Lichtimpuls van de Witte Wereldoverbrugger van 23 juli t/m 4 augustus

Gepubliceerd op 21 juli 2022 om 06:06

Loslaten en overgave aan de liefde voor jezelf
en het weten van je hart.
Dat is thuiskomen in jouw waarheid…

Tijd om los te laten
zegt de golf van de Witte Wereldoverbrugger... 
De afgelopen 13 dagen waren een uitnodiging om het onbekende aan te gaan. Nú gaan we de verdieping aan.

 

Voor je het nieuwe echt begint is het misschien nodig om oude ballast op te ruimen. Emoties, oude patronen of spulletjes in huis die je niet meer nodig hebt. Lekker even loslaten dus!

Misschien voel je juist weerstand...

Niks aan de hand, ook dat hoort bij de Wereldoverbrugger.
Het is die diepe innerlijke weerstand die we vaak hebben tegen verandering. Dat is ons mensen eigen, dus accepteer het maar gewoon, het hoort erbij. Zodra je dit erkent, voel je vast al een stukje verlichting. Het mag er allemaal zijn. Juist daardoor ervaar je dat je kan loslaten. 

Loslaten slaat de brug naar de Liefde voor jezelf

Loslaten is een prachtige energie die verdieping brengt en overgave, vergeving, bevrijding en evenwicht. Allemaal kwaliteiten van de Wereldoverbrugger. Loslaten slaat de brug naar de Liefde voor jezelf,
naar onvoorwaardelijk trouw zijn aan jezelf. 

Neem de tijd om gewoon weer even te voelen wat jou echt dient op dit moment... Dát is de manier om in je kracht te komen deze periode!

Dán wordt loslaten pas echt genieten. Voel je al die heerlijke energie van overgave, die jou dan nog dieper in verbinding brengt, in de kracht en het weten van je hart? 

Hier, in je hart, ben je weer verbonden met Alles Wat is. Hier voel je je deel van het geheel en ervaar dat je dat jij je energie weer doelgericht in kan zetten... De Wereldoverbrugger brengt je door loslaten en overgave, prachtige inzichten en verdieping. Door zelf(h)erkenning en onderscheidingsvermogen 
mag je thuis komen in jouw waarheid. Puur en zuiver...

 

In lak'ech, Leela

Tenslotte: In de Nieuwe Aarde-flow trilt het thema 'loslaten en overgave' door vanuit de spirituele laag naar de dagelijkse praktijk zodat je er helemaal Ja tegen kunt zeggen. Praktische spiritualiteit  dus!  Wil je daar meer over weten?

Abonnement Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? 


Dat kun je lezen in het Abonnement Natuurlijk Ritme! 
Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen. 

Innerlijk Ritme Jaarhoroscoop

Deze horoscoop laat je voor elke 13 dagen zien waar de natuurlijke tijd je eigen jaarhoroscoop raakt zodat je het hele jaar door precies kunt zien welk stukje er in jezelf wordt aangeraakt en welke stap je mag maken, met inzicht in licht- en schaduwkanten, op welk vlak die spelen en inspiraties en affirmaties om je mee te verbinden.  Heel waardevol!


Ben je al een eindje op weg in je huidige levensjaar?
Dan maak ik de horoscoop vanaf dit moment en breng de periode die al voorbij is in mindering op het totaalbedrag!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.