te doen wat liefde van me vraagt. Want dat is de energie van de Hemelwandelaar.

Een uitnodiging natuurlijk aan ons allemaal vandaag en in deze tijd! Want In Lak'ech, ik ben een andere jij, jij bent een andere mij. We zijn allemaal spiegels voor elkaar. De Solaire Toon zegt daarbij, ga doelgericht verder vanuit een krachtige intentie en verspil je energie niet langer aan dingen die helemaal niet belangrijk zijn!

Bijzonder detail is

dat zich kortgeleden 2 Solaire Hemelwandelaars hebben aangemeld voor de opleiding/inwijdingsweg die start in januari. Op dezelfde dag nog wel! Ik hou van die synchroniciteit en van de boodschap die het me geeft, heerlijk!
Ik verheug me op het avontuur dat voor ons ligt en alle nieuwe bewustzijnsgebieden die zich daarin zullen openen.
Er is ruimte voor nog meer Hemelwandelaars als je het voelt resoneren, ook als je Maya geboorte-energie geen Hemelwandelaar is want ergens in onze blauwdruk hebben we allemaal die ontdekkingsreiziger in ons en die boodschapper van Licht. We zijn kanaal tussen Hemel en Aarde, bedoeld om de energie van de Hemel op Aarde te brengen!

oh wouw! 111

Onze inwijdingsreis begint op 11-1, mooie datum, met o wouw, dat realiseer ik me pas nu ik dit schrijf... in de energie van de Blauwe Magnetische Nacht, die de hertzfrequentie 111 heeft. Nu ben ik heel gelukkig :) !

De 111 herzfrequentie opent de deuren naar het godsbewustzijn... De deuren naar het verleden sluiten zich...
Hier sta ik, te midden van dit alles. Ik adem in het Licht dat ik ten diepste ben en verwelkom de geboorte van het nieuwe.

Nacht is de helende kracht van de Hemelwandelaar. Hemelwandelaar verkent de buitenwereld en Nacht verkent de binnenwereld. Beide heb je nodig om in je kracht te staan en te doen wat je moet doen! 
Wat een prachtige samenhang... Mijn dag kan niet meer stuk! Ook voor jou die dit leest een fijne dag.

En... als je meer wilt weten over de opleiding/inwijdingsweg 
of eens wilt kennismaken in een gratis gesprek, be my guest!
 

Last but not least,
nog een bijzonder detail

De mandala van de Golf van de Blauwe Nacht was de eerste tekening die ik 7 jaar geleden met een inner big smile ontving van Carla! Bingo, zoals zij het tekende zo resoneerde het in mij. In de energie van de Magnetische Nacht begon ons Maya creatie avontuur met het schrijven en tekenen van 'Droom je leven'.  Die eerste tekening is op de cover beland.

Van de 111 frequentie wisten we toen nog niet, maar wow wat een mooie poort gingen we toen ook door en wat heeft het ons veel gebracht en brengt het ons nog steeds! Elke dag leven met de ruimte voor het onbekende, alles wordt nieuw! 

de tekst van de Rode Solaire Hemelwandelaar uit Droom je leven

De golf van de Rode Slang neemt je nog steeds mee in haar vernieuwende en transformerende energie. De poortdagen maken de weg vrij naar nieuwe bewustzijnsgebieden. Hemelwandelaar geeft je de moed om door te gaan en je te openen voor het onbekende. Het avontuur wacht op jou en zelfvertrouwen is de sleutel die je nodig hebt.

Blijf met rustige aandacht bij jezelf, neem je gevoelens waar en laat ze er zijn zonder oordeel. Stop ze niet weg maar laat je ook niet meeslepen. Blijf in het heilige midden… Zo blijf je helder en goed afgestemd.

Wees alert: Hemelwandelaar is die kosmische boodschapper van licht die je vandaag kan verrassen met plotselinge gebeurtenissen, berichten of inzichten die je informatie geven over je weg. Luister naar je gevoel en naar de signalen die je ontvangt. 
Gebruik de informatie om je krachtig met je intentie te verbinden. Alles dient jouw kracht vandaag, de kracht om door te zetten. Een warme uitnodiging aan jou: Zet je energie doelgericht en met enthousiasme in voor datgene dat je vanuit je hart wilt bereiken.

Reactie plaatsen

Reacties

Achmed kerim sak
8 maanden geleden

Groetjes 7up u= universum,p= power, 7 will be come next year 2024,7 in numerologie en 7 de heilige mistieke getal,de wet van de hemel zal op aarde voor de mensen komen, light in the darkness, eindelijk.