transformatie in je gevoelswereld

Gepubliceerd op 19 juli 2019 om 10:18
Afbeelding van 3333873 via Pixabay

De Blauwe kleur op het emotionele niveau 
betekent altijd transformatiekracht. Je gevoelens zetten je in deze periode aan tot transformatie en heling.

 

Transformatie dient altijd om jouw Unieke Zijn te ont-dekken. Letterlijk, want het leven vraagt je om al die mooie mogelijkheden en talenten die in je liggen 
te erkennen en zelfbewust naar buiten te brengen.

 

Dus mooi Mens, wat maakt jou uniek, wat maakt jou tot wie je bent... Die vragen kun je alleen maar zelf beantwoorden! Stel je maar open voor de rijkdom van jouw innerlijke heilige ruimte. 

Misschien...

Misschien ben je eerder gekwetst in je vertrouwen en heb je al dat moois diep weg gestopt, koester je het als een verborgen schat.

Misschien vond je het veiliger om de ander te helpen en stimuleren dan jezelf. Al geeft ook dat grote voldoening, vroeg of laat is het tijd voor jezelf en om waar nodig is heling toe te laten. Dat moment is nu aangebroken! Stel je maar open voor de transformatie energie en vraag of de energie alles kan meenemen wat jou niet langer dient. Al je verliesangsten en de angst om naar buiten te komen met wie jij bent mag je loslaten. Dit zal jouw creatieve energie bevrijden.

Als jouw creatiekanaal helder is kun je bovendien de inspiratie ontvangen die je nodig hebt. Voor jezelf, maar ook om anderen te inspireren! Zo kan er in je leven en in je relaties wat moois opbloeien... De echtheid en spontaniteit van het kind in jou mag weer gaan stralen. Het is die heerlijke speelse energie die je bij je essentie brengt. Als er tranen zijn die deze kracht in de weg zitten, laat ze dan stromen!

Ongecompliceerd zijn, transparant zijn, dat bevrijdt je.
Vertrouw het maar want in deze golf van de Rode Draak
is de Oermoeder de grote dragende kracht in jouw nieuwe avontuur!

© 2019 kristalboeken.nl
Uit het abonnement Natuurlijk Ritme van deze periode.

Hoe kun je...

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordings-proces is er gaande?

Dat kun je lezen in het Abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen. 

Nu ook 
Abonnement Innerlijk Ritme:

Waar raakt en ondersteunt deze golf je in je eigen persoonlijke jaarhoroscoop?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.