juweeltje

Gepubliceerd op 29 oktober 2019 om 09:33

Vol verwondering!

Tijd kun je eigenlijk niet meten op de 3-d manier zoals wij dat doen. Tijd is van de geest, van de vierde dimensie en is in essentie een energie die synchroniseert en zorgt dat alles op de juiste tijd en de juiste plaats gebeurt in het eeuwige Nu. Alles in harmonie! Hoe meer je leeft vanuit verbinding hoe meer je die prachtige synchroniciteit kunt ervaren. En dat is precies waarin de Tzolkin je de weg wijst. 

 

Het blijft me verrassen die prachtige toevalligheden, 
maar soms zit er wel een extra bijzonder juweeltje tussen.


Zo was dat een paar weken geleden tijdens de donderdagochtend meditatie. Bij het wakker worden voelde ik alvast in de energie en er kwam een meditatie in me op om de aura en het innerlijk energieveld te reinigen met de kracht van water en dan onze energie te vullen met de kracht en warmte van de universele zon, met helende klanken en zo onze aura te helen en te versterken. En zo gebeurde het, het was een heerlijke meditatie! Een cadeautje ook voor mijzelf, helemaal in lijn met de dagenergie toen, Witte Hond die gaat over de liefde voor jezelf.

Na de meditatie deelden we onze ervaring en trokken nog een kaartje ter verdieping.
Iemand vroeg naar de Maya geboorte-energie van ieder van ons.

Altijd leuk om even te delen :)

Net zo leuk is het om dan alle energieën bij elkaar op te tellen en zo naar de gezamenlijke energie te kijken. Waarom waren wij deze ochtend bij elkaar... Ik rekende de energie uit: 'Rode Zelfbestaande Maan' en pakte 'Droom je leven erbij.' Dit boek beschrijft alle 260 dag-energieën, maar kun je ook gebruiken om een horoscoop-energie af te lezen. Groot was mijn verwondering en enthousiasme dat in de tekst precies de meditatie was beschreven die wij net hadden gedaan. Het was exact waarom wij bij elkaar waren, om deze meditatie te doen. Wat een juweeltje!

Maan.... Vandaag is het Rode Boventoon Maan

In de Maanenergie van vandaag kwam dit juweeltje denk ik weer in mijn herinnering en vroeg om gedeeld te worden. Daar geef ik graag gehoor aan met nog een affirmatie in het Licht en de energie van de Rode Boventoon Maan. Rode Maan brengt je vandaag in je kracht!

Affirmatie Rode Boventoon Maan

Ho! Indiaans voor instemming, herkenning, bekrachtiging. Ik geef mijzelf datgene dat ik nodig heb om in mijn kracht te komen. Ik eer mijn eigen ruimte, ik zorg er goed voor en gun mezelf de vrijheid om te voelen wat me wezenlijk inspireert. Ik open me voor volop vreugdevol leven!

 

Mijn verlangen opent de poort naar mijn onderbewustzijn. Ik laat de controle en dieperliggende weerstand tegen verandering los. De zuiverende kracht van Maan stroomt door mijn cellen... Gevoelens komen en gaan, als eb en vloed. Het mag er allemaal zijn. Voelen is heel worden. Zo blijf ik zuiver afgestemd en kan de energie doorstromen.

Vanuit de afstemming op het Licht dat ik ben, geef ik richting aan mijn leven. Dat voelt krachtig! Mijn innerlijke leiding wijst me stap voor stap de weg.
Fijne dag!

November meditaties

Lieve mensen, ik verheug me alweer op het delen in de volgende meditatie ochtenden. Waarom en waartoe gaan we elkaar ontmoeten? :)  Welkom!
Tijd van 9.30 tot 10.45 uur. Kosten €10.-
Wel graag even aanmelden

 

7 november: Witte Magnetische Spiegel  
Deze activeert de 666 Hertzfrequentie, de energie die je verbindt met zo binnen, zo buiten, met de heiligheid die in de aarde is en met de energie van de godin in jezelf. Welkom in deze prachtige meditatie energie!

21 november - Gele Lunaire Mens
De energie beweegt nu door het hart van de Tzolkin, de oermoeder draagt en voedt je om geboren te worden in Bewust Kosmisch Mens-zijn. Welkom in deze alweer prachtige meditatie-energie en in de nieuwe dimensies van Zijn...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.