Lichtimpuls van de Blauwe Storm van 5 t/m 17 augustus

Gepubliceerd op 3 augustus 2022 om 06:00

Transformatie... Alles mag transparant worden!
Deze blauwe energiegolf staat 13 dagen lang in het thema van transformatie. Wat roept dat bij je op? Voelt dat goed en krachtig óf schrik je er juist van?

Als je de afgelopen periode mee kon gaan in de energie van loslaten, dan heb je nu een prachtig uitgangspunt van overgave om de Blauwe Stormkracht haar transformerende werk te laten doen en dingen daadwerkelijk om te zetten! Als je in je centrum kunt blijven, in het oog van de orkaan, is het een heerlijk bevrijdende, zuiverende kracht die jouw lichtlichaam activeert. Storm geeft je kracht en energie om dingen aan te pakken.

Als loslaten moeilijk voor je is, 
bedenk dan:

Blauwe Storm helpt je deze periode een handje! Laat de controle maar los. Weet dat je nooit meer krijgt dan je aankunt. Hoe meer je Ja zegt tegen verandering, hoe makkelijker het gaat.

De transformatie dient jouw Unieke Zijn
die Nu tevoorschijn wil komen.

Vind kracht in jouw dromen en unieke vaardigheden. Alleen jij kunt ze naar buiten brengen. Stem je maar af, je innerlijke stem zal je de weg wijzen... Zo kom je in deze periode in je kracht!

Stel je open voor jouw eigen flow, luister naar ingevingen en doe waar je zin in hebt. Stroom mee met het leven! Mocht je daarbij stukjes tegenkomen die om heling vragen: Mooi! Nóg een stukje bevrijding dient zich aan! Stel je maar open voor de heling en voel hoe krachtig Storm haar werk doet...

Zo bekrachtig jij jezelf nog verder en kun je kun je de verbinding verdiepen met je authentieke spontane zelf, met je innerlijke magische kind. Want transparantie, echtheid, spontaniteit, humor en speelsheid, dat is waar we deze periode naar toe bewegen! Is dat mooi of is dat mooi... Verwelkom al die energie en kracht vanuit je hart en geniet ervan. Zo versterk je het licht in de wereld!

In lak'ech, 
Leela

Tenslotte: In de Nieuwe Aarde-flow trilt het thema 'transformatie' door vanuit de spirituele laag naar de dagelijkse praktijk zodat je er helemaal Ja tegen kunt zeggen. Praktische spiritualiteit  dus! 
Wil je daar meer over weten?

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? 


Dat kun je lezen in het Abonnement Natuurlijk Ritme! 
Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen. 

Innerlijk Ritme Jaarhoroscoop

Deze horoscoop laat je voor elke 13 dagen zien waar de natuurlijke tijd je eigen jaarhoroscoop raakt zodat je het hele jaar door precies kunt zien welk stukje er in jezelf wordt aangeraakt en welke stap je mag maken, met inzicht in licht- en schaduwkanten, op welk vlak die spelen en inspiraties en affirmaties om je mee te verbinden.  Heel waardevol!


Ben je al een eindje op weg in je huidige levensjaar?
Dan maak ik de horoscoop vanaf dit moment en breng de periode die al voorbij is in mindering op het totaalbedrag!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.